Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Άνθρωποι και ανθρωπάκια
   Σίγουρα τα παίγνια που έχουν καπηλευθεί το όνομα «Ολυμπιακοί αγώνες» δεν αξίζουν αναφοράς, αλλά συγκεκριμένα περιστατικά μας αποσπούν την προσοχή και όχι μόνο αυτό, στρέφουν την προσοχή όλου του κόσμου άθελα τους πάνω μας.    Το μήνυμα τους είναι σαφές: «Κοιτάχτε τι παθαίνουν οι κακοί ρατσιστές». Ποιός θα το φανταζόταν, ότι 80 χρόνια μετά είμαστε ακόμα ζωντανοί και μάλιστα φοβεροί!
   Οι "ποινές" τους είναι φιλιά ζωής για μας και κερδίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου προς εμάς. Πλέον κάθε γυναίκα θέλει να έχει ενα neo-nazi boyfriend! 
   Κλασσικό απο την Γερμανία ο αποκλεισμός της αθλήτριας που παρεπιπτόντως πρόλαβε να αγωνιστεί - λαϊκιστήν της κλάσανε!
   Όσο για μας εδώ τους αριστερούς καρμοίρηδες, διαβάζουμε ανακοινώσεις της ΔΗΜΑΡ και κλείνουμε τα μάτια και φανταζόμαστε ένα μικρό ανθρωπάκι με γκρίζο μουστάκι (ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ σε μινιατούρα, ή μάλλον στο πραγματικό του ύψος) να τραυλίζει και να κάνει υποδείξεις σε έναν γίγαντα, μία γυναίκα κορυφαία αθλήτρια που δεν μπορούν να τη φτάσουν ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι.
 Όλοι εσείς που παρακολουθείτε με περιέργεια και αναρωτιέστε τί γίνεται, εμείς το ξέρουμε καλά ότι εδώ και δεκαετίες πως τα σύκα λέγονται σκάφη και σκάφη σύκα. Μην έχετε αμφιβολίες, αυτοί οι άνθρωποι που δήθεν είναι ανεκτικοί είναι πολύ πιο αυταρχικοί απο εμάς και εμείς πιο ανεκτικοί απο αυτούς.

Θυμηθείτε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου - οι οποίοι παρεπιπτόντως ήταν οι καλύτεροι στο είδος τους (παίγνια) - όταν ο Αφροαμερικανός δρομέας νίκησε, ο Χίτλερ τον χαιρέτησε με χαρά. Το ξέρατε αυτό;

Ολυμπιακοί Αγώνες 1936 - Ο Χίτλερ συγχαίρει μαύρο ολυμπιονίκη 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 - Αθλητές αποβάλλονται για ψιλορατσιστικά σχόλια και επείδη έχουν διαφορετική άποψη
-Ιδού η διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.