Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Σε εναν λαό που πεθαίνει...

Ενώ στην Ουγγαρία παρακμάζει το εμπόριο ναρκωτικών εξαλείφοντας το στο 0% ! , λόγω των επιλόγων του εκεί λαού, εδώ στην Ελλάδα το τοπίο είναι εντελώς διαφορετικό, όχι στα ναρκωτικά αλλά σε οτιδήποτε Ελληνικό. Δυστυχώς πεθαίνουμε σαν λαός, το εβραικό κτήνος μας βαράει ασταμάτητα και ακατάπαυστα με ότι έχει και δεν έχει μέχρι στιγμής. Το τελευταίο οικονομικό όπλο των Αμερικανών επιδιώκει την εξαθλίωση μας σε όλους τους τομείς, στο στρατό μας, στα εθνικά μας θέματα, στα σύνορα μας, επηρεάζοντας την καθημερινή ζωή μας ακόμα και στον μέσο πολίτη.

Θυμάμαι παλιότερα που γύρναγα την τηλεόραση και πετύχαινα τον Λιακόπουλο και τον έβλεπα που οριότανε για κάτι προφητείες που έβλεπε, και οφείλω να ομολογήσω οτι τις πέτυχε, αλλα δυστυχώς εναντίων μας, ότι είπε βγήκε το αντίθετο ! "Θα πάνε να σας βάλουν αβάστακτους φόρους μα δεν θα προλάβουν" (έλα όμως που προλάβανε)..."Οι Τουρκοι θα φθάσουν μέχρι τα έξι μίλια μετά του ορίου των συνόρων του Αιγαίου...και μετα θα τους κάνετε να υποχωρήσουν" (φθάσαν μέχρι το μισό Αιγαίο και τίποτα, μάλλον τα εξάμιλα στην Πελοπόννησο θα εννοεί !). Το μόνο που έχει απομείνει μέχρι στιγμής είναι να μας πάρει και φαντάρους το ΝΑΤΟ όπως είχε πει κι ο ίδιος ότι "δεν θα προλάβουν".
Αυτό το παράδειγμα να γίνει μάθημα σε όσους περιμένουν απο μηχανής θεούς για να σωθεί η κατάσταση και καθησυχάζονται με τις συμβουλές του οποιουδήποτε. Κανένας Ρώσσος και κανένας θεός δε πρόκειται να βάλει το χέρι του, όπως και δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής σε αυτήν την κρίσιμη ώρα που χάνουμε.

Και ενώ τα εθνικιστικά κινήματα σε κάποιες χώρες της Ευρώπης έιναι στην άνοδο, στην Ελλάδα ακόμα τα φαντάσματα των κομουνιστών στοιχείωνουν μέχρι και την Ακρόπολη ! , και η διεθνιστική αριστερά δολοφονεί εν ψυχρώ 4 Έλληνες, ανάμεσα τους μια αγέννητη ψυχή, και συνομωτεί ακόμα και με τους ίδιους μας τους εχθρούς.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι βρισκόμαστε σε περίοδο μεσοπολέμου ξανά και οι λαοί μαζεύουν τις δυνάμεις τους για να συγκρουστούν, είτε υπηρετόντας τους εαυτούς τους διαλέγοντας τον δρόμο των εθνών, είτε υπηρετόντας το σύστημα -εν αγνοία τους και μή- διαλέγοντας το δρόμο του διεθνισμού.
Βρισκόμαστε σε μια κούρσα για να προλάβουμε να μπούμε στο καράβι των εθνικιστών και όχι σε αυτό των διεθνιστών, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην Αγγλία, του προηγούμενου μεσοπολέμου, που το εθνικιστικό εργατικό κόμμα έιχε μια καλή απόδοση στις εκλογικές αναμετρήσεις και περίμενε μέχρι την επόμενη φορά για την άνοδο του και ίσως να κατέληγε σε συμμαχία με τον άξονα, αλλά αυτο δεν θα το μαθαίναμε ποτέ γιατί η Μ.Βρετανία εμπλάκη στον πόλεμο !

Στην Ελλάδα δεν αποκλείεται να πληχτεί κάποιο μέρος του στρατού μας απο τις δυνάμεις του συστήματος για να μας τραβήξει σε έναν πόλεμο εναντίων των εχθρών του συστήματος κατά την διάρκεια αυτού του μεσοπολέμου, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν σύρωντας μας σε πρόωρη σύγκρουση με τους Ιταλούς με τορπιλισμό πλοίου μας απο τους Άγγλους.Ίσως και αυτό να εννοεί η "προφητεία" ότι θα προσπαθήσει να μας πάρει φαντάρους το ΝΑΤΟ μα (δεν) θα προλάβει !...Ας ελπίσουμε ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο να μείνει μακρυά !

Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει, η ελπίδα η Ελλάδα να κάνει την έκπληξη που όλοι περιμένουμε υπάρχει. Με τον καιρό και στην Ελλάδα τα εθνικιστικά κινήματα έχουν άνοδο, απλά με αργό ρυθμό παρ'όλα αυτά που έχουμε πάθει μέχρι στιγμής.
Για να δούμε λοιπόν θα κάνει η Ελλάδα την έκπληξη ?!

Μέγας Κύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.