Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΟΥ

Έχεις νιώσει ποτέ φόβο και αδικία απο τον Θεό; Έχεις αντιληφθεί ποτέ ένα αόρατο χέρι να κατευθύνει τη σκέψη σου προς το "σωστό" που έχουν ορίσει οι κύρηκες του χριστιανισμού; Έχεις πάρει ποτέ την εντύπωση καθώς διαβάζεις το βιβλίο των θρησκευτικών σου ή την ιερά γραφή ότι κάτι δεν πάει καλά;
Οπωσδήποτε θα έχεις νιώσει κάτι απο αυτά κατά τη διάρκεια της ζωής σου, έστω και αν δεν τηρείς τους "κανόνες" που ορίζει ο χριστιανισμός, στη σχολική σου ηλικία που θέλοντας και μη αναγκάζεσαι να διαβάσεις το βιβλίο και να παρακολουθήσεις το μάθημα των θρησκευτικών σου.

Αυτό το σύγχρονο θρήσκευμα στο παρελθόν για την επικράτηση του είχε γίνει αιτία να σφαχτούν χιλιάδες Έλληνες ως αιρετικοί, ειδωλολάτρες, μάγοι και άπιστοι. Είναι η αιτία που κάηκε ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας μας, που διαλύθηκαν το 99% των ναών μας και έβαλε φρένο στις επιστήμες, στην ανάπτυξη και την φιλοσοφία. Επίσης είναι η αιτία που μας έκανε απο Έλληνες, "Ρωμιούς" στο παρελθόν.
Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλα παντού όπου επικράτησε σε όλη την Ευρώπη έφερε τον θάνατο εκατομμυρίων συνολικά, και οι πρώτοι αιώνες μετά χριστών ονομάζονται "η σκοτεινή εποχή".

Για να καταλάβουμε την προέλευση του πρέπει να πάμε πολύ πίσω, στην εποχή που γράφτηκε η παλαιά διαθήκη. Τα στοιχεία δείχνουν ότι γράφτηκε απο ραββίνους.
Ο εκλεκτός αυτός λαός του ήταν σκλαβωμένος στην Αίγυπτο και έπρεπε να απελευθερωθεί, τη νύχτα όπου ξέφυγε απο τους τυράννους του είχε στιγματίσει με μπογιά τις πόρτες στα σπίτια των Αιγυπτίων και ο καλός και ειρηνικός θεός τους, έριξε κάποια αρρώστια και θανάτωσε ένα ένα τα παιδιά των Αιγυπτίων. Μακάβριο, κι ομως αυτό είναι γραμμένο μέσα στην παλαιά διαθήκη, με την μορφή πνεύματος όμοιο με αυτά των δαιμόνων ύστερα απο επίκληση τους έφερε το θάνατο.

Αφού ξέφυγαν οι εκλεκτοί απο τους δυνάστες τους στη συνέχεια έσπειραν τον τρόμο επι 40 χρόνια στο διάβα τους καίγοντας, λεηλατώντας, σκοτώνοντας όσους διέμεναν στη γή τους!
Στη συνέχεια στην Παλαιά διαθήκη μπορεί να διαβάσει κάποιος για ενώσεις μεταξύ αδερφιών, και γονιών με τα ίδια τους τα παιδιά, αυτά τα τερατουργήματα τα παρουσιάζουν ως αναγκαίες ενώσεις και τα πρόσωπα που τα έκαναν αυτά ως άγιους, ενώ στην Ελλάδα όσες φορές έχει καταγραφεί στην ιστορία να γίνει κάτι τέτοιο μεταξύ γονιού και απογόνου μετά ερχόταν θανάσιμη τιμωρία απο τον γονέα σε αυτον που προκάλεσε την αιμομιξία.
Συνεχίζοντας στην κενή διαθήκη, αναφέρεται ότι "ο Χριστός έλεγε : να πήγαινετε πάντα με το σταυρό στο χέρι", πρίν σταυρωθεί (εδώ και κάποιος που δεν έχει γνώσεις καταλαβαίνει ότι κάποιος που δεν είχε ακριβείς πληροφορίες για τη περίοδο που έζησε ο Ιησούς το έγραψε αυτό).

Ποιός άραγε είναι αυτός ο "θεός" που μας παρουσιάζουν ως τον Θεό και δημιουργό που με όμοιους τρόπους με αυτούς του Σατανά γίνεται φονιάς παιδιών, ευλογεί την αιμομιξία και έχει ως εκλεκτό έναν λαό φονιάδων και βασανιστών;
Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Σατανάς, οπότε αυτό κάνει τον χριστιανισμό σατανισμό, ή θα μπορούσε να είναι όντως ο Θεός, με χιλιάδες πράγματα φυσικά παρερμηνευμένα απο τους εβραίους μάγκες, που εκλεκτό εννοεί τον λαό που θα σπείρει το κακό, ή μπορεί να είναι 100% ένα τεχνητό δημιούργημα με σκοπό την κυριαρχία στους λαούς.
Την ύπαρξη του Χριστού δεν την αμφισβητώ αλλά υιός του Θεού δεν ήταν και ούτε η Μαριάμ έμεινε έγκυος απο τον "κρίνο", ο Χριστός ήταν εβραίος αλλά διαφωτισμένος άνθρωπος και ένας δεύτερος Σωκράτης, έπληξε τους εβραίους και γι'αυτό τον βγάλαν απ'τη μέση και στη συνέχεια τον διάλεξαν για να τον χρησιμοποιήσουν για τα σχέδια τους.
Με λίγα λόγια ο Χριστός και η "Παναγία" ήταν υπαρκτά πρόσωπα και δεν ήταν τίποτα παραπάνω απο καθημερινοί άνθρωποι.
Η προσπάθεια θεοποίησης του Χριστού και η ιδιότητα που του δόθηκε δεν θυμίζει τίποτε άλλο απο την στρατηγική και το σκεπτικό των μασόνων να ονομάζουν όποιον θέλουν ως μασόνο ύστερα απο τον θάνατο του και όταν δεν θα είναι εφικτό να το αμφισβητήσουν οι συγγενείς του, οι φίλοι του και αυτοί που τον θυμούνται.

Άραγε πόσοι γνωρίζουν ότι ο Ιησούς ο Ναζωραίος μεταμορφώθηκε σε Υιό του Θεού, μέσα σε μια νύχτα, όταν το 325 μ.Χ. κατά την διάρκεια της Οικουμενικής Συνόδου της Νίκαιας, ψηφίστηκε (217 υπέρ και 3 κατά) η θεοποίηση του;

Το ότι κατάφεραν ομάδες εβραίων να αλλαξοπιστήσουν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και ολόκληρη την Ευρώπη προκαλεί δέος και μεγάλη απορία για το πως τα κατάφεραν.
Και επειδή το αποτέλεσμα μετράει, αυτο το κατόρθωμα των εβραίων τους προσδίδει σεβασμό για τις ικανότητες τους και θα πρέπει να εκτιμήσουμε και να συμπεριλάβουμε υπόψη μας τη δύναμη τους για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτον τον εχθρό της ανθρωπότητας.

Κατάφεραν να κάνουν το άσπρο μάυρο στην κυριολεξία! Παρουσιάζονται οι παγανιστές ως ειδωλολάτρες ενώ οι χριστιανοί είναι οι πραγματικοί ειδωλολάτρες που λατρεύουν τις εικόνες και δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτές, στο μεσαίωνα ξύναν τη μπογιά απο τις εικόνες και την τρώγαν για να πάρουν την αγιοσύνη τους! Για τους Έλληνες τα αγάλματα και οι ναοί δεν είχαν σημασία γι'αυτό και δεν είχαν πολλούς ναούς παρα μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και λάτρευαν τη φύση και χώροι λατρείας τους ήταν δάσοι και ποτάμια, ιερά άλσοι και ιερά ποτάμια.
Ο χριστιανισμός προτρέπει στη διάλυση των εθνών και μίξη με άλλους λαούς καθώς προωθεί ένα μοντέλο σοσιαλισμού.

Ο σιωνισμός, μουσουλμανισμός και χριστιανισμός είναι οι σύχρονες μεγάλες θρησκείες που επικράτησαν και οι δύο τελευταίες είναι υποχείρια τις πρώτης. Το κοράνι έχει μείνει απαράλαχτο απο τον τρίτο αιώνα μ.Χ. ενώ η αγία γραφή όχι, έχει αλλαχτεί πολλές φορές απο την εποχή που γράφτηκε το προτότυπο της. Το κοράνι ωθεί σε περισσότερο σκοταδισμό και πνευματική τύφλωση απο την αγία γραφή, ενώ το ταλμούδ και το τορά προωθούν μια "μεγάλη ιδέα" και παγκόσμια κυριαρχία και ανωτερότητα της εθνικοθρησκευτικής ομάδας των σημιτών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο φιλελεύθερη θρησκεία απο τις σύγχρονες είναι ο βουδισμός και ο ινδουισμός.

Η μαγεία είναι κάτι που εξάλειψαν εντελώς μέχρι σήμερα οι χειρισμοί των εβραίων, αποκλείοντας την σύμφωνα με τον χριστιανισμό.
Ενώ οι σιωνιστές εξασκούν μαγεία και είναι οι μόνοι που είναι τόσο ισχυροί σε αυτό το αντικείμενο μιας και την έχουν κρατήσει στην ιεραρχεία των μασόνων.
Η Καμπάλα δεν είναι άλλο απο μαύρη μαγεία με αντίκτυπο σε όποιον ανακατεύεται με αυτήν.
Ο χριστιανισμός ήθελε την κατάργηση μαντείων και μεταφυσικών, οι μόνοι παγανιστές "μάγοι" που έχουν απομείνει σήμερα είναι αποκομμένοι και συχνά αλκοολικοί σαμάνοι που είναι πολύ αδύναμοι σε σχέση με παλαιότερα και σε σχέση με τους δαιμονικούς και παντοδύναμους εβραιόμαγους.

Έχει διαρεύσει ότι στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί "λευκη" μαγεία για να ανατραπεί το τρίτο ράιχ και η ομάδα που την εξάσκησε πέτυχε κάποιους στόχους. Άλλη μια απόδειξη ότι οι εβραίοι κατάφεραν να κάνουν το μαύρο άσπρο !


Ιππότης του Δελφικού Ναού

5 σχόλια:

  1. εισαι μακρυα νυχτωμενος
    και μπερδευεις τον κοσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ'όσο γνωρίζω αυτά που αναφέρει ο συντάκτης μπορείς να τα εξακριβώσεις στην Παλαιά διαθήκη και στο Ταλμούδ.

    Οπότε μάλλον εσύ είσαι ο νυχτωμένος.

    Ναί μπερδεύουμε τον κόσμο, τον ανίδεο κόσμο. Αυτό το μπέρδεμα που νιώθεις διαβάζοντας αυτό το άρθρο δεν είναι άλλο απο τις πρώτες αχτίδες φωτός που ενοχλούν τα μάτια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ" "Σε τουτα'δω τα Μαρμαρα κακια σκουρια δεν πιανει." Του ρασοφορου συνετριψε ο πελεκυς και η αξινα,τα μεγαλοχαρα ειδωλα στα βαθη των ναων. Των συντριμμενων η ψυχη,δεν χαθηκε μ'εκεινα.Φωτοπλανητης εγινε στα χαη των ουρανων.Οσο που Νεα Ζωντανεψε Αγαλματενια Κρινα,στου Διαλεχτου τον λογισμο,στους κηπους των Σοφων. Η Γη μας,Γη των Αφθαρτων Αερικων και Ειδωλων Πσιχαρος και Υπερτερος ΘΕΟΣ μας ειναι ο Α-ΠΟΛΛΩΝ.Η Αρχαια Ψυχη ΖΕΙ μεσα μας Αθελητα κρυμενη. Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ δεν Πεθανε,Οχι ο ΠΑΝ δεν Πεθαινει!" Κωστης Παλαμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Σ'αυτη την ζωη οι περισσοτεροι απο εμας σκαρφαλωνουν τις ευθειες,ενω ορισμενοι περπατουν στις ανηφορες!" Οι θρησκειες ειναι η διαχρονικοτερη,σκοταδιστικη,μονοδογματικη,ιμπεριαλιστικη θεολογικη απατη,της αρχουσας ταξης των εβραιων και η αποδοτικοτερη παγιδα της Επιστημης και της Εξελιξης της Ανθρωπινης Ιστοριας!! "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ" "ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ" "ΑΡΧΕ ΣΕΑΥΤΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος για την αναφορά στον Κωστή Παλαμά...Θα γίνει ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.