Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΩΝ

Επίθεση με καρέκλες και ξύλα έγινε χθές στις 1 πμ σε νέους Έλληνες που βρίσκοταν στον βωμό των δώδεκα θεών στο Μοναστηράκι απο ομάδα 50 ατόμων με "αντιφασιστικές" καταβολές.

Στο σημείο της εισόδου βρίσκοταν 6 νεαρά άτομα πιθανών μέλη πρωτοβουλίας πολιτών εναντίων της κατάχωσης του βωμού των δώδεκα θεών.
Τα δρομάκια του μοναστηρακίου ήταν γεμάτα φέϊγ βολάν με επιγραφή αλφα αναρχικών και "λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο τάδε".



Στη συνέχεια πήγαν στο χώρο του βωμού φώναξαν "φασίστες" στους παρεβρισκόμενους και "έξω οι κωλοθεοί σας". Κάποιος τους είπε "Έλληνες δεν είστε και εσείς;" στη συνέχεια του πετάξαν καρέκλα και επιτέθηκαν.
Στην ομάδα των 50 ατόμων ήταν γυναίκες και τριαντάρηδες.



Ας μην κοροιδευόμαστε τα φέιγ βολάν ήταν δήθεν, και στους δρόμους του μοναστηρακίου φαινόταν ότι απλά τα πέταγαν για ξεκάρφωμα ότι και καλά είναι αναρχικοί που τυχαία πέρασαν απο το σημείο του βωμού, και τα άτομα μάλλον δεν ήταν αναρχικοί αλλά πληρωμένοι του κράτους.
Το χθεσινό ήταν η πληρωμένη απάντηση κάποιου υπουργού για τις διαμαρτυρίες.




Η κατάχωση του Βωμού των 12 Θεών δεν πρέπει να γίνει











Περιγραφή για το συμβάν απο αυτόπτη μάρτυρα

Η ψηφιακή απεικόνιση του Βωμού όταν αναστηλωθεί:






















ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ



3 σχόλια:

  1. Η κίνηση αυτή των πολιτών ενάντια στην μπαζοκρατία του κράτους είναι καθαρά αντιεξουσιαστική.

    Αν οι αναρχικοί έχουν αρχίδια, να απομονώσουν αυτά τα άτομα γιατι σίγουρα θα ξέρουν ποια είναι και να γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ τους. Και δε μιλάω για εθνικοαναρχικούς αλλά για τους γνωστούς "αναρχικούς" γενικότερα που είναι απατρίδες και προδότες. Έστω απατρίδες και προδότες, δε μπορεί να το παίζουν αντιεξουσιαστές και να βαράνε αντιεξουσιαστικές κινήσεις κατευθυνόμενοι απο αυτά τα άτομα. Και ουτωσιάλλως η ελληνική θρησκεία είναι πολύ φιλελεύθερη σε σχέση με τις σκοτεινές θρησκείες της ερήμου.
    Αν δεν το κάνουν αυτό τότε αρχίδια αναρχικοί είναι...Όπως ήταν πάντα.

    Ως πότε αναρχικέ θα ξεφτυλίζεσαι εξαιτίας κάποιων επειδή δεν τους κόβεις τον αέρα;

    Αυτόνομος Ιππότης "Florian Geyer"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χειροτερο θα ειναι να ΜΗΝ ηταν κατευθυνομενοι οι αναρχικοι που καναν την επιθεση, και να εγινε συνειδητα.Τοτε θα ειναι δυο φορες πιο ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα οι αναρχικοι δεν ξεφτυλίζονται εξαιτιας "καποιων", να μην τους δικαιολογουμε κιολας!
    Οι κινησεις αυτες τους εκφραζουν ολους, ψαξτε σε αναρχικα ιστολογια, κουβεντα δεν προκειται να αναφερουν γιατι ΑΥΤΟΙ ειναι, εκει που τους παιρνει σε καναν κακομοιρη και γουσταρουν κιολας! Σ'εμας δεν ερχονται ποτε...:(

    Το "εξω οι κωλοθεοι σας" που κολλαει?...Δωδεκαθεουλα βαρεσανε? Αυτο πραγματικα δεν περιμενα να το ακουσω ποτε μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.