Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Αρία φυλή και η κατωτερότης των νεοελλήνων


Κάποιος ο οποίος δεν είναι ενημέρωμενος επι του θέματος στο άκουσμα της "άριας φυλής" θα σκεφτεί "ναζί, γερμανοί και θεωρίες ανωτερότητος που δεν υφίστανται πλέον".
Τί σημαίνει όμως άριος;

Άριος λοιπόν σημαίνει λευκός και δεν προέρχεται η λέξη απο κάποια αίρεση ή απο την Μέση Ανατολή ή απο οπουδήποτε αλλού. Η λέξη είναι ελληνική και αναφέρεται στο χρώμα και σε τίποτε άλλο, εξού και το όνομα "Αριάδνη", που σημαίνει άριο άνθος. Οπότε άριοι δεν είναι μόνο οι Γερμανοί και οι Σκανδιναβοί αλλά θεωρητικά όλοι οι ινδοευρωπαίοι (αν υφίσταται αυτός ο όρος).
Η φυσιογνωμία του ψηλού ξανθού γαλανομάτη, είναι ο υπερβόρειος ή νορδικός τύπος ανθρώπου.
Είναι σημαντικό για να θεωρηθεί ένα έθνος λευκό να διαθέτει έναν αριθμό αυτού του τύπου ανθρώπων. Η Συρία και η Τουρκία για παράδειγμα έχει αρκετούς σχετικά λευκούς αλλά δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν της ίδιας οικογενείας με εμάς μόνο και μόνο γι'αυτόν το λόγο (οι ανοιχτοί "Τούρκοι" που παρατηρούνται στα σήριαλ, οι οποίοι είναι απόκτημα των παιδομαζωμάτων απο κατεκτημένες περιοχές της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, εξαιρούνται).

Η περιγραφή αυτή που ανέφερα παραπάνω συμπίπτει όμως σε πολλούς άλλους εκτός των Γερμανικών λαών, όπως Σλάβοι, Κέλτες, και σε εμάς σε μικρότερο βαθμό. Οι Γαλάτες, πρόγονοι των Γάλλων, ήσαν κέλτες και όχι γερμανικό φύλο. Οι κέλτες ξεκίνούσαν απο την Βόρειο Ισπανία μέχρι τα δυτικά της Γερμανίας και βόρεια της Ιταλίας, και ολη η Ιρλανδία και Βρετανία κατοικούνταν απο αυτούς αρχικά.
Τα Κέλτικα φύλα της Ιρλανδίας-Βρετανίας έχουν ως εξής:
Ιρλανδία - Γοϋδέλοι
Νότια Βρετανία - Βρυθόνοι
Βόρεια Βρετανία - Πίκτες

Στη συνέχεια κομμάτια της Βρετανίας κατακτήθηκαν απο τους Ρωμαίους, μετά απο επιδρομές των Βίκινγκ κατακτήθηκε το κομμάτι που ονομάζεται Νορθουμβρία, και το 1066 η Αγγλία δέχτηκε διπλή επιδρομή απο Γάλλους και Νορβηγούς μαζί.
Οι αγγλοσάξονες έιχαν προκύψει πιο πρίν όμως, οι σάξονες ήταν ένα γερμανικό φύλο.Μαζί με τους Άγγλους(Angles), που ήταν επίσης γερμανικοί, μετοίκησαν στις Ρωμαϊκές επαρχίες της Βρετανίας. Αναφέρω αυτές τις επιδρομές όχι σαν απλές επιδρομές αλλά και σαν μετοικήσεις.
Οι Κέλτικες φυλές διοικούντο απο φύλαρχους (chieftain ή αποκαλούμενους ως warlord ή warchief) και ευγενείς.
Οι σημερινοί Γάλλοι είναι είτε Φράγκοι, είτε Νορμανδοί είτε Κέλτες(Γαλάτες δηλαδή).
Οι Φράγκοι είναι δυτικό γερμανικό φύλο. Οι Νορμανδοί είναι σκανδιναβικό νορδικό φύλο. Οι τελευταίοι ήταν τρομεροί βίκινγκ και τους δόθηκε η βόρεια ακτή της Γαλλίας με συμφωνία να την προστατεύσουν απο άλλους το ίδιο ανελέητους βίκινγκ.

Σίγουρα όλοι αυτοί ακούγονται "πολύ λευκοί". Το θέμα μας είναι εμείς τι είμαστε· τα κέλτικα και τα γερμανικά φύλα τα ξέρουμε καλά μιας και έχουν αναδειχθεί και απο τους ίδιους, και οι Σκανδιναβοί και οι παραπάνω είναι καλά ενημερωμένοι για το τι είναι.
Εμείς απλά το μόνο που γνωρίζουμε είναι οτι ανήκουμε στα "Ελληνικά φύλα".

Ποιά είναι αυτά;
Είναι τα πελασγικά, τα δωρικά, τα ιονικά και τα αιολικά. Ίσως τα τρία τελευταία να είναι όλα πελασγικά. Πρέπει να αναδειχθεί στο εγγύς μέλλον για να μιλάμε με σιγουριά και να ξέρει ο καθένας λεπτομέρειες.
Οι Σκανδιναβοί και κάποιοι άλλοι δυτικοευρωπαίοι και σλάβοι γνωρίζουν πολύ καλά τα πρώϊμα φύλα τους, και δεν το έχει αναδείξει το κράτος τους ή τίποτα τέτοιο, ξέρουμε οτι το Σουηδικό κράτος θα' θελε να τους διαλύσει κι όμως γνωρίζουν τα πάντα, εθνικιστές και μη.
Πελασγοί λοιπόν ήταν και οι Σκύθαι και οι Ιλύριοι. Οι Σκύθες κατοικούσαν την σημερινή Ουκρανία και απλώθηκαν σε όλο τον Καύκασο και έφτασαν μέχρι την Μέση Ανατολή με τις μετακινήσεις τους, γι'αυτο και βλέπουμε σήμερα λίγους ασιάτες του Αφγανιστάν και άλλων ανατολικών χωρών να φέρουν έγχρωμα μάτια και μερικά οικεία σε εμάς χαρακτηριστικά.
Οι Σαρμάτες και οι Ροξολάνοι είτε ήταν Σκύθες είτε απλά κατοικούσαν κοντά τους και ήταν σύμμαχοι ως συγγενικό φύλο.
Οι Σκύθες κυβερνόντο αποκλειστικά απο κάστες αριστοκρατών ευγενών.


Η υπερβορεία καταγωγή μας βρίσκεται στους Πελασγούς και τους Δωριαίους. Αυτοί ήταν οι πρόγονοι μας και είμαστε ακόμα απαράλαχτοι. Οι αιώνες της Οθωμανικής κατοχής δεν μας άλλαξαν, αν μας είχαν αλλάξει δεν θα υπήρχε πρόβλημα και δεν θα κάναμε επανάσταση μιας και θα ήμασταν τουρκικοί. Οι Τούρκοι και γενικά οι μουσουλμάνοι δεν κατέχουν και σπουδαία εθνική συνείδηση, αυτό φαίνεται απο τις αλλαγές των Τούρκων απο Ούνους, σε Σελτζούκους και μετά σε Οθωμανούς. Οι πρώτες δύο αλλαγές ήταν ριζικές, απο μογγολικό φύλο της στέππας γίναν σχεδόν αραβικό, τεράστια αλλαγή της πληθυσμιακής υπόστασης δηλαδή. Όλοι κάτω απο το Ισλάμ.
Και οι ίδιοι δεν είχαν πρόβλημα να παίρνουν γενίτσαρους παιδιά άλλων λαών.

"Περάσαν απο'δω οι Τούρκοι και μας βίασαν"
Λέτε στην Ελλάδα του 18ου αιώνα που η σεξουαλική επαφή δεν γινόταν ούτε για αστείο πριν το γάμο μια γυναίκα μόνη της να καθόταν να μεγαλώνει ένα παιδί χωρίς άντρα; Ξέρουμε όλοι ότι μια γυναίκα τότε δινόταν σε κάποιον απο τους γονείς της και εξαρτώνταν απο αυτόν. Είναι πιθανόν λοιπόν μια οικογένεια με γέρους γονείς να κάθεται να μεγαλώνει ένα παιδί αποδέχοντας ότι η κόρη τους είναι κατεστραμμένη πλέον μιας και "ατιμάστηκε"; Και σαν να μη συμβαίνει τίποτα να το παρουσιάσει στην τότε κλειστή κοινωνία !
Ή "περάσαν ένα σωρό λαοί απο' δώ και..."
Δηλαδή ο καθένας που πέρναγε καθώς πολεμούσε βίαζε κιόλας!

Οπότε απο κάποιον που διαθέτει στοιχειώδη νοημοσύνη τα παραπάνω καταρίπτονται.

Η μόνη ανάμιξη που μπορεί να έγινε είναι οι περιοχές που παρέμειναν Τούρκοι λόγω της ανεκτικότητας. Που και τότε για να έρθει κάποιος σε σεξουαλική επαφή θα έπρεπε να παντρευτεί.
Οι Τούρκοι ήταν μουσουλμάνοι, οπότε θα έπρεπε ο μίκτης να είχε αποκοπεί απο την ίδια του τη μειονότητα ή το αντίθετο για τον ελληνικής καταγωγής. Πόσες περιπτώσεις τέτοιες είναι πιθανές;
Οι περιοχές αυτες αραίωσαν με την πάροδο των χρόνων οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί επαναπατρίστηκαν, και αυτο το ξέρουμε και απο στοιχεία που προκύπτουν και απο το γεγονός ότι αν είχαν μείνει αρκετοί τότε θα ήμασταν κράτος δίθρησκο σήμερα.

Που βρίσκεται η κατωτερότητα όμως;

Είμαστε έθνος που δεν αγγίχτηκε απο αλλόφυλους. Έχουμε πιο πολλούς ξανθούς απο την Ιταλία

και είμαστε πιο λευκοί απο την Ισπανία, και τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαστε ανώτεροι; Ή είμαστε κατώτεροι απο τους Γερμανούς;
Κι όμως είμαστε κατώτεροι απο όλους τους παραπάνω. Το ήθος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, με μία ευγονική οι σταθερές των χαρακτηριστικών μπορούν να αλλάξούν, το ήθος όμως σε εμάς ακόμα δεν έχει αλλάξει.

Παρατηρώντας τις δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες βλέπεις στην ουσία την Ελλάδα όπως ήταν κάποτε. Αυτές οι νοοτροπίες και αυτοί οι ρυθμοί κύλαγαν κάποτε στις πόλεις κράτη. Υπάρχει ένα πρόβλημα· οι ενεργοί και όχι κορόϊδα πολίτες θα κινητοποιηθούν μαζί και θα πάρουν απο κοινού αποφάσεις να το λύσουν.Ένας για όλους και όλοι για έναν δηλαδή.
Αν πάτε σε κάποιο νησί που συχνάζουν δυτικοευρωπαίοι θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος κάτω των 30 που να είναι ανύπαντρος, θα δείτε όλους να είναι τύποι και υπογραμμοί με τις οικογένειες τους χωρίς ουδεμία κλώνηση.
Ως νέοι μπορεί να κάνουν πολλές περιστασιακές σχέσεις και ενός λεπτού συζήτηση να είναι αρκετή για να καταλήξει σε συνουσία, και παρ'ολα αυτα αργότερα είναι συνετοί στις οικογένειες τους και όλα τα σχετικά.
Αντιθέτως, ενώ ο Γάλλος και ο Δανός έχει πάει τη βολτίτσα του στις δέκα, στις μία έχει γυρίσει με παρέα, και θα μπορεί να ξυπνήσει και το επόμενο πρωί να πάει για μπάνιο, ο Έλληνας θα βγεί στις δώδεκα και θα κοιτάει το ταβάνι μαζί με τις Ελληνίδες απέναντι μέχρι τις έξι μπας και φανεί τυχερός.
"Θα μας πείς και τι να κάνουμε;"
Όχι, καθίστε έτσι. Εσείς θα πονάτε και θα χάνετε λοιπόν.

Σε μια συνέντευξη ενός συνέλληνα με έναν Αφγανό, ο πρώτος αναφέρει την σκέψη του στα λεγόμενα του Αφγανού όταν αυτός του απήντησε ότι "έχουμε τους νόμους του Ισλάμ για να είμαστε σωστοί", και ο Έλληνας σκέφτηκε "η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν χρειαζόμαστε τέτοιους νόμους για να είμαστε σωστοί, είμαστε απο μόνοι μας".
Κι όμως, στο παρελθόν επι δικτατορίας υπήρχε νόμος που προέβλεπε, σε περίπτωση μοιχείας την άμεση σύλληψη του παραβάτη απο την αστυνομία την ώρα της πράξης και να δικαστεί στο αυτόφωρο, με ότι φορούσε ή μάλλον δεν φορούσε εκείνη τη στιγμή!

Καλώς ή κακώς ο νόμος υπήρξε γιατι υπήρξε και το φαινόμενο, άρα δεν ήμασταν σωστοί.

Τα κατάλοιπα αυτά δεν είναι Οθωμανικά όπως νομίζουν κάποιοι, τα κατάλοιπα αυτά είναι χριστιανικά. Ο δυσβάκτατος απόλυτος χριστιανισμός του Βυζαντίου υποβάθμιζε την γυναίκα, το ίδιο και στην Ισπανία και την Ιταλία. Η θρησκεία της ερήμου έβλεπε την γυναίκα μειονεκτικά.
Αντιθέτως στην δυτική Ευρώπη δεν ανέχτηκαν τον σκοταδισμό, έτσι άλλαξαν τον χριστιανισμό. Προτεστάντες, Φραγκισκανοί, Αγγλικανοί ήταν πολύ ανεκτικότεροι.

Εδώ μείναμε ίδιοι, όταν λοιπόν η νεοελληνική κοινωνία ζητούσε την διάνοιξη των ελεύθερων σχέσεων και όχι των συνοικεσίων, νομίζοντας ότι θα ήμασταν όπως είναι τώρα οι δυτικοευρωπαίοι, δεν έγινε. Οι γυναίκες εδώ έχουν κακομεταχειριστεί και μπορεί να είναι λόγος να συμπεριφέρονται παράξενα τώρα.
Αυτά είναι τα ψυχολογικά του λαού μας. Στερήσεις και απωθημένα βγαίνουν ΠΑΝΤΑ και φέρνουν την καταστροφή.
Δυστυχώς αυτά τα μαζικά ψυχολογικά της νοελληνικής κοινωνίας επηρεάζουν και εμάς τους εθνικιστές και τους Έλληνες. Όταν είσαι σωστός και τίμιος ανάμεσα σε ανήθικους και άτιμους τότε πάς χαμένος. Επειδή εμείς είμαστε η μόνη ελπίδα δεν πρέπει να αλλοιωνόμαστε και να αναλωνόμαστε σε τίποτα ελλαδικό και κατώτερο, πραγματικά κατώτερο.

Γιατι όπως προαναφέρθη με 10 χρόνια ευγονικής, μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα και την Αυστρία σε αριοσύνη, αλλά έχουν περάσει σχεδόν 200 και το ήθος δεν επανήλθε.

Ευγονική είναι η συνειδητή επιλογή συντρόφων με στόχο τη δημιουργία υγιών και συγκεκριμένων απογόνων μέσα σε μια επίλεκτη ομάδα ατόμων μαζικά ή και ασυνείδητα μέσω των επιλογών ή λόγω γεωγραφικής απομόνωσης.

Ευγονική είναι σύνθετη λέξη (ευ+γόνος) που σημαίνει καλός γόνος. Παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στην Σπάρτη μέσω μίας ετήσιας εθνικής εορτής κάποιου θεού αφιερωμένη στην γονιμότητα, νέοι και νέες 20 ετών έπαιρναν μέρος γυνμνοί επιδεικνύοντας τα γυμνασμένα και υγιή σώματα τους, και μέχρι το τέλος της γιορτής θα έχουν διαλέξει σύντροφο.
Οι Σπαρτιάτες πίστευαν ότι στην ηλικία των 20 το σώμα είναι πιο δεμένο και υγιές απο ποτέ, έτσι ήταν κατάλληλο για να έχουν τους δυνατότερο υγιείς απογόνους. Και όντως είναι αποδεδειγμένο απο την βιολογία σήμερα ότι η καλύτερη ηλικία για να έχει τον καλύτερο απόγονο μια γυναίκα είναι τα 19.
Το άλλο που λένε για τους Σπαρτιάτες είναι το γεγονός ότι εξέταζαν τα βρέφη αν ήταν υγιή και αν δεν ήταν ή ήταν μικροκαμωμένα τα πετούσαν στον Καιάδα. Ως τόσο δεν έχουν βρεθεί σκελετοί στον Καιάδα και ίχνη αυτής της διαδικασίας σήμερα. Ίσως είναι κάποια κακή φήμη εφευρεμένη απο αντιπάλους των Σπαρτιατών. Αλλά μπορεί και να ισχύει· αποτρόπαιο μπορεί να φαίνεται σε εμάς σήμερα που έχουμε όλες τις ανέσεις να μεγαλώσουμε παιδιά με όποιες ανάγκες κι αν έχουν αλλά τότε σίγουρα θα ήταν μεγάλο βάρος και βάσανο και για το ίδιο το παιδί.

Για να διαμορφωθεί ένα φύλο εξαρτάται απο τον συντονισμό και τις ίδιες επιλογές.
Θα φέρω ένα παράδειγμα για το πως διαμορφώθηκε η ράτσα των Αγγλικών ποιμενικών Bull Mastiff.
Οι χωρικοί στην Αγγλία για να φυλάξουν τις σοδείες τους που κινδύνευαν απο κλέφτες, είχαν Bull Dog στις εκτάσεις τους. Όμως το Bull Dog ήταν εξαιρετικά βίαιο και αργό. Σε περίπτωση που έπιανε τον κλέφτη μπορεί να τον σκότωνε και αυτό ήταν αναποτελεσματικό και βάρβαρο. Έτσι αποφάσισαν να διαμορφώσουν μια ράτσα με τα χαρακτηριστικά αυτά που θα την έκαναν καλό φύλακα. Με την ένωση αριθμού Bull Dog και Mastiff δημιουργήθηκε το Bull Mastiff.

Εμείς φυσικά πολεμάμε για το αντίθετο, για να μην ενωθούμε με τρίτους. Με τον τρόπο που μας επιβάλουν οι δικτάτορες μας να ενωθούμε, και τον ψυχολογικό πόλεμο που μας κάνουν. Στην ουσία τα έθνη και οι φυλές είναι ένας βαθμός συγγένειας. Σαν φυλή έχουμε μεγαλύτερη συγγένεια με τους Ιταλούς παρά με τους Ελβετούς, όμως άμεσα μπορεί να έχουμε συγγένεια με γειτονικούς λαούς που πέρασαν οι Μακεδόνες ή ήρθαμε σε επαφή. Αλλά παραμένουν κατα το ήμιση αλλόφυλοι, οπότε δεν υπάρχει απαρχή και συνέχεια στο γενεαλογικό δέντρο με αυτούς.
Το προηγούμενο παράδειγμα ταιριάζει με την ένωση 3.000 Μακεδόνων στρατιωτών με διαταγή του Αλεξάνδρου με γυναίκες απο την Ασία. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκαν οι Κάλας.
Σίγουρα δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αυτή η "κακογονική", αλλά δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Αλέξανδρο για επιμιξεία γιατι δεν ξέρουμε τι μπορεί να είχε στο μυαλό του. Μπορεί να φαντάζοταν έναν κόσμο διαφορετικό και μια αυτοκρατορία ελευθερίας που μόνο τότε μπορούσε να υλοποιηθεί.

Το τελευταίο παράδειγμα ευγονικής είναι του τρίτου Ράϊχ. Το τρίτο Ράϊχ ήταν η Μεγάλη Γερμανία και τα Ράϊχ αφορούσαν άμμεσα μόνο τους Γερμανικούς λαούς.
Τα προηγούμενα Ράϊχ δεν είχαν σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό. Το πρώτο ήταν η Ρωμαιοκαθολική αυτοκρατορία, το δεύτερο ήταν επι Κάιζερ και το τρίτο επι Χίτλερ.
Μέσω του εθνικοσοσιαλισμού μία χώρα κατάφερε για τρίτη φορά προσπαθήσει για την μεγάλη ιδέα της και να τα καταφέρει.
Μεγάλη ιδέα δεν ήταν να γίνουμε όλοι Γερμανοί, αλλά να κατακτήσει τα γειτονικά εδάφη που θεωρούσε δικά της.

Ξέρουμε όλοι ότι υπήρχε ένα κλίμα διαφύλαξης της φυλετικής συνέχειας στην Γερμανία. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω των φημών δεν ξέρουμε πολλές φορές τι αληθεύει και τι όχι.

Ξέρουμε ότι η χιτλερική νεολαία είχε οικισμούς απο αγόρια και κορίτσια. Ότι ετοιμαζόντουσαν για να κάνουν οικογένειες και να ζήσουν αυτόνομα στην εξοχή χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.
Το κράτος χρηματοδοτούσε όσους θα έκαναν πολλά υγιή παιδιά γενικά.
Για τα παρακάτω που δεν έχω αποδείξεις είναι:
Ότι υπήρχαν οικισμοί επίλεκτων με αυστηρά νορδικά φυλετικά κριτήρια.
Ότι είχαν εισηχθή γυναίκες απο την Σουηδία σε αυτούς τους οικισμούς.
Ότι υπήρχε το "τεστ της αρίας φυλης".

Η ευγονική λοιπόν για εμάς εδώ πέρα, δεν μας αφορά στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε!
Ούτε πρόκειται να τεθεί ποτέ θέμα αμφισβήτησης για κάποιον συνέλληνα μας. Αυτό ξεχάστε το, είμαστε μαζί όπως κι αν είμαστε τώρα.
Οι Δωριαίοι πιθανότερα πελασγικό φύλο ήταν παρά γερμανικό. Είχαμε και επαφή με Γερμανούς όμως, στην Θράκη είχε εγκατασταθεί το νομαδικό φύλο "Βαστάρναι", μία μίξη Γερμανών με Κελτών. Αυτό όμως δεν λέει απολύτως τίποτα. Τί έμεινε απο το βασίλειο της Θράκης; Ότι έχει απομείνει και σήμερα, χαλάσματα. Τότε όμως την διέλυσαν οι Ρωμαίοι, σήμερα η ανικανότης των νεοελλήνων.

Αυτή είναι η πραγματική κατωτερότης, δε μπορεί να υπάρχει τόσο τραγική ανταπόκριση απο τις πρωτοβουλίες των πολιτών στα θέματα που τους απασχολούν. Είναι αδιανόητο κάποιος αντί να συσπειρωθεί με τους συνανθρώπους του να λύσει το πρόβλημα των λεωφορείων, να προσπαθεί να αγοράσει αυτοκίνητο για να μην τους έχει ανάγκη, εντείνοντας το πρόβλημα.
Είναι αδιανόητο ένα παιδί να πηγαίνει και 8 ώρες σχολείο και φροντιστήριο και να πρέπει να διαβάσει και για τα δύο, με την ανάγκη να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις σε ένα σύστημα πρωταθλητισμού μορίων.
Είναι αδιανόητο να έρχονται ξένοι εθελοντές να μαζεύουν σκουπίδια απο τις παραλίες και να κοιτούν με απέχθεια τους γραίκους που έχουν πετάξει ένα σωρό γόπες στην άμμο.

Τέλος, θα αναφερθούν κάποιοι ορισμοί για να ληφθούν υπόψιν απο τους αρχάριους.

Νορδικός - αυτός που κατάγεται απο την Σκανδιναβία.
Νορδικός τύπος ανθρώπου - αυτός που έχει υπερβόρεια χαρακτηριστικά χωρίς να κατάγεται απο εκεί άμεσα.
Υπερβόρειος - το ίδιο με το παραπάνω ή μπορεί να έχει, απο μετοίκηση, κάποια καταγωγή βορειότερη, απο την χώρα που ζει.

Άριος - λευκός

Όταν λέμε άριος όμως εννοούμε έμμεσα τον υπερβόρειο, νορδικός τύπος ανθρώπου είναι ο λευκός στην υπερθετική του μορφή.
Ο λαός μας ασυναίσθητα λέει "ωραία γυναίκα, ψηλή ξανθιά γαλανομάτα". Και το λέει αυτο χωρίς να έχει επηρεαστεί απο κάπου.
Ξέρουμε όλοι ότι το πιο πολύτιμο είναι το σπανιότερο και συνήθως το πιο ωραίο, αλλά το τελευταίο είναι υποκειμενικό διότι και η διαφορετικότητα κάνει την ομορφιά. Υποσυνείδητα όλοι γνωρίζουν πως ένας άριος είναι ξεχωριστός και γι'αυτό και ταυτίζεται με το τέλειο.
Ο Πλάτωνας ορίζει οτι το τέλειο και το ωραίο είναι αντικειμενικό και μπορεί να είναι ίδιο για όλους. Όσοι τον έχουν διαβάσει θα το ξέρουν.

Ο Αμερικανός εθνικοσοσιαλιστής David Lane λέει για αυτόν τον σωβινισμό που ονομάζεται "Νορδισμός" ότι:
"Τί έγινε κι αν κάποιος είναι μαυριτανός κατά το 1/18 ή Ινδός κατά το 1/32, και πάλι λευκός είναι, και υπάρχει σε αυτό το πράγμα ομορφιά..."

Η γνώμη μου είναι ότι η μαζική ένωση μπορεί να φέρει ριζικές αλλαγές, και συμφωνώ με αυτό που λέει ο Lane μιας και σίγουρα δεν εννοεί την μαζική ένωση.

Νομίζω ότι είναι σαφές ότι αυτό το κείμενο δεν προωθεί κάποιον σωβινισμό και μισαλοδοξία.

Μέγας Κύρης

2 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ!!!

    Η' ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ (ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ Η' ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!!!

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΝ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ!!!

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς και ανήκουμε στην λευκή φυλή και μάλιστα είμαστε οι ανώτεροι των μεσογειακών διότι οι Ιταλοί έχουν αφρικανούς και καρχηδόνιους στον λαό τους απο την Ρωμαϊκη αυτοκρατορία.

    Οι Ισπανοί έχουν κάποια επιρροή απο τους μαυριτανούς.

    Οι Βούλγαροι δεν έδιωξαν τους Τούρκους όπως κάναμε εμείς και οι Σέρβοι.

    Όλα τα παραπάνω μπορεί κάποιος να τα εντοπίσει σε 60'' σε μερικούς ατυχείς τέτοιους υπήκοους αυτών των χωρών.

    Παρ'όλα αυτά και αυτοί οι λαοί ανήκουν στην λευκή φυλή και βρίσκονται σε κίνδυνο αλλοίωσης όσο τα χρόνια περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.