Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

OH YEAH!


Όλο και περισσότερο η επικαιρότητα στρέφεται γύρω απο εμάς, και θέλοντας και μη ενοχλούν την μειονότητα μας απο την ησυχία της.
Χαιρόμαστε να βλέπουμε και να συζητάμε με περισσότερους ενδιαφερόμενους ομοϊδεάτες μας, και πιο πολύ ακόμα με διασήμους.

Τώρα αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα'χε πιεί πριν τον αγώνα και δεν ήξερε τι έκανε ή χαιρέταγε τους νεοναζί οπαδούς και πίστευε ότι θα την γλύτωνε τόσο εύκολα σε μία χώρα δορυφόρο των εβραίων είναι άλλο θέμα. Και αυτό είναι σαφές καθώς αν δεν ήταν δορυφόρος δεν θα ασχολούταν με το γεγονός ακόμα και ο δεξιός πρωθυπουργός της χώρας.

Άσχετα αν ο νεαροός ποδοσφαιριστής έχει SWAG, το να θυσιάζεις μία καριέρα για να κάνεις έναν απλό χαιρετισμό δεν ωφελεί κανέναν μας. Αντιθέτως είναι πολύ πιο έξυπνο να διοχετεύεσεις 1% των χρημάτων απο τα γκολ σου στις οργανώσεις μας ή να χρηματοδοτήσεις πρωτοβουλίες υπερ των εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Όσοι λοιπόν διάσημοι χρησιμοποιήστε λοιπόν πιο έξυπνα την καριέρα σας.

Το γήπεδο διόλου δεν μας ενδιαφέρει, (τα σύμβατα κόμματα πέσανε στο επίπεδο του γηπέδου με το να ασχολούνται με το γεγονός -ούτε η Χρυσή Αυγή δεν ασχολήθηκε!) και όσο για το αν η ΑΕΚ είναι προσφυγική ομάδα, ο ναζισμός και ο αντισημιτισμός μιά χαρά τα είχε με τους πρόσφυγες αφού το πογκρόμ του Κάμπελ την δεκαετία του 30' πρόσφυγες το κάνανε και επίσης τα καψόνια στους συλληφθέντες εβραίους στην Θεσσαλονίκη πάλι πρόσφυγες τα έκαναν.

Όσο για τον χαιρετισμό, όντας σε περίοδο δημοκρατίας ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να χαιρετάει όπως θέλει σύμφωνα με το πολίτευμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.