Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Χτίσε το Νέο Ελληνικό σου Σπίτι.




"Με τα τελευταία γεγονότα, τα περι Δ.Ν.Τ. κτλ , αναρωτιέμαι γιατί καθόμαστε και γράφουμε τα συναισθήματα μας στο facebook , στα blog και γιατί τα λέμε μεταξύ μας στις παρέες μας.
Αναρωτιέμαι, δεν κατάλαβε κανείς ότι η Ελλάδα ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ;
Αναρωτιέμαι, δεν κατάλαβε κανείς ότι θα πιάσει και τον ίδιο η μπόρα και όχι μόνον τον "άλλον" ; Αλλά βλέπεις έτσι μας έμαθαν. Έτσι μας έφτιαξαν. Την πάρτη μου μόνο και να πάνε να γαμηθούνε όλοι οι άλλοι!
Έφυγε το "ΕΜΕΙΣ" και ήρθε και έκατσε στο σβέρκο μας το "ΕΓΩ" .
Για αυτό πάμε κατά διαβόλου, γιατί δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια το αίσθημα του "ΕΜΕΙΣ".
Αλλά για αυτό δε φταίει το παιδί που τώρα γεννιέται, ούτε αυτό που πηγαίνει φροντιστήριο, ούτε αυτό που είναι 30χρονών άνεργος και μένει ακόμα σπίτι με τη μαμά του.
Φταίει η γενιά του "Πολυτεχνείου" για αυτό. Οι γονείς μας οι ίδιοι. Φταίει που βολευτήκανε στο όνομα της "Δημοκρατίας" και από τότε κοιτάει ο καθένας την πάρτη του. Από τότε ήρθε το "ΕΓΩ" και όποιος διαφωνεί είναι ψεύτης και υποκριτής.
Τη σημερινή εικόνα της διάλυσης της Χώρας μας , την αποτελείωσε ο Γιωργάκης. Αλλά και αυτός από αυτήν τη γενιά είναι , όπως και όλοι οι "πολιτικοί" μας.
Αν δεν μπούνε στα πράγματα νέοι άνθρωποι, άνθρωποι με Επαναστατικές Ιδέες και Απόψεις, να μην περιμένετε κάτι να αλλάξει.
Θα μου πεις τώρα, μα και αυτοί από τη γενιά του "Πολυτεχνείου" θα είναι μεγαλωμένοι....

Όταν χτίζεις ένα σπίτι, ξεκινάς από το δάπεδο να βάζεις τα τούβλα και συνεχίζεις προς τα πάνω ομοιόμορφα.
Έτσι και εδώ. Πρέπει να χτίσουμε το "σπίτι μας" από το δάπεδο. Από την Αρχή. Από τις Στάχτες του Παλαιού "σπιτιού" , θα ξεπροβάλλει ένα Νέο "Σπίτι".
Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι πραγματική ανάγκη να χτίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, "ΕΜΕΙΣ" , αυτό το Νέο Σπίτι, για να επιβιώσουμε σα Λαός, σαν Έθνος , σαν οντότητα.
Σε καλώ προσωπικά , να καταλάβεις ότι η "λογική του ΕΓΩ" , έφτασε τα πράγματα εδώ που φτάσανε και ότι για αυτό είναι υπεύθυνη η γενιά του "Πολυτεχνείου". Οι ίδιοι μας οι γονείς.
Σε καλώ να καταλάβεις ότι δεν αξίζεις 400ευρώ το μήνα, δεν αξίζεις να είσαι άνεργος, δεν αξίζεις τέτοιες κυβερνήσεις, δεν αξίζεις τέτοια ζωή, δεν αξίζεις τέτοια κατάντια Έλληνα.
Σε καλώ να χτίσεις το Νέο Σπίτι σου , με αυτές τις Επαναστατικές Ιδέες. Τις Ιδέες του Εθνικισμού."

Χτίσε το Νέο Ελληνικό σου Σπίτι.

Απο: http://dikamaspaidia.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.