Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πόλεμος άρχισε.....


Μέσα στο κακό μας το χάλι που έχουνε βάλει τη Χώρα μας με το ΔΝΤ,ευτυχώς με τον καιρό, πληθαίνουν οι αναφορές στα Μ.Μ.Ε. για τους Εθνικιστές, για το "φόβο" του Συστήματος τους έναντι σε οτιδήποτε Εθνικό και Ιδεώδες σχετικά με αυτό.
"Φωνές" που διαλαλούν ότι οι "ακραίοι" εμφανίζονται ξαφνικά παντού, είναι μέσα σε όλα, φωνές που προσπαθούνε να σας πείσουνε ακόμη ότι οι "ακραίοι" είναι φασίστες και κατακάθια του παρελθόν.
Αναφορές παντού και η τελευταία αναφορά στο "Βήμα" πριν από 2 μέρες.
Στις ειδήσεις όλοι μιλάνε και σχολιάζουνε το γεγονός ότι η Ευρώπη παίρνει "ακρο-δεξιά" στροφή, σχολιάζουνε όπως ξέρουνε μόνον αυτοί, "δημοκρατικά" πάντα, την είσοδο εθνικιστικών κομμάτων στη βουλή σε πολλές χώρες, βλέπε Αυστρία, Σουηδία, Ουγγαρία, Σλοβενία, κτλ.

  1. Ξεχνάνε να σχολιάσουνε επιδειχτικά όμως τον συνεχή Αγώνα μας που κάνουμε για μια πολύ πιο ισχυρή Ελλάδα σε όλους τους τομείς.
  2. Ξεχνάνε να σχολιάσουνε ότι οι Ιδέες δε φυλακίζονται....
  3. Ξεχνάνε να σχολιάσουνε ότι οι Εθνικιστές πάντα ήτανε παντού και μέσα σε όλα, διότι πολύ απλά και εμείς άνθρωποι του λαού είμαστε και όχι εξωγήινοι !
  4. Ξεχνάνε να αναφέρουνε στα Μ.Μ.Ε.(τους..) , ότι υπάρχουνε ακόμη κάποιοι που τιμούν και σέβονται και τα παντελόνια τους και την ένδοξη Ιστορία μας και δε συμβιβάζονται με τα σχέδια των σιωνιστών και της Παγκοσμιοποίησης τους...
  5. Γυρνάνε την πλάτη επιδειχτικά, μόλις κάποιοι κρατούνε τη Γαλανόλευκη στο δρόμο και φωνάζουνε δυνατά " η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και προκαλούνε με τη σιγή τους, επειδή πολύ απλά οι Εθνικιστές δεν τα "σπάνε". Επειδή δεν προκαλούνε επεισόδια, δεν καίνε αυτοκίνητα συμπατριωτών μας, επειδή δεν προκαλούνε "είδηση", όπως θα έλεγαν και αυτοί....

Η Στροφή του Ελληνικού Λαού στις Αξίες, τα Ιδεώδη, την Ιστορία του, στους Θεσμούς του και σε οτιδήποτε Εθνικό , θα γίνει σύντομα πραγματικότητα και αυτό το ξέρουνε άπαντες.
Είτε με το καλό είτε όχι.
Η μπουρδελοποίηση ενός από τους πιο ένδοξους και ιστορικούς λαούς παγκοσμίως, είναι σημάδι για την Αλλαγή που έρχεται.
Η Ιστορία μας, μας δείχνει τον δρόμο προς το Μέλλον.
Ο Πολιτισμός των Προγόνων μας, επιβάλλεται να συνεχιστεί και να ξεπεραστεί !

Αρκετά "φιδέψαμε" σα λαός, αρκετά "μαυρίσαμε" τη Μοίρα μας, αρκετά αυτοκαταστραφήκαμε.
Η Ανωτερότητα του Ελληνικού Λαού επιβάλλεται να κυριαρχήσει ξανά, ξεκινώντας από την ίδια μας την Πατρίδα πρώτα.

Η Αλλαγή που θα γίνει, θα είναι βασισμένη σε Εθνοκεντρικές Ιδέες και Απόψεις, όπως επιβάλλει και η όλη Πορεία της Ιστορία μας.

Ο Πόλεμος άρχισε.....

http://dikamaspaidia.blogspot.com

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.