Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μαζεύουμε τρόφιμα, ρούχα για τις Ελληνικές οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ζωντανοί. Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, όσοι έχετε κάτι απο τα παρακάτω που σας περισσεύει με πολύ απλό τρόπο μπορείτε να τα στείλετε στην πρωτοβουλία αυτήν και να πάνε σε συνέλληνες μας που τα έχουν ανάγκη.
Ακολουθεί αναδημοσίευση:



Πριν από λίγες μόνο ημέρες,ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συλλογής ειδών ρουχισμού,τροφίμων,παιγχνιδιών,βιβλίων,φαρμάκων κ.α.,για να μπορέσουμε με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας,να συμμετάσχουμε στο φορτίο κάποιων οικογενειών,που το άθλιο αυτό κράτος καταδίκασε….
http://triepsilites.wordpress.com/2011/12/01/%CE%B1%CF%80%CE%BB%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83/
Με πίστη στους συναγωνιστές μας και την ανιδιοτέλεια που τους διακρίνει,ζητήσαμε τη συνδρομή τους ,την εθελοντική συμβολή τους και την προσφορά τους…..
Αισθανόμαστε ιδιαιτέρως συγκινημένοι με τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό σας…..
Ηδη εχει συγκεντρωθεί ικανότατη ποσότητα τροφίμων,ρουχισμού και παιγχνιδιών-βιβλίων,η οποία μέρα με την ημέρα μεγαλώνει……..
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ…..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ…..
ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ……….
ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ……………………….
Ελληνες και Ελληνίδες,κανείς δε μπορεί να σας λυγίσει………
Αποδεικνύετε πως το να σταθείς δίπλα στον συνέλληνα δεν αποτελεί μόνο καθήκον μας αλλά και ψυχική μας ευχαρίστηση…………
Ειλικρινώς δεν έχουμε λόγια να αποδώσουμε τα συναισθήματα μας και σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τη δυνατότητα που μας δίνετε να διαχειριστούμε τις προσφορές σας και φυσικά για την εμπιστοσύνη σας και τον ειλικρινή αλτρουισμό σας απέναντι σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οικογένειες που τους έχουν κλέψει το χαμόγελο…..
Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδος θα αρχίσουν να διανέμονται τα πακέτα των προσφορών σας με προτεραιότητα στις οικογένειες με μικρά παιδιά….
Οσοι από εσάς γνωρίζετε κι άλλες οικογένειες που μπορούμε να στηρίξουμε,παρακαλώ ενημερώστε μας στο email ή στο τηλ. επικοινωνίας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ!
Το email μας είναι το appelaios@live.com και
το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6984500415

Για την Ε.Γ της Ε.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.