Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Νομικής παρακμής συνέχεια

Σεβόμενος το ύφος του ιστολογίου θα αναφερθώ στο τελευταίο συμβάν.

Aυτή είναι η 22χρονη δασκάλα του έρωτα από τα Χανιά

 
Ο τίτλος που θα
άρμοζε βεβαίως βεβαίως θα ήταν αστικής Χριστιανικής ψόρας συνέχεια. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, και θα ήταν προβλητικό για τους χριστιανούς να αναλυθεί.

Το θέμα είναι η νομική ανικανότητα των αρχών που είναι φανερή· γιατί τόση "επιχειρηματικότητα" εναντίον της παιδαγωγού απο μεριάς της αστυνομίας και εισαγγελείας ; ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Και απο την άλλη οι γλοιώδεις εφημερίδες διαπομπεύουν την "παραβάτη" με την φωτογραφία της και όλα τα σχετικά, ενώ τις προηγούμενες μέρες αναφέρουν συνεχώς και με ειρωνεία ότι "στην Ελλάδα υπάρχει σεξουαλική κρίση". Αν όποια το κάνει την βγάζουν πρωτοσέλιδο λες και είναι έγκλημα τότε πως να μην υπάρχει κρίση;;;

Βλέπουμε εδώ ότι δεν υπάρχει ισονομία στο κράτος, ότι έχει απομείνει απο αυτό. Καθώς οι αρχές σπεύδουν για ζητήματα που είναι ασήμαντα και με άμεση πολιτική παρέμβαση θα έπρεπε να παρακαμφθούν. Η παραβάτης καταδικάστηκε ΜΟΝΟ και μόνο για να καταδικαστεί και να εφαρμοστεί ο νόμος, σαν σύστημα αυτοματισμού.

Είναι λοιπόν θεμιτό ένας πλούσιος παχύδερμος μεσήλιξ να πηγαίνει με δεκαοχτάχρονες και εικοσάχρονες χάρη στην οικονομική του ευχέρεια, αλλά ΚΑΚΟ η 22χρονη να πηγαίνει με λίγα χρόνια μικρότερούς της για την δική της ικανοποίηση και διασκέδαση;

Είναι γυναίκα, και όχι άνδρας, προφανώς τα "θύματα" της δεν έχασαν την παρθενιά που δεν είχαν!

Λογικά κάποια μητέρα θα τρόμαξε και θα νόμισε ότι το παιδί της κινδυνεύει και πανικοβλήθηκε.

Παραδεχόμαστε ανοιχτά ότι εμείς οι φασίστες στην ίδια περίπτωση δεν θα εφαρμόζαμε το νόμο αν αντικρουόταν των περιστάσεων, όπως άλλως τε και κάθε ΛΟΓΙΚΟΣ κυβερνήτης.

Στό μέλλον θα υπάρξη λίστα με όλα τα νομοθετικά κενά του τωρινού κράτους εντός συνταγματικών πλαισίων, φτιαγμένη απο την συντακτική ομάδα και ελεύθερα εκτεθιμένη εδώ πέρα για ανάγνωση και χρήση.

ΥΓ. Ποσώς μας ενδιαφέρει η τήρηση του συντάγματος· προέχει πάντα η λογική, και η ατομική ελευθερία. Η λίστα με τις αναφορές θα είναι στα πλαίσια του συντάγματος γιατι απλά έτυχε.

Αυτόνομος Ιππότης "Florian Geier"

3 σχόλια:

  1. Ξεχνάς κάτι, στην Κρήτη είναι πλούσιοι και όπως στη Κηφισιά και το Μαρούσι, η αστυνόμευση είναι γρήγορη και γενικά ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Ένα παιδί μία φορά είχε πάει να κάνει μπάνιο σε παραλία με ρουφήχτρες και σηκώθηκε ελικόπτερο του λιμενικού για πάρτη του (μερικά χιλιάδες ευρώ κόστος για καύσιμα δλδ!)

    Όσο για τις εφημερίδες, ξέρουμε τι συμφέροντα εξυπηρετούν, όλες οι πολιτικοί τις έχουν, τέτοια θέματα παρακαλάνε να τύχουν για πρωτοσέλιδο ώστε να ξεχνιέται ο κόσμος.

    Παιδιά κάντε κάτι, είστε η τελευταία μας ελπίδα, ΠΟΥ είστε; Που είναι οι εθνικιστές μωρε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια για το αρθρο.Οι Εβραιοι οταν μας εκαναν Χσιστιανους ηξεραν τι εκαναν.Ετσι φτασαμε σ'αυτο το σημειο:το Ελληνικο Εθνος καταστρεφεται μερα με την μερα και οι χατζηελληνες τουρκορωμιοι (αριστεροκουλτουριαρηδες-χριστιανοδεξιοι) καταφερνονται εναντιον της δασκαλας.Ολοι αυτοι δεν βλεπουν τα χαρατσια,τα φακελακια στα νοσοκομεια,τους λαθρομεταναστες,την εγκληματικοτητα,την σκοπιμη εξαθλιωση (μονο)των Ελληνων,τα γκετο στην Αθηνα κτλ.Μακαρι πολλες γυναικες στα παλαιοτερα χρονια να μπορουσαν νε εκδηλωθουν ερωτικα και να μην εμεναν θυματα μεσαιωνικων αντιληψεων.Ο Χριστιανισμος μας "εσωσε απο την αμαρτια" και μας εκανε ψυχασθενεις και αυτο ειναι καταντημα οχι μονο για την Ελλαδα αλλα και για την Λευκη Φυλη.Ποσο δικαιο ειχαν οι Σπαρτιατες οταν καθιερωσαν τις γυμνοπαιδιες και ας γαβγιζουν καποιοι "καλοι χριστιανοι" θεολογοι και ιεροκηρυκες.Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι η διαφορα ηλικιας δεν πρεπει να ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την ερωτικη επαφη,αρκει η επαφη να γινεται κοινη συννενεσει και οχι δια της βιας και με κακοποιηση(αλλο το ενα,αλλο το αλλο).Μα...θα μπορουσε να ηταν κορη σου,εγγονη σου δισεγγονη σου,μητερα σου,γιαγια,προγιαγια,θεια,νουνα,γιος,εγγονος,πατερας,παπους...Ελεος ρε "καθως πρεπει υποκριτες" ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι μπράβο παιδιά πείτε τα!

    Η Ελλάδα χρειάζεται εσάς, ξέρετε τι λέτε!

    Αυτό σαν πολίτες το εκτιμούμε και σαν ομόθρησκοι σεβόμαστε το γεγονός ότι υπερασπίζεστε την Ελληνική θρησκεία.

    Δυστυχώς στον χώρο μας, γίνονται συνεχώς προσπάθειες διαστρέβλωσης.

    Αυτά που λέτε για τους μασόνους ισχύουν, έρχονται γιατι ψάχνουν για πληροφοριοδότες.

    Και ξέρετε γιατι στέλνουν μασόνους και όχι ασφαλίτες;
    Γιατι η ενασχόληση μας με τα αρχαία, μας έχει δώσει πρόσβαση σε μία ανώτερη ηθική που μόνο εκπαιδευμένοι όπως οι ελευθερο-τέκτονες μπορούν να μας κοροϊδέψουν.
    Ναί, έχουμε την ελίτ των σιωνιστών πάνω απο το κεφάλι μας.
    Αλλά εμείς ξέρουμε και δεν την πατάμε! Τους γυρνάμε την πλάτη και δεν τους δίνουμε σημασία!
    _____________________________

    "Εθνικοσοσιαλιστές", εξυψώστε την ελληνική θρησκεία!

    Έναν περιμένουμε, έναν σαν τον Ιουλιανό.
    Άντε λοιπόν μην αργείτε, ποιός θα είναι;

    Και ελάτε να σας ευλογήσουμε, να δώσουμε χρησμούς να σας κάνουμε γάμους και ότι άλλο θέλετε.

    Υπάρχει εθνοφυλετικά αφυπνισμένη μερίδα. Οι πραγματικοί εθνικοί. Κανείς δε μπορεί να μας ελέγξει κανείς δε μπορεί να μας καθυποτάξει στα νεοταξικά μιάσματα.

    Κανένας ξενός δε θα μπεί στον λαό μας και τον πολιτισμό μας!

    Μόνο τελειώνετε με το πότε θα βρείτε αυτόν τον έναν, γιατι η Ελλάδα βρίσκεται στην όχθη του Αχέρωντα και είναι ένα βήμα πριν την χαριστική βόλτα της με τον βαρκάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.