Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Προς ενημέρωση σας: Τα αντικομμουνιστικά κινήματα στην Ελλάδα του σήμερα!


Είμαι εθνικιστής, που μπορώ να αποτανθώ; 

Επειδή αυτή η ερώτηση μπορεί να είναι συχνή στους ανθρώπους που τώρα ανακαλύπτουν τον εθνικισμό, αυτή η ανάρτηση καλείται να τους απαντήσει με μία συνοπτική περιγραφή των εθνικιστικών ομάδων στην Ελλάδα του σήμερα.




Χρυσή Αυγή: Η γνωστή οργάνωση που έγινε κόμμα και τελικώς μπήκε στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Μπορεί κάποιος να πάει στα γραφεία τους να συμμετάσχει και να γίνει μέλος.
Στο παρελθόν είχε πολλές περισσότερες δραστηριότητες απ'ότι σήμερα και ήταν σεβαστή στις τάξεις των εθνικιστών.
Ιδεολογικά δεν έχει ξεκαθάρισει που ανήκει.



Αυτόνομοι Εθνικιστές: Είναι και γενικός ο όρος, όμως σαν γενικό όρο θα το αναφέρουμε παρακάτω σαν "ανένταχτοι εθνικιστές". Δεν έχουν κάποια οργάνωση παρά λειτουργούν ανορθόδοξα. Συχνά επανδρώνουν εθνικιστικές συγκεντρώσεις και πορείες και στηρίζουν ανεξάρτητες πρωτοβουλίες.
Οι αυτόνομοι εθνικιστές ξεκίνησαν αρχικά στην Γερμανία και την Αγγλία λόγω των ανελέητων απαγορεύσεων και του κυνηγιού απο τις αρχές. Γενικά λέγεται ότι ανήκουν στους Στρασσερικούς ιδεολογικά.
Στην Ελλάδα ιδεολογικά είναι εθνικοσοσιαλιστές, απολίτικοι ή αναρχικοί (εθνικιστές σε κάθε περίπτωση).



Ανένταχτοι Εθνικιστές και τοπικές εθνικιστικες ομάδες: Οι απλά απολίτικοι εθνικιστές, συνεργάζονται με όλους και συμμετέχουν παντού και συχνά επανδρώνουν πρωτοβουλίες ανεξάρτητες και μη.
Τοπικές εθνικιστικές ομάδες: Η καλύτερη και πιο υγιής επιλογή. Βασίζονται στην τοπικότητα και όχι σε ιδεολογικά κοινά. Δεν απαιτούνται τηλεφωνικά μέσα ή το διαδίκτυο για να οργανωθούν. Οι συμμετέχοντες γνωρίζονται μεταξύ τους και ξέρουν ποιός είναι ο καθένας όμως οι έξω δεν τους γνωρίζουν.
Έτσι δε μπορούν να διατρηθούν απο τρίτους.


 Hellas Skins: Είσαι skinhead? Έεεεχεις πέραση!(αστειάκι)...Πρόκειται για ένα είδος μουσικής που εξελίχθηκε σε μόδα και τίποτα παραπάνω. Παλιότερα που το επέτρεπαν οι καιροί γινόντουσαν φασαρίες κλπ σε όλη την Ευρώπη εντός αυτής της κουλτούρας. Δυστυχώς στην Ελλάδα που το 2020 δεν θα είναι πλέον λευκή δεν γίνεσαι αποτελεσματικός έτσι...Παρα ταύτα αξίζουν αναγνώρισης για την συμβολή τους.
Το άξιο αναφοράς είναι το Skinhouse Hellas που υπάρχει μέχρι σημέρα και είναι ένα μουσικό στέκι και όχι μόνο.
 



 ΑΡΜΑ: Εθνικοσοσιαλιστική συσπείρωση απόλυτα ελληνικής προελεύσεως. Στην ιστοσελίδα της θα βρείτε ένα μανιφέστο πολλών σελίδων γραμμένο απο τον Στέφανο Γκέκα,  γνωστό εθνικοσοσιαλιστή αναγνωρισμένο στην Βόρεια και την Ανατολική Ευρώπη, έχων εμπειρία απο το μόνο μεταπολεμικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα που υπήρχε στην Δανία.
Δεν πρόκειται για μία ενεργή συσπείρωση που συμμετέχει σε πρωτοβουλίες και ακτιβισμό παρά κάτι περισσότερο σαν σύλλογος που κάνει φιλοσοφικό αναθεωρητισμό.
Το μανιφέστο της Ελληνικής πολιτείας παρα ταύτα αποτελεί μία αρχή για τον ελληνικό εθνικοσοσιαλισμό.

2 σχόλια:

  1. Ξερετε γιατι καταργηθηκε για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ το ιστολογιο
    Greek Knights of K.K.K.

    kkk-hellas.blogspot.com

    Γνωριζετε αν θα λειτουργησει ξανα;;;

    Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.