Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

“Magyar Gárda” Η Ουγγρική Φρουρά.
Η “Magyar Gárda” ξεκαθάρισε το «τοπίο» με τον ευφυέστερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο: κατάφερε να εκπροσωπεί με τις εκατοντάδες χιλιάδες των οργανωμένων μελών της ολόκληρο τον Ουγγρικό Λαό, έναν Λαό με το υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο στην Ευρώπη, έναν Λαό με πολλές «πρωτιές» στην ευρωπαϊκή Ήπειρο, έναν Λαό ο οποίος ακόμη και υπό τον κομμουνιστικό ζυγό παρέμεινε ο πραγματικός Κατακτητής των … «κατακτητών» του!


Με τα χρώματα της ριγέ ερυθρόλευκης σημαίας των Arpad, της πρώτης βασιλικής δυναστείας που ίδρυσε την Χώρα τον ένατο μ.Χ. αιώνα, η “Magyar Gárda” επιμένει να προκαλεί την «επίσημη νομοθεσία» της Ουγγαρίας που την …απαγορεύει ως «φασιστική» και «αντιδημοκρατική»! Η “Magyar Gárda” προκλητικά την επισημοποιεί και την εμφανίζει στις δημόσιες παρελάσεις της ενώ το αστικό κράτος κάνει –ευφυώς- πως «δεν βλέπει» αφού είναι ξεκαθαρισμένο ότι κάθε αναμέτρηση με την “Magyar Gárda”σημαίνει αναμέτρηση με τον ίδιο τον Ουγγρικό Λαό!


Οι επίσημες εκδηλώσεις της “Magyar Gárda” γίνονται, πού αλλού, στην κεντρική Πλατεία των Ηρώων της Βουδαπέστης, η οποία, κάθε φορά, κατακλύζεται από χιλιάδες ένστολους και οπλισμένους Άνδρες της Εθνικής αυτής Φρουράς. Προ του μεγάλου μνημείου των Ηρώων Μαγυάρων, κάθε φορά που παρατάσσεται η “Magyar Gárda”, μια ομοιόμορφη «ανθρωποθάλασσα» συγκλονίζει με τον παλμό της την πανέμορφη ιστορική περιοχή : υγεία, ευγένεια, πειθαρχία, μεγαλείο, ομορφιά!


Πολλοί σχηματισμοί, πλέον, της “Magyar Gárda” απαίτησαν και κατάφεραν να αποκτήσουν επισήμως και οπλισμό προς αντιμετώπιση της όποιας απειλής κατά της εννόμου τάξεως και, παρά τις αντιδράσεις της ήδη καταρρεύσασας κυβερνητικής «κομπανίας», η “Magyar Gárda” εγγυάται σήμερα την εσωτερική ασφάλεια της Χώρας! Με λίγα λόγια, οι χιλιάδες Φρουροί της “Magyar Gárda” πήραν στα χέρια τους το μέλλον της Χώρας τους και προχωρούν με τον Ουγγρικό Λαό προς το ευρωπαϊκό τους αύριο, ξεκαθαρίζοντας τά εσωτερικά «παράσιτα».


Και ας παραδειγματιστούν όσοι Λαοί θέλουν να επιζήσουν ότι, αναπτύσσοντας τα Γράμματα και τις Τέχνες, ξεκαθαρίζοντας τα Πνευματικά Ιδρύματα από τους επαγγελματίες υπονομευτές τους, θα καταφέρουν να αποκτήσουν κι αυτοί μιάν αντίστοιχη Πολιτοφυλακή που θα διατηρεί την εσωτερική τάξη συνειδητά και όχι μισθοφορικά όπως επιχειρούν οι αστικές "Αστυνομίες", αυτά τα ανάξια "μακριά χέρια" της δημοκρατικής διαφθοράς!


Στην Ουγγαρία, λοιπόν, εκτός από τις χιλιάδες των Μελών της “Magyar Gárda” η οποία λειτουργεί ως Πολιτοφυλακή, δραστηριοποιούνται ακόμη μερικές χιλιάδες ενστόλων οι οποίοι αποτελούν Πολιτικό Οργανισμό, το «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» που εμφανίζει τον κύριο όγκο του στην Βουδαπέστη αλλά εκτείνεται σε ολόκληρη την χώρα με καθαρά στρατιωτική οργάνωση και πειθαρχία. Τα Μέλη του είναι νέοι πανεπιστημιακής παιδείας και επιλέγονται κυρίως από τις, ανά την Χώρα, Oμάδες «BARANTA» (θα δούμε στην συνέχεια τι είναι …και αυτές) με κύριο σκοπό την προετοιμασία μαχίμων νεολαίων με υγιές φρόνημα και σώμα!


Το «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» συνεργάζεται στενά με την Πολιτοφυλακή της “Magyar Gárda” η οποία επανδρώνεται από τα πλέον ικανά Μέλη του πρώτου. Η κύρια εμφάνιση του «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» γίνεται κάθε χρόνο στην ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ η οποία οργανώνεται στην Βουδαπέστη προς τιμή των Ηρώων Μαγυάρων οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό του Γ’ Ράιχ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!


Η ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ οργανώνεται είτε στην Πλατεία των Ηρώων είτε στην Πλατεία Kossuth Lajos tér η οποία είναι η, επίσης, τεράστια πλατεία του Κοινοβουλίου. Κατά την Ημέρα αυτή, η συγκέντρωση των παρατεταγμένων Μαγυάρων Εθνικοσοσιαλιστών θυμίζει πραγματική στρατιωτική παράταξη, συγκεντρώνει τεράστιο όγκο συμμετεχόντων από όλη την Χώρα και την παρακολουθούν αλλά και την κινηματογραφούν ανεμπόδιστα πάμπολλοι τουρίστες οι οποίοι παρευρίσκονται στις συγκεκριμένες πολυσύχναστες πλατείες. Όμως το «ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» περιφρουρεί και καθορίζει τον χώρο της τελετής με ειδικά μεταλλικά κιγκλιδώματα που τοποθετεί όπως εκείνο θεωρεί στους χώρους ώστε να διαχωρίζονται τα Μέλη του από τους επισκέπτες-διερχομένους οι οποίοι, όμως, και αυτοί ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ είναι!!


Δεν δημιουργεί κανένα ερωτηματικό η ανεπάρκεια των αγράμματων αντιφά-δων που από "αντιρατσιστές" μετατρέπονται αμέσως σε ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ προκειμένου να συσχετίσουν τους Ούγγρους με τους ...Μογγόλους, όταν διαπιστώνουν ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από την πρεζεμπορία η οποία έχασε οριστικά έδαφος ΚΑΙ στην Ουγγαρία! περαστικά σας πρεζεμποράκια και σε άλλα με υγεία! Αν είχατε ελάχιστη ικανότητα σκέψεως θα είχατε ενημερωθεί ότι η μόνη "σχέση" μεταξύ Ούγγρων και Μογγόλων ήταν η εισβολή των τελευταίων στην Ουγγαρία το 1241-1242, ενώ η επιστήμη της Συγκριτικής Γλωσσολογίας εντάσσει την Ουγγρική Γλώσσα στην Φιννο-Ουγγρική Ομογλωσσία, ουδεμία σχέση έχουσα με την Μογγολική!


Την ίδια ώρα που οι ιθαγενείς αντιφάδες σαπίζουν στις καφετέριες με φραπεδιά και Marlboro, στην Ουγγαρία οι νέοι, μέχρι και στο πιό απόμακρο χωριό, γυμνάζονται καθημερινά σε μία παραδοσιακή Ουγγρική πολεμική τέχνη, την "BARANTA" , η οποία αποτελεί ένα τρίπτυχο ΠΑΛΗΣ, ΙΠΠΑΣΙΑΣ και ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ! Χιλιάδες νέων Μαγυάρων αφιερώνουν εξαιρετική προσπάθεια σε αυτή την θαυμάσια εκγύμναση, απολαμβάνοντας το "νους υγιής εν σώματι υγιεί" κατά τον καλύτερο τρόπο, μέσα στην υπέροχη Ουγγρική φύση. Το παρακάτω video είναι ενδεικτικό αυτής της πολεμικής τέχνης και του παλμού των αθλουμένων με αυτή. Πάντα, οι εθνικιστική ερυθρόλευκη Σημαία των Arpad πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση και δημόσια επίδειξη παρά τις περί του αντιθέτου ψελλιζόμενες "οδηγίες" του Υπουργείου Ασφαλείας. Η "Ουγγρική Φρουρά" περιμένει στη ...γωνία!


http://www.youtube.com/watch?v=4Gw4mH6ScaMΗ "BARANTA", την στιγμή αυτή, προστατεύει την Ουγγρική νεολαία από τους πρεζέμπορες που καραδοκούν (ευτυχώς) εκτός συνόρων! Κρίμα γι αυτούς για το χάσιμο ...τόσων "πελατών" και για την ώρα τους να συνεχίσουν τα περί 'λουκάνικων", "πορνών" και ..."Μογγόλων" παραληρήματά τους. Τους καταλαβαίνουμε, απολύτως αλλά θα συνεχίσουμε! Γιατί, στην Ουγγαρία ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν έχει αφήσει σπιθαμή στους αντιφάδες πρεζέμπορες... Έτσι, στο επόμενο θα παρουσιάσουμε τις οργανωμένες Ομάδες Ιστορικών Αναπαραστάσεων οι οποίες με μηχανοκίνητα και κανονικό οπλισμό δίνουν την δυνατότητα σε χιλιάδες νεαρούς Ούγγρους να βιώσουν την εμπειρία της πραγματικής στρατιωτικής ζωής και της μάχης, πολύ πριν καταταγούν στον Ουγγρικό Στρατό! Μέχρι τότε, αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους (και "όλες" τις αντιφα-υπάρξεις) το παρακάτω video με την παράκληση να προσέξετε τον αριθμό προβολών του και την βαθμολόγησή του: πρόκειται για Ύμνο στον Ουγγρικό Εθνικισμό από έναν Εθνικοσοσιαλιστή καλλιτέχνη ο οποίος είναι επιεικώς "θεοποιημένος" στην Πατρίδα του!


http://www.youtube.com/watch?v=IC53QRC-jjw

Απο : http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/04/magyar-garda.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.