Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο George Lincoln Rockwell μιλάει για το Σοσιαλισμό.

Οι κοντόφθαλμοι και αντιδραστικοί συντηρητικοί νοσταλγούν πάντοτε τις εποχές που η Αμερική ήταν μια χώρα αυτόνομων αποίκων και πρωτοπόρων. Κοροϊδεύουν μάλιστα τον εαυτό τους λέγοντες ότι δεν υπήρχε «σοσιαλι­σμός» εκείνες τις χρυσές ημέρες.

Η αλήθεια όμως είναι ότί η ίδια η επιβίωση και η ανάπτυξη αυτού του μεγάλου έθνους δε βασίστηκαν στην αρχή «ο θάνατός σου είναι η ζωή μου» ούτε στο αλληλοφάγωμα αλλά σε ένα έντονο πνεύμα συνεργασίας ενόψει των κοινών κινδύνων.



Όταν ο αχυρώνας ενός αγρότη καιγόταν οι γείτονες του δεν έλεγαν ότι είναι «αναξιόπιστος» ή ότι «δεν έχει ασφάλιση». Έρχονταν όλοι και βοηθούσαν όχι για το κέρδος αλλά για το κοινωνικό καθήκον της αλληλοβοήθειας και έχτιζαν έναν καινούριο αχυρώνα για το γείτονά τους – ΔΩΡΕΑΝ !

Αυτό φυσικά δεν ταυτίζεται με τον παρασιτισμό ή με την κατάπνιξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Είναι απλά μια αναγνώριση του γεγονότος ότι υπάρχουν ορισμένες οικονομικές κακοτυχίες τις οποίες δεν μπορεί να αντιμετωπί­σει μόνος του ένας άνθρωπος. όσο τίμιο ς και εργατικός κι αν είναι. Όταν λοιπόν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας να συσπειρώνεται όχι για το κέρδος αλλά για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

Υπάρχουν δεκάδες « σοσιαλιστικές » υπηρεσίες σε κάθε ανεπτυγμένο έθνος οι οποίες δεν υπάρχουν με σκοπό το κέρδος αλλά με σκοπό τη βοήθεια προς τους συμπολίτες μας. Χωρίς την πυροσβεστική για παράδειγμα η κοινωνία θα βρισκόταν υπό συνεχή απειλή. Φανταστείτε μια ιδιωτική πυροσβεστική και φανταστείτε ότι έχετε προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη της ! Τι θα γινόταν ; Θα αρνιόταν να σβήσει τη φωτιά στο σπίτι σας ή θα καθυστερούσε μέχρι να καείτε !

Είναι λοιπόν προς το συμφέρον της κοινωνίας να έχει έναν ευχαριστημένο και υγιή εργαζόμενο πληθυσμό. Όταν ο άκρατος καπιταλισμός το ξεχνά αυτό ( πράγμα που το κάνει ) και λέει «ας φροντίσει ο καθένας για τον εαυτό του» ( όπως κάνουν οι κοντόφθαλμοι αντιδραστικοί ) χάνει την υποστήριξη της μεγάλης μάζας του λαού. Αυτό συμβαίνει με το συντηρητικό κίνημα και αυτός είναι ο λόγος που το συντηρητικό κίνημα είναι τόσο τραγικά αποτυχημένο.



Σημείωση:


Ο Geοrge Lincoln Rockwell (1918-1967) ήταν ο ιδρυτής του Αμερικανικού Eθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Λευκών Ανθρώπων (NSWPP) και ήταν ο πρώτος που αναβίωσε παγκοσμίως τον Εθνικοσοσιαλισμό μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ίδρυσε το (NSWPP) το 1959 και παρέτεινε αρχηγός του μέχρι τη δολοφονία του το 1961.

Συνέγραψε πολλά βιβλία με κυριότερο το μνημειώδες WHITE POWER (Λευκή Δύναμη) στο οποίο αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μια Παγκόσμια Επανάσταση των Λευκών Εθνών και να ανατραπεί η εβραιοκαπιταλιστική κυριαρχία σε διεθνές επίπεδο.

Δολοφονήθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε ηλικία 49 ετών αλλά η επίδραση του έργου του υπήρξε καθοριστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.