Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Στρατός, όχι νεροκουβαλητές.

Ο Ελληνικός Στρατός ήταν και είναι το λίκνο της Φυλής μας. Θεσμός και ουσία απορρέουσα μέσα από την ίδια την ιστορία και την ζωή της Φυλής.

Σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση ηθικής, θεσμικής και υλικής αποσύνθεσης. Ανάμεσα σε εξαιρετικούς στρατιωτικούς υπάρχουν ένστολα κοπρόσκυλα με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου με στολή. Άτομα που ντροπιάζουν την ίδια μας την κοινωνία.Η κατάσταση αυτή είναι δύσκολα αναστρέψιμη καθώς η ολομέτωπη επίθεση εναντίον των Ε.Δ είναι εκ των έσω. Οι νεοταξίτες πολιτικοί των κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι αριστεροί προδότες (αριστερός πατριώτης δεν υπάρχει), έχουν κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να καταστρέψουν τις Ε.Δ και να τις μετατρέψουν σε νεροκουβαλητές της διεθνούς σιωνιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION /NATO-OTAN. Η εξάλειψη της φιλοπατρίας και του εθνισμού από το πνεύμα και την παιδεία των νέων, σε συνδυασμό με την κλιμακούμενη προτροπή προς τον υλισμό και τον υπερκαταναλωτισμό, οδηγούν τους νέους γιούς του Έθνους στην απόρριψη και την άρνηση της ένθερμης φιλοπατρίας κάτι που με την σειρά του οδηγεί και στην απαξίωση των Ε.Δ. Η κοινωνία πλέον αρνείται να υπερασπιστεί τα δίκια της, αρνείται να προσφέρει στον ίδιο της τον εαυτό, επέκταση αυτής της κατάστασης είναι και η άρνηση στράτευσης των νέων. Η καταστροφή αυτή δεν αποτελεί γεγονός λάθος χειρισμών αλλά οργανωμένη και μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικών κύκλων της χώρας, οι οποίοι κύκλοι εκτελούν εντολές ξένων δυνάμεων μα και ντόπιων προδοτικών συμφερόντων.

Η Ελλαδική εκκλησία των αιρετικών εβραίων, της τοκογλυφίας, της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας και της οικονομικής παντοδυναμίας, στέκεται πλησίον των Ε.Δ με μόνο και αντικειμενικό στόχο της διατήρηση της εξουσίας της, την συμμετοχής της στα κοινά και της διαρκούς επιβεβαίωσης του ρόλου της. Την ενδιαφέρουν οι αγιασμοί και οι εορτές των εβραιογενών αγίων της , η συμμετοχή της σε εκδηλώσεις κρατικού ενδιαφέροντος και ο αφελληνισμός της πατρίδος μας στο όνομα της αγάπης προς τον πλησίον. Αποτελεί με λίγα λόγια θρησκευτικό δούρειο ίππο της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας κυβέρνησης. Τιμά τις Ε.Δ στο βαθμό που αυτό αποτελεί τυπική διαδικασία και καθωσπρεπισμός. Αναμασά διαρκώς τις ανούσιες πλέον και εν μέρει ανιστόρητες θέσεις της για το Ελληνικό γένος και την επανάσταση του 1821, με στόχο την διατήρηση ενός πατριωτικού προσωπείου το οποίο έχει ως αντικειμενικό σκοπό την χειραγώγηση των πατριωτικών αισθημάτων του ποιμνίου της .Επί της ουσίας δεν ενδιαφέρεται για τις Ελληνικές Ε.Δ εκτός και αν αυτό θα κλόνιζε την θέση της στην πίτα της εξουσίας.

Οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες οδήγησαν της πατρίδα σε μια νέα σκλαβιά, αυτή την φορά οικονομική, το Δ.Ν.Τ και η Ε.Ε θέτουν πλέον υπό αιχμαλωσία τον Ελληνικό λαό ο οποίος είναι ανίκανος να αντιδράσει μιας και είναι εγκλωβισμένος στις πουλημένες αστικές και μη, πολιτικές δυνάμεις και κόμματα. Οι στρατιές των πάμφτωχων λαθραίων μεταναστών πνίγουν την χώρα και οι οικονομικές πολιτικές λιτότητας περιορίζουν τον εξοπλισμό ,την συντήρηση ακόμα και την απόδοση των μισθών στο στράτευμα. Οι Ε.Δ αποτελούν λαϊκό σώμα και όχι αστικό όπως η αστυνομία. Αυτό συμβαίνει διότι ο λαός ΥΠΗΡΕΤΕΊ στον στρατό και αποτελούν κομμάτι του και στην ειρήνη και στον πόλεμο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιθυμούν ορισμένοι κύκλοι την δημιουργία ΜΟΝΟ επαγγελματικού στρατού καθώς και την εισαγωγή αλλοφύλων στις Ε.Δ. Η αποδόμηση του Έθνους και της πατρίδας μας είναι οργανωμένη, συντονισμένη και έως τώρα πετυχημένη. Εάν πάψουμε να υπηρετούμε στις Ε.Δ θα πάψουμε να τις θεωρούμε και δικό μας επίτευγμα, κεκτημένο, σώμα από το σώμα μας. Αυτός είναι και ΑΝΣΚ των ανθελληνικών κέντρων.

Ως εθνικιστές και κοινωνιστές, στηρίζουμε κάθε Έλληνα στρατιωτικό που υπηρετεί και προσφέρει ανιδιοτελώς και με πατριωτική ευαισθησία και συνείδηση ανεξάρτητα από τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές. Απαιτούμε την άμεση απόσυρση των Ελληνικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν και την αντικατάσταση των από φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες θα αναλάβουν την ενίσχυση, συν τοις άλλης, των Ελληνογενών και Ελληνότροπων πληθυσμών του Αφγανιστάν. Ο Ελληνικός στρατός δεν μπορεί και δεν πρέπει να ικανοποιεί τις διπλωματικές επιλογές των δειλών και ξεπουλημένων κυβερνήσεων μας. Δεν μπορεί να στέλνουμε στρατό για να ικανοποιηθεί ο αμερικανός και ο σιωνιστής. Δεν είναι οι Ε.Δ νεροκουβαλητές των σιωνιστικών καθαρμάτων, απαιτούμε άμεση επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών από το Αφγανιστάν.

Ο Στρατός είναι σώμα από το σώμα μας και δεν θα αφήσουμε την δημοκρατία των ξεπουλημένων να αλώσει ούτε τον λαό ούτε τον στρατό μας .Οι ξεπουλημένοι στρατιωτικοί και πολιτικοί, Στρατηγοί και υπουργοί, ανώτατοι αξιωματικοί και αξιωματούχοι δεν θα πετύχουν τον στόχο τους. Ο Ελληνικός λαός ΕΙΝΑΙ ο Ελληνικός στρατός!

http://autonomesskepseis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.