Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δυναμική παρέμβαση ανένταχτων Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών στην Σερβική πρεσβεία.


13 Απριλίου και ώρα απογευματινή, συγκροτημένη ομάδα μη ελεγχόμενων Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών, προχώρησε σε παρέμβαση αλληλεγγύης προς τους φυλακισμένους Σέρβους Εθνικιστές μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας της Σερβίας στην περιοχή πρωτεύουσης.


Επίσης διανεμήθηκε στους διερχόμενους πολίτες το ανάλογο για την περίσταση ενημερωτικό κείμενο συμπαράστασης που ακολουθεί. Οι σύντροφοι μας βρίσκονται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας,τόσο οι ίδιοι όσο και η χώρα τους εν γένει.


Είχε προηγηθεί πανευρωπαϊκό κάλεσμα σε δράση υπέρ της απελευθέρωσης των συντρόφων μας και οι Έλληνες δεν θα ήταν δυνατό να απουσιάσουν από μια τέτοια συμβολική ενέργεια συμπαράστασης προς εκείνους. Ανάλογες δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν και σε πολλές άλλες χώρες. Το μήνυμα εστάλη.


Οι Σέρβοι αδερφοί μας απέδειξαν περίτρανα πως διαθέτουν υψηλό εθνικό φρόνημα, κάτι που δεν κατάφεραν να κάμψουν στο ελάχιστο οι εγκληματικές Νατοϊκές δυνάμεις όσο και οι διεθνείς μαριονέτες του Σιωνισμού.


Η Σερβία ακόμα αντιστέκεται ! Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας ! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας κι όχι το κόλπο μας !


περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους εδώ και εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.