Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Περιμένοντας την Επανάσταση...

Αρκετοί Έλληνες (εάν όχι όλος ο Ελληνικός λαός) περιμένουν να γίνει κάτι για να σωθούν από αυτή την κατάντια που έχει φτάσει η Χώρα..

Κάποιοι περιμένουν τους ΕΛ το 2012.. , άλλοι περιμένουν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά να σηκωθεί για να τους οδηγήσει.. , ενώ μερικοί ελπίζουν στις προφητείες του εκάστοτε Αγίου για να σωθεί η Ελλάς..
Υπάρχουν και αυτοί βέβαια που πιστέυουν στους Εξωγήινους και που περιμένουν (και αυτοί με την σειρά τους) να κατέβουν οι Αρειανοί για να αλλάξει ο κόσμος..

Μην περιμένετε άλλο.. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία , αλλά πρώτα θα έχετε πεθάνει ΕΣΕΙΣ..

Οργανωθείτε , αρχίστε να μιλάτε για αυτά που σας ενοχλούν.. Γνωρίστε καινούριους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εσάς.. Μην φοβάστε να εκφραστείτε ελεύθερα.. Σε Δημοκρατία ζούμε ( σίγουρα? ).

Βγάλτε την οργή και τον θυμό που νιώθετε προς σε αυτούς (τους πολιτικούς) που τον προξένησαν..

Χλευάστε τους , ξεφτιλίστε τους , κάντε τους να νιώσουν άσχημα.. Θα νιώσετε εσείς ωραία..

Πηγαίνετε να ψηφίσετε στις εκλογές.. Η οργή σας θα καταγραφεί επίσημα.. Οι δημοσιοκάφροι με τα υποτιθέμενα γκάλοπ τους , θα προσπαθήσουν με την προπαγάνδα να σας κάνουν να μην θέλετε να ακούσετε για εκλογές..

Το μόνο όπλο ενός πολίτη στην Δημοκρατία είναι η ψήφος του.. Μην την πετάτε.. Εάν απέχετε από τις εκλογές , τότε είναι σαν να παραδίνεστε στο σύστημα και αυτό θέλουν τα κομματόσκυλα..

Προσπαθήστε να πείσετε και άλλους δυσαρεστημένους (με τους υπάρχοντες πολιτικούς) σαν εσάς ,να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές..

Μαυρίστε τους! Θα με ρωτήσετε εδώ όμως , και ποιον να ψηφίσω?

Ψήφισε ΌΠΟΙΟΝ ΘΕΣ , αρκεί να ψηφίσεις.. Είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θες να ψηφίσεις τα ίδια ΛΑΜΟΓΙΑ.. Γιαυτό λοιπόν , ψήφισε κάποιον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ , κάποιον που δεν είχες ξαναψηφίσει στο παρελθόν.. Όποιον θες εσύ..

Μην περιμένεις να βγάλει άλλος τα κάστανα από την φωτιά για εσένα.. ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ..

Εάν δεν πολεμήσεις για τις ιδέες σου , ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου..

Γιαυτό το ξαναλέω.. Στην Δημοκρατία , το μόνο όπλο του πολίτη είναι η ψήφος του.. Μην πετάς το όπλο σου..

Ιθύνων Νους για τα Δικά μας Παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.