Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Το κώδωνα του κινδύνου κρούει η Χρυσή Αυγή

Αγαπητοί συναγωνιστές, είναι αναγκαίο να επανεκτιμηθούν οι τακτικές και οι στόχοι του Κινήματός μας. Χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση και μακροχρόνιο σχέδιο δράσης ώστε να έρθουμε πιο κοντά στον Έλληνα εργάτη, τον αγρότη, τον φοιτητή, τον άνεργο υπάλληλο. Αγαπητοί συναγωνιστές, είναι απλό: Έχουν σκοπό να κτυπήσουν τους Χρυσαυγίτες Εθνικιστές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» προ ετών, που μίλαγε για «Εκτός νόμου οι ρατσιστές», καθώς και το γνωστό εξώφυλλο του «Βήματος» περί «συνάντησης των άκρων» στην τρομοκρατία! Φυσικά εδώ ενθυμούμαι το ειδικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ., την συνεργασία καναλιών – αστυνομίας και την συνεχή λασπολογία. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο να μας περιορίσουν διότι βλέπουν την ραγδαία εξάπλωσή μας σε πόλεις και επαρχία. Ήδη από το 2002 που άρχισε η ίδρυση πυρήνων έχουμε πάνω από 40 Πυρήνες Δράσης σε εσωτερικό και εξωτερικό! Τέλος, πρέπει κάποιοι συναγωνιστές να ενημέρωσουν τις εθνικιστικές δυνάμεις περί του «Έσελον», τι γίνεται με την παρακολούση κινητών, e-mail, και πως μπορούμε να προστατεύοσυμε τα προσωπικά μας αρχεία σε PC και άλλα προσωπικά μέσα επικοινωνίας.

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/06/13/mails130610/#more-30843

Η χώρα πτωχεύει και το κράτος το μόνο που το νοιάζει είναι πως θα κατασταλούν οι εθνικιστές, ανάπτυξη μεγάλων αστυνομικών δυνάμεων, πρακτοριλίκι και προκλήσεις παγίδες που θα οδηγήσουν όσο πιο πολλούς εθνικιστές σε δικαστήρια !

Είναι ξεκάθαρο ότι το καθεστώς πλέον και ανοιχτά θα ακολουθήσει σε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ! όποιος είναι "ρατσιστης" ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ !...Δηλαδή ανοιχτή επίθεση στον οποιδήποτε δε θέλει να δεχτεί κάποια πράγματα που προσβάλουν και επηρεάζουν τη ζωή του...
Το να είναι κάποιος "ρατσιστής" (αν μπορεί να υπάρξει τέτοια τεχνητή λέξη) είναι δικαίωμα του και ΕΠΙΛΟΓΗ του, επιλογή ελευθερίας γιατί ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.