Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Tyranids - "Οι Τυραννίδες"


Το εβραικό κτήνος. Το εβραικό κτήνος δε λυπήθηκε κανέναν και δεν το ενδιαφέρει αν είσαι άοπλος ή αν είσαι ανήμπορος, αν τολμήσεις να πας κόντρα στη θέληση του απλά θα σε σκοτώσει, έτσι απλά!...
Πρέπει η ανθρωπότητα να καταλάβει επιτέλους πως οι εβραίοι δεν είναι ούτε άνθρωποι μα ούτε και ζώα, τα ζώα δεν έχουν λογική αλλα όμως αξίζουν σεβασμό, οι εβραίοι ΟΧΙ, οι εβραίοι δεν ανήκουν σε καμία απο τις δύο κατηγορίες διότι είναι κτήνοι, μια γλοιώδη ύπαρξη με πολλές μορφές και πολλά κεφάλια σαν το σκίτσο παραπάνω.

Με αφορμή και την τελευταία τραγωδία γίνεται μια απομυθοποίηση των εβραίων μέσω του διαδικτύου, όχι φυσικά μόνο για την πρόσφατη δολοφονία των ανθρώπων αλλά για το όλο σύστημα τυρανίας που έχουν προκαλέσει και προωθούν....Με αγανάκτηση λοιπόν αναφέρουμε ότι εκτός απο το τείχος στη Γάζα, με το οποίο έχουν αποκόψει τους Παλαιστήνιους εχθρούς τους οι Ισραηλινοί απο κάθε βοηθεία και επισκέψεις απο τον έξω κόσμο, τώρα έχουν ήδη έτοιμο ΤΟΙΧΟΣ ΜΗΚΟΥΣ 240 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ στα σύνορα τους με την Αίγυπτο για να αποκόψουν και να σταματήσουν κύματα μεταναστών !...Και όλα αυτά απο ποιούς?! Απο αυτούς που κάνουν κουμάντο σε όλους τους αντιρατσιστικούς οργανισμούς!
Είναι πραγματικά εξωφρενικό να τρέχουν σαν τρελοί οι σημίτες σε ΞΕΝΑ κράτη για να αντιμετωπίσουν φαινόμενα "ξενοφοβίας" προωθόντας μετανάστες εις βάρος των λαών που διαμένουν στη χώρα τους, ενώ στη χώρα καταγωγής τους το Ισραήλ να χτίζουν τείχη, συρματοπλέγματα, ναρκοπέδια και πολυβόλα ! για να είναι μηδενικό το ποσοστό αλλοδαπών στην χώρα τους !!!

Μαζί λοιπόν με την παγκόσμια κυριαρχία, τα οικονομικά όπλα που φάγαμε και πρόσφατα στη μάπα εμείς οι Έλληνες !, και τις τελευταίες πράξεις αυτου του ευλογημένου "λαού" απο τον Γιαχβέ και φυσικά όχι μονο αυτών αλλα και όσων ασπάζονται τις ιδεολογίες που δημιούργηθηκαν απο αυτούς, όλοι αυτοί και αυτές οι συγκυρίες είναι οι "τυραννίδες".

Μέγας Κύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.