Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τα βιολογικά όπλα του συστήματος

Σε αυτό το κείμενο θα αναφερθώ σε κάποια απο τα όπλα του συστήματος. Στα βιολογικά όπλα του συστήματος. Και δεν εννοώ στρατιωτικά όπλα εναντίων άλλων στρατών ή χωρών, αν και για την χρήση τους μπορεί να παίρνουν μέρος στρατωτικοί και κρατικοί υπηρεσιών.

Τα πρώτα είναι οι αεροψεκασμοί ή αλλιώς chemtrails, είναι αυτά τα αεροπλάνα που αφήνουν μια ουρά σύννεφου που εξαπλώνεται και διαλύεται καθώς πέφτει σαν πέπλο πάνω απο πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, διότι αυτό το διέδιδε και ένας γνωστός πωλητής βιβλίων.Αλλά μετά απο καταιγισμό ψεκασμών, μπορεί να πονάει σε πολλούς ανθρώπους το κεφάλι ταυτόχρονα απο ανεξήγητο λόγο, και επίσης ατονία σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα ώρες μετά τον ψεκασμό.

Δεύτερη χρήση του ψεκασμού, φημολογείται, είναι ψεκασμός ιών, και αντιβιοτικών τις επόμενες μέρες.
Και τρίτη, η οποία δεν φημολογείται αλλά έχουν βρεθεί παραδείγματα, είναι ύστερα απο ψεκασμό, του κράτος, εντομοκτόνων να ψεκαστούν μαζί και διάφορα χημικά που καταστρέφουν το χώμα και το στειρώνουν και δε μπορεί να ξανακαλλιεργηθεί.
Μία γρήγορη μέθοδος του κεντρικού Ισραηλίτικου συμβουλείου να καταστρέψει την Ελληνική γεωργία, και να προωθήσει μέσω της ΕΕ τα μεταλλαγμένα και υβρίδια.

Τα υβρίδια.Τα υβρίδια είναι σπόροι μεταλλαγμένου γενετικού υλικού που ύστερα απο την καλλιέργηση τους στο έδαφος καταστρέφουν το χώμα. Τα υβρίδια δεν αναπαράγονται και μετά την συγκομοιδή τους το χώμα δεν είναι ξανά γόνιμο.
Αυτοί οι σπόροι δίνονται απο τα Ισραηλίτικα κέντρα με ένα φτηνό αντίτιμο σε εξαθλιωμένους αγρότες, και ύστερα οι αγρότες αυτοί δεν έχουν άλλη επιλογή απο το να αγοράζουν απο τον ίδιο υβρίδια γιατί άλλου είδους σπόροι δεν θα ευδοκιμήσουν ειδάλως οι εκτάσεις δεν θα ξανακαλλιεργηθούν μέχρι να γίνουν πάλι γόνιμες.
Τα μεταλλαγμένα αυτά όσπρια είναι αυτά που τρώμε(ίσως στην Ελλάδα όχι ακόμα) όσοι δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ψωνίσουμε απο το σούπερμαρκετ, δηλαδή όλοι! Μιας και ζούμε οι περισσότεροι σε πόλεις.

Τα τρόφιμα γενικότερα. Στις ΗΠΑ δεν υπάρχει ελεύθερη καλλιέργεια πουθενά, όλα αγοράζονται απο σούπερ μαρκετ, κάτι αντίστοιχο της δικής μας λαϊκής αγοράς δεν υπάρχει.
Μεταλλαγμένα και τροποποιημένα γενετικώς είναι σχεδόν όλα, και ραντισμένες με ορμόνες όλες οι καλλιέργειες. Αυτές οι ορμόνες κάνουν το φρούτο ή λαχανικό σαν νερό χωρίς γεύση και χωρίς θρεπτική αξία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, οι ορμόνες και τα συντηρητικά καταστρέφουν νεύρα στους Αμερικάνους και ρίχνουν τις φυσικές αντοχές τους. Επίσης αλλάζει το DNA των εμβρύων. Και η κτηνοτροφία, χαρακτηριστικό παράδειγμα και στη χώρα μας με τις αγελάδες που τρέφοταν με οστεάλευρα και κρεατάλευρα απο αγελάδες, κανιβαλισμός, και το αποτέλεσμα ήταν η εξάπλωση μολυσμένων γαλακτοκομικών και σπογγώδης εγκεφαλοπάθειας. Βέβαια αυτό το περιστατικό της δεκαετίας του 90' μπορεί να έγινε μεμονωμένα τότε για κερδοσκοπικούς λόγους, αλλά όχι πια, την σημερινή εποχή το κράτος θέλει οι πολίτες του να έχουν εγκεφαλοπάθειες και να μην τα έχουν καλά με τα μυαλά τους γενικότερα...


Τα εμβόλια επίσης καταστρέφουν νεύρα του σώματος και μπορεί να κάνουν ανεπανόρθωτες ζημιές. Πολύ παραπάνω υδράργυρος διοχετεύεται στον οργανισμό, απ'όσο πρέπει, σε αυτόν που δέχεται τα πολλαπλά εμβόλια.

Το νερό της βρύσης όλοι ξέρουμε ότι περιέχει χλώριο. Το έμφραγμα στην Ελλάδα είναι η αιτία που πεθαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι μέσης ηλικίας. Επειδή όλοι πίνουμε νερό απο τη βρύση όλη μας τη ζωή. Το χλώριο είναι βλαβερό χημικό, περνά απο τις αρτηρίες και τις σκληραίνει, και αποδεκατίζει τον πληθυσμό.

Μετά έχουμε τις κεραίες "τηλεπικοινωνιών" ή αντένες. Ο κάτοικοι της Κύπρου, κάτω απο τις αντένες των Άγγλων και διάφορους βομβαρδισμούς που κάνουν στα σύννεφα, με τα χρόνια δέχονται τα υποσυνείδητα μηνύματα που τους κοιμίζουν, και μπορούν να δημιουργήσουν ημικρανίες. Δείτε μία εκτενέστερη αναφορά για τις αντένες στο Ακρωτήρι της Κύπρου απο το ιστολόγιο ristorante verona.


Κεραίες των Άγγλων στην Κύπρο

Και εδώ έχουμε κεραίες, και δίπλα ακριβώς απο τα σπίτια μας πολλές φορές
που μας περνάνε και αυτές υποσυνείδητα μηνύματα με τα μικροκύματα τους, και επίσης σκορπούν τον καρκίνο(ραδιοκύματα).




Πάρκο κεραίων στον Υμητό


Κεραίες μικροκυμάτων

Παρόμοια υποσυνείδητα μηνύματα θα εκπέμπει και το καινούργιο υποχρεωτικό ψηφιακό σήμα τηλεοράσεων.

Οπότε έχουμε και λέμε:

- chemtrails
- κεραίες
- εμβόλια
- τρόφιμα
- νερό
- τηλεροράσεις

Η χειραγώγηση γίνεται με πολυυυ ανορθόδοξο τρόπο, αυτό έιναι μόνο ένα μέρος των όπλων τους, μπορεί να υπάρχουν κι άλλα.
Για να μάθετε περισσοτέρα ρωτήστε κάποιον που έχει γνώσεις πάνω στο θέμα.

Η απογείωση των αεροπλάνων που αφήνουν ουρές χημικών, φημολογείται ότι γίνεται απο αεροδρόμιο στο Ναύπλιο. Αν είναι στρατιωτικό αεροδρόμιο, είναι άγνωστο. Μπορεί οι πιλότοι που παίρνουν μέρος να είναι στρατιωτικοί ή αποστράτοι του στρατού. Πάντως κανενός τέτοιου πιλότου τα στοιχεία δεν γνωρίζουμε.

Μέγας Κύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.