Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αίσχος, ποιοί νομίζουν ότι είναι! Οι πολεμιστές του 1940 δεν πολέμησαν για την Δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα αλλά για την ελευθερία της πατρίδας

Το κράτος αποχωρεί απο την παρέλαση και μαζί του προσπαθεί να πάρει και την ίδια την παρέλαση, λες και η παρέλαση γίνεται γι'αυτούς!
Ποιοί νομίζουν ότι είναι; Ο στρατός δεν είναι άμυνα και υπέρμαχος πολιτικών προσανατολισμών αλλά της ελευθερίας και των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.

Είναι λογικό όμως να μην συνεχιστεί η παρέλαση μιάς και ο στρατός οργανώνεται απο το κράτος, αλλά όχι πάντα!
Παρήλασαν χακί, και όσο παρελαύνουν χακί χιτώνια, ακόμα και εφέδρων, ο στρατός παρήλασε.
Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ορίστε ένα οπτικό απόσπασμα που το αποδυκνείει:



Αυτή η παρέλαση θα μείνει στην ιστορία ως η παρέλαση "που για κάποιους δεν έγινε." Μόνο για "κάποιους" όμως.
Να είστε σίγουροι λοιπόν ότι όταν έρθει η ώρα της κρεμάλας, πολιτικός μπορεί και να γλυτώσει, αλλά δημοσιογράφος ΔΕΝ θα γλυτώσει ούτε ένας.

Για την τροπή της παρέλασης ευθύνη φέρει μόνο το καθεστώς. Έξω απο την βουλή σκοτώνει τον κόσμο και στην εθνική μας παρέλαση, δήθεν δε μπορεί να την οργανώσει σωστά!

Αυτοί που θέλουν την κατάργηση των παρελάσεων και των στρατών δεν το θέλουν πραγματικά, στρατός και μάλιστα γιγαντιαίες παρελάσεις υπήρχαν στα καθεστώτα τα οποία αυτοί ασπάζονται και στρατός θα υπάρχει και σε οποιοδήποτε άλλο πολίτευμα και κατάσταση συμπεριλαμβανομένη ακόμα και αυτήν της "αναρχίας".
Απλώς ζητούν κατάργηση των παρελάσεων εκ μέρους των ξένων δυνάμεων για να φάει άλλο ένα χαστούκι η υπερηφάνια του ελληνικού λαού και να σκύψει ο μέσος Έλληνας λίγο ακόμα το κεφάλι του, όχι απο πείνα αυτή τη φορά αλλά απο υποταγή.

Το χαστούκι σήμερα το έφαγε η παρούσα παράνομη κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.