Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πλύση εγκεφάλου και προσηλυτισμός σε εφτάχρονα παιδιά στα σχολεία μας


Λένε ότι όλα ξεκινάνε απο την παιδεία, και όντως έτσι είναι. Για να φέρεις ένα λαό στον ίσιο δρόμο ή το αντίθετο (εκεί που φτάσαμε και το αντίθετο είναι πιθανό) ξεκινάς απο την παιδεία.
Ηλικίες κάτω των δεκαεφτά δεν έχουν τις γνώσεις και την ωριμότητα να σχηματίσουν άποψεις απο μόνοι τους και ένα εφτάωρο την ημέρα, χωρίς να υπολογίζουμε τις ώρες στην τηλέοραση που προβάλει αντιρατσιστικές εκπομπές απ'το πρωί μέχρι το βράδυ, βάζει αναγκαστικά ιδέες επικίνδυνες και δένει το παιδί απο το να αμυνθεί στο μέλλον.
Μιλάμε για μία ψυχική βία που ένα παιδί δέχεται απο τους μαρξιστές δασκάλους που χαίρονται να κάνουν το αντιεθνικό μάθημα δολοφονόντας τα παιδιά που αναγκαστικά παρακολουθούν στο μάθημα για να μην πάρουν κακό βαθμό. Το σύστημα τα παίζει όλα για όλα και ποντάρει στην παιδεία για τον αφελληνισμό μας, οι γενιές που βγαίνουν απο αυτά τα σχολεία επηρεασμένες απο την προπαγάδνα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν. Φυσικά υπάρχει και η νεολαία που αντιστέκεται, αλλά για πόσο;

Λίγες αποστολές εθνικιστών έχουν οργανωθεί για την ενημέρωση σε εισόδους σχολείων με φυλλάδια αλλά και πόσα μπορεί να πετύχει ένα φυλλάδιο, μία συζήτηση με τους μαθητές μπροστά σε όλη την προπαγάνδα που έχουν υποστεί απο περιοδικά, σειρές και ταινίες;

Το θέμα μας είναι ότι ένα παιδί ή ένας έφηβος δεν είναι κατάλληλοι να δεχθούν οποιαδήποτε προπαγάνδα σε αυτές τις ηλικίες, η προσπάθεια αυτή είναι εγκληματική, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'το να προσπαθείς να διαφθείρεις ένα παιδί ! Θέλουμε την ιστορία να διαδάσκεται γραμμένη όπως ακριβώς έγινε χωρίς σχολιασμούς, χωρίς παραλειπόμενα πράγματα και το μάθημα να γίνεται απο Έλληνες καθηγητές που να στέκουν καλά στην υγεία τους και όχι άλλους τρελούς επιστήμονες μαρξιστές !


Φαλαγγίτης Ιππότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.