Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ἀνακοίνωσις: Νέα δεδομένα στον εθνικιστικό χώρο

 Ο εθνικιστικός χώρος μεγάλωσε, κι αυτό είναι γεγονός. Στην τελευταία μας ανάρτηση ειπώθηκε ότι θα υπάρξει μια νέα σελίδα για τον εθνικισμό και τον ελληνικό εθνικοσοσιαλισμό στην Ελλάδα. Η σελίδα αυτή δεν έχει έρθει ακόμα παρ'όλο που πολλοί μάλλον νομίζουν πως ήρθε με τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα. Ίσως όμως αυτά τα αποτελέσματα να βοηθήσουν σε αυτήν την αλλαγή.

Η εξελίξεις είναι προβλέψιμες και έχουν επαναληφθεί δεκάδες φορές στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες μετά την εισροή Αφρικανών και Ασιατών μεταναστών και την τελική απόδοση ιθαγένειας τους.
Αντίδραση απο τους ντόπιους, αυξημένα ποσοστά ακροδεξιών κομμάτων που αν τελικώς "επιτύχουν" και τα καταφέρουν μέχρι το κοινοβούλιο η ρητορική τους σταδιακά αλλάζει και επικέντρωνεται μόνο εναντίον των μουσουλμάνων ή των λαθρομεταναστών στην περίπτωση μας. Κάνοντας έτσι έναν ταξικό ή θρησκευτικό διαχωρισμό και όχι εθνικό με βάση την καταγωγή. Δηλαδή παίρνουν έτσι τη θέση των συντηρητικών στη βουλή.

Η βουλή δεν μας ενδιαφέρει και πολύ την σήμερον ημέρα καθώς όχι μόνο είναι γνωστή η διαδικασία ανάδειξης αντιπροσώπων που κανένας κοινός θνητός σαν εμάς δε μπορεί να παρακάμψει χωρίς να πάρει την ευλογία των αοράτων ανθρωποειδών που κινούν τα πάντα πίσω απο το παρασκήνιο, αλλά πλέον είμαστε και παράνομοι και ως άποψη! Φυσικά αυτό μας "εξιτάρει" και θα μας δώσει πάτημα για προσέλκυση υποστηρικτών.
Οι νόμοι αυτοί συγκρούονται με τις ελευθερίες και καταλήγουν σε γελοίες διαδικασίες ακόμα και σε κράτη που σέβονται τους θεσμούς τους και λειτουργούν. Στην Ελλάδα που δεν λειτουργούν θα καταλήξουμε πιθανών σε τραγελαφικές καταστάσεις. Οπότε μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να κάνουν τέτοιο λάθος που μπορεί να μας ευνοήσει.

Όσον αναφορά για τη δημιουργία κόμματος δεν θα είχε μέλλον, ωστόσο η μανιώδης αυτόνομη αντίθεση είναι εξίσου μη διεξοδική επειδή δεν προτείνει ουσιαστική λύση.
Ένα παραδείγμα εν Ελλάδι είναι οι αυτόνομοι κομμουνιστές, οι κατα κόσμον αναρχικοί.
Χωρίς να έχουν μία κατεύθυνση είναι μία ορδή που νέα άτομα γεμάτα όρεξη παίρνουν την θέση των παλιών που οι τελευταίοι φεύγουν όταν ωριμάσουν και οι κόποι τους και η νεανική όρεξη χάνεται στις κραυγές του αιώνιου όχλου.
Κάτι ανάλογο του γηπεδικού οπαδισμού.
Σε περίπτωση που κάποιος μείνει σε αυτόν τον χώρο που ο χρόνος σταματάει, και μεγαλώσει θα είναι πάλι γελοίος, ως αναρχικός πλέον με γκρίζα μαλιά και ρυτίδες.

Όσο γέλιο προκαλεί αυτή η εικόνα του ώριμου-ανώριμου αριστερού τόσο προκαλεί και η εικόνα ενός skinhead στα 30 του!
Νέε, νέα μην προσβάλεσαι και εμείς τα περάσαμε αυτά και ξέρουμε, και δεν είναι η εικόνα το κακό, δεν κρίνουμε κανέναν για την εμφάνιση του. Λέγοντας skinhead εννοούμε τον ανένταχτο εθνικιστή, αυτόνομο ή αλλιώς αναρχικό. Και λέγοντας αυτόνομο δεν συμπεριλαμβάνουμε εμάς και τους ομοίους μας που είναι εν αναμονί αυτόνομοι αλλά τους επ' αορίστου.
Δεν κρίνουμε κανέναν για τα πιστεύω του όμως τον κρίνουμε για την αποτελεσματικότητα του.
Παραμένοντας έτσι απλά διαιωνίζεις την αιώνια κατάσταση του γηπεδικού οπαδισμού, όπου υπάρχει η διαμάχη και το γόητρο μεταξύ των γνωστών αναρχικών της περιοχής σου. Φυσικά γκόμενες δεν υπάρχουν (άσχετο άλλα τουλάχιστον αν υπήρχαν θα έβγαινες και σε κάτι κερδισμένος) και φυσικά κανείς απο τους δύο δεν θα επικρατήσει γιατι κανείς δεν θα βγάλει τον άλλο απο τη μέση, όπως είναι φυσικό στην σύγχρονη εξημερωμένη κοινωνία που ζούμε.

Ξαναγυρνώντας στην κατάσταση του κόμματος, της οποίας ανάλογη υπάρχει με τη γνωστή οργάνωση. Θα ήταν μεγάλη ντροπή αν διατηρούσαμε ένα κόμμα ανάλογο με το ΚΚΕ που είναι 40 χρόνια στη βουλή και δεν έχει κάνει ακόμα τα λόγια του πράξη.

Μιας και είμαστε παράνομοι πρέπει πρώτα να διαδηλώσουμε ή να ψηφιστεί απο την βουλή να άρουν οι αντιρατσιστικοί νόμοι, οι οποίοι έχουν θεμελιωθεί με εντολή του ΟΗΕ μετά τον ΒΠΠ και την Ευρωπαϊκή ένωση, και ύστερα θα είναι νόμιμο να συμμετάσχουμε πολιτικά. Με τις διαδηλώσεις δεν επιτυγχάνεται τίποτα, μόνο να καταντήσουμε κοκαλιάρηδες απο την πείνα σαν τους αριστερούς. Το δεύτερο θα πάρει δεκαετίες μέχρι να επιτευχθεί ή μάλλον ποτέ.
Και τελικώς η Ελλάδα θα έχει πλυμηρίσει απο αλλόφυλους μέχρι τότε.

Η λύση μπορεί να έρθει μόνο απο εκεί που μας επιτρέπει ο νόμος, μέσω νομικού παραθύρου δηλαδή.
Ειδάλλως αν με κάποιο μαγικό τρόπο γίνουμε κράτος θα έχουμε στα χέρια μας μια κατάσταση ανάλογη με τον Ισπανικό εμφύλιο και δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση.
Αν θέλουμε την διακυβέρνηση του κράτους πρέπει με κάποιο τρόπο να φέρουμε στο προσκήνιο δημοψήφισμα να καταλυθεί το κοινοβούλιο. Κάτι το οποίο είναι νόμιμο σύμφωνα με το τρέχον σύνταγμα.

Φυσικά πάλι θα μπορούν να μας αγνοήσουν και όλα τα σχετικά.
Ένα άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι η απόσχιση, σε ένα μεγάλο και οχυρωμένο νομό της Ελλάδος που να μην συνορεύει με κανένα άλλο κράτος ουτοσώστε να έχουμε μόνον αντιμέτωπο τον ελληνικό στρατό.
Αυτό σε αντίθεση με την προηγούμενη πρόταση είναι παράνομο όπως και το πραξικόπημα, αλλά τουλάχιστον δεν θα είχαμε πολιτικό πόλεμο(civil war) εντός των συνόρων μας.

Το πρόβλημα μας είναι ο ενδιάμεσος χρόνος που βρίσκεται στο βαρετό και δύσκολο παρόν!
Το τι θα πρέπει να κάνουμε ενδιάμεσα.

Γυρνώντας στο παρόν λοιπόν, αυτό που φοβάστε είναι η ανωνυμία σας λοιπόν. Όμως δεν μπορεί να γίνει κάτι αν δεν υπάρχουν κάποιοι επιφανείς που να είναι επώνυμοι ή έστω γνωστοί σαν προσωπικότητες. Τους οποίους εσείς οι ανώνυμοι θα πρέπει να τους προστατέψετε απο τα λυντσαρίσματα των αντιφρονούντων.

Μπορείτε να διατηρήσετε την ανωνυμία και την απόκρυψη σας με τις γνωστές τεχνικές. Είστε ταυτοποιημένοι γιατι το θελήσατε. Θυμηθείτε, απο που παίρνουν στοιχεία οι αρχές σχετικά με εμάς;
Απο το γνωστό site όπου αυτόνομοι κομμουνιστές ανεβάζουν φωτογραφίες όταν τους πάμε κόντρα.

Άρα άφησες τον εαυτό σου να ταυτοποιηθεί και δεν πήρες τα κατάλληλα μέτρα σε συναισθηματικά φορτωμένη στιγμή.

 Όλα αυτά μέχρι στιγμής φυσικά, τα νέα δεδομένα λένε ότι οι αρχές θα φτιάξουν ειδικό τμήμα που θα ασχολείται αποκλειστικά μαζί μας...

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό.
Το κακό όμως είναι ότι απ'οτι φαίνεται αυτό γίνεται ώστε οι εργαζόμενοι στις αρχές να εξαναγκαστούν να έχουν υποθέσεις στα χέρια τους με εμάς.
Κάτι δύσκολο, οπότε ίσως και να χρειαστεί να στήνουν τις υποθέσεις αυτές.
Βέβαια αυτό θα είναι ενδιαφέρον γιατι αλλιώς είναι να φορτώνεις μια τσάντα με πέτρες σε ένα κακομαθημένο 60 κιλών και αλλιώς σε έναν απο εμάς!

Γι'αυτό δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε αναρχικός χώρος.

Ο εθνικιστικός χώρος δεν είναι ασχολία για να περνάτε την ώρα σας, ούτε πρέπει λιγοστά άτομα να πάρουν όλο το βάρος. Το βάρος μπορεί να μοιραστεί ώστε να μην έχουμε το φαινόμενο του λίγοι τρέχουν και πολλοί κάθονται...

Μέχρι να βρεθούν κάποιοι ανάμεσα μας αρκετά γενναίοι και άξιοι να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν, όλοι εσείς εκεί του δρόμου, συνεχίστε το έργο σας είμαστε μαζί σας.

Επιστροφή στις αναρτήσεις

Ένα ιστολόγιο δεν είναι σημαντικό, όμως γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η αίσθηση που δίνει η όψη ενός ιστότοπου για τους συναγωνιστές μας.
Θα έρθει η στιγμή που θα χάσουμε το διαδίκτυο όμως και θα μας αποκλείσουν εντελώς, γι'αυτό κοιτάχτε να συνηθίσετε και χωρίς αυτό.

Θα συνεχιστούν οι αναρτήσεις εδώ πέρα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό να καλύψουμε ιδεολογικά όλα τα απαραίτητα θέματα για τους νέους εθνικοσοσιαλιστές.


Συντακτική Ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.