Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

American MilitiaMichigan Militia


Texas Militia


Texas State Militia


Λασπολογία απο τα Αμερικανικά ΜΜΕ:


Σε μέλος της Militia, πρώην πεζοναύτη, προσάπτησαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ώστε να βρούν αφορμή να τον βγάλουν απο τη μέση:


Μητέρα πεζοναύτη κατά τη διάρκεια του κυνηγιού του απο τις αρχές: -Δε πιστεύω πως είναι επικίνδυνος εκτός και αν τον στριμώξουν στη γωνία...Το τελευταίο δείτε το και κλείστε τα μάτια σας, και φανταστείτε το ίδιο να γινόταν στην Ελλάδα κατά την "εποχή των αγανακτισμένων".


Τώρα ανοίχτε τα και φανταστείτε τι βρίσιμο και επιθέσεις απο τους αριστερούς νταβατζήδες θα δεχόντουσαν οι ανάλογοι άνθρωποι στις διαδηλώσεις....

Αναλογιστείτε επίσης κατά πόσο δεν είμαστε ελεύθεροι σε σχέση ΑΚΟΜΑ και με τους Αμερικάνους· λίγο πριν την λήψη των αποφάσεων απο την κυβέρνηση ΓΑΠ, οι εθνοφρουροί διατάχθησαν να παραδώσουν τα όπλα τους.

Επίσης οι άνθρωποι στα παραπάνω βίντεο ΔΕΝ είναι εθνοφρουρά αλλά ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, με άδεια οπλοφορίας, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ έχουν όπλα για να αμυνθούν, και σύμφωνα με το Αμερικάνικο σύνταγμα επιτρέπεται να παρέμβουν αν η εξουσία είναι διεφθαρμένη, ώστε να τηρηθούν οι νόμοι.

Εδώ εις το Ελλαδιστάν υπάρχει ο ανάλογος νόμος, με πολύ μικρότερες δυνατότητες βέβαια :


Άρθρο 120…
4. “H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

Αλλά δε μας λέει πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δε μας δίνονται τα μέσα δηλαδή. Και έτσι στην ύστατη εκείνη στιγμή οι καημένοι Έλληνες όταν περνούσε το αμάξι του βουλευτή στην Β. Σοφίας απο δίπλα τους μέσα στο πλήθος δεν ήξεραν πως να το αντιμετωπίσουν και το μουτζώνανε...
Ο πολιτικός εκείνος τότε κατάλαβε ότι τον παίρνει να μας κάνει πολλά ακόμα!

 Πρώην στρατιωτικοί και νοσηλευτές κάνουν μαθήματα στους πολιτοφύλακες που εκπαιδεύονται για τη μέρα της σύρραξης. Οι πολιτοφύλακες πιστεύουν ότι το 3% των κατόχων όπλων αρκεί για να ανατρέψει την κυβέρνηση, ή μάλλον να ανατρέψει τους διεφθαρμένους.http://2.bp.blogspot.com/_HioVhYlwwwg/S-30bvHofBI/AAAAAAAAAc8/AcaKf_dQKhg/s1600/3plus1.jpg

Η militia δεν έχει κάποιο πολιτικό προσανατολισμό, ο μόνος της σκοπός είναι να μην αλλάξει το σύνταγμα της χώρας τους, ο κάθε Αμερικάνος πολίτης μπορεί να συμμετέχει ασχέτως απόψεων.

Παρατηρείστε στο παραπάνω βίντεο τους πολιτοφύλακες ντυμένους στα χακί και με υψωμένη την σημαία της χώρας τους ανάμεσα στους διαδηλωτές να νιώθουν περήφανοι που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, παρατηρείστε τον πρώην πεζοναύτη, το βίντεο γράφει "American hero", παρατηρείστε τα σχόλια απο κάτω, οι πολίτες εκείνης της χώρας σέβονται και επαινούν τους φαντάρους τους.

Αντιθέτως εδώ στο προδοτιστάν, οι φέροντες ελληνικές σημαίες έπρεπε να χτυπηθούν, αρχικά απο ασφαλίτες ντυμένους αναρχοκομμουνιστές και μετά να ακολουθήσουν και οι αναρχοκομμουνιστές παρακινημένοι. Αυτή είναι η τυραννία που ισχύει για την Ελλάδα.

Η πρώτη αντίδραση του συφερτού αν έκαναν την εμφάνιση τους πολιτοφύλακες στην Ελλάδα θα ήταν ουρλιαχτά στις ειδήσεις για "παραστρατιωτικούς, χουντικούς, τρομοκράτες", όχι απο εκπρόσωπους της αριστεράς, αλλά απο την ίδια τη βουλή.

Οι αριστεροί το ξέρουμε καλά δε μπορούν απο μέσα τους να αφήσουν τις ιδέες τους πίσω, ακόμα και σε μία απολίτικη συγκέντρωση πάνε με τη σημαία του κόμματος τους. Είναι στην πραγματικότητα η σημαία του έθνους τους αυτή, είναι σκληροί εθνικιστές.
Επειδή και στην Αμερική υπάρχουν militia με άλλο περιεχόμενο εκτός του ενωτικού, αν είχαμε παρόμοιο φαινόμενο εδώ πέρα σίγουρα θα αποτελούσε την αρχή ενός εμφυλίου.
Με πρωτεργάτες πάντα τους aristerous που δε μπορούν να αφήσουν τις ιδέες τους, την πάρτη τους πίσω, και να απαιτήσουν το δίκιο τους έστω και σε συνταγματικά πλαίσια, γιατι αν τους ξεγυμνώσεις απο τις ιδέες τους είναι ένα κενό σαν άτομα και δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν.

Σίγουρα κάποιος θα σκεφτεί απο αυτή την ανάρτηση ότι οι Αμερικάνοι είναι περισσότερο ελεύθεροι απο εμάς· δεν είναι γιατι είναι υπο αστυνομικό καθεστώς που μπορεί να ελέγξει πολλά και έτσι απλά νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι αφού το κράτος θα επέμβει αποτελεσματικά αν ξεπεράσουν τα όρια.

Στη δική μας περίπτωση το κράτος δε μπορεί να ελέγξει τόσα πολλά και έτσι έχει απαγορεύσει την οπλοκατοχή, αλλά όλως περιέργως και την αυτοάμυνα!

Το πιο περίεργο είναι όμως, πώς γίνεται οι αρχές να βραδυπορούν στα καθήκοντα τους, το δικαστικό σύστημα να είναι τρύπιο, ΜΑ όταν πρόκειται για πολίτη που αμύνθηκε στο ίδιο του το σπίτι απο ληστές τότε οι δικαστικές αρχές να σπεύδουν με λύσσα εναντίον του σαν να ήμασταν σε κάποια χώρα που εφαρμόζονται οι νόμοι αδιαλείπτως;;;;

 
"Μη με πατάς"

Αυτόνομος Ιππότης Florian Geyer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.