Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Παρακολούθηση & κυνήγι από την πράσινη χούντα της νόμιμης εθνικιστικής δραστηριότητος.

Την ώρα που η αριστερή τρομοκρατία αλωνίζει στην πατρίδα μας και μάλιστα με την κάλυψη του ίδιου του κράτους και την προστασία των πολιτικών αυτών χώρων, την ώρα που οι λαθρομετανάστες και οι ξένες μυστικές υπηρεσίες έχουν κάνει την Ελλάδα κουρέλι, βγήκε στη δημοσιότητα σχέδιο της αστυνομίας του καθεστώτος που αυτοαποκαλείται "Δημοκρατικό", το οποίο προβλέπει παρακολούθηση αλλά και καταστολή κάθε νόμιμης πολιτικής δραστηριότητος των εθνικιστών. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος του Επενδυτή" αναφέρεται σε παρακολούθηση και χρήση αθέμιτων "προληπτικών ενεργειών" για "περιορισμό και αδρανοποίηση" της δραστηριότητός τους, ειδικά στο διαδίκτυο που τους ανησυχεί. Αναφορά γίνεται στη Χρυσή Αυγή και στο Πατριωτικό Μέτωπο που είναι νόμιμα πολιτικά κόμματα, αλλά και στην εφημερίδα Στόχος, στην ΟΕΡ, στον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο κ.α. Με άλλα λόγια το κράτος, αντισυνταγματικά και με αθέμιτα μέσα, καταδιώκει έναν πολιτικό χώρο που εχθρεύεται το πολιτικό κατεστημένο. Πράγματα δηλαδή που συνέβαιναν στη Ρουμανία του Τσαουσέσκου και στην Αλβανία του Χόντζα. Αυτή είναι η "Δημοκρατία" τους. Χούντα κανονική. Βεβαίως με όλα αυτά γίνεται φανερό και ποιον πολιτικό χώρο φοβούνται πραγματικά. Και τέλος με όλα αυτά επίσης που δημοσιεύονται αντιλαμβάνονται όλοι ότι καλό θα είναι να μην πέφτουν τόσο εύκολα θύματα διαφόρων δήθεν "εθνικιστικών" blog που δήθεν "ξεσκεπάζουν" εθνικιστικά κινήματα, κάνοντας τόσο μεγάλη προσπάθεια επιχειρηματολογίας για το "καλό μας"... Ας είμαστε λίγο υποψιασμένοι σε περιπτώσεις τέτοιας επίμονης μαύρης συκοφαντίας που βρωμάνε.

Γράφει λοιπόν ο "Κόσμος του Επενδυτή" του Σαββατοκύριακου 30 και 31 Οκτωβρίου στη σελίδα 28:
"...Το σχέδιο της Αστυνομίας, εκτός απο την περιοδική καταγραφή και συνεχή ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των δραστηριοτήτων των ακροδεξιών, περιλαμβάνει φυσικές παρακολουθήσεις ή νόμιμες συνακροάσεις, εφόσον υπάρχει ανάγκη στο πλαίσιο προανακριτικής διαδικασίας, ανταλλαγή πληροφοριών σε ευρωπαϊκό επίπεδο κλπ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αστυνομικά αρχεία τροφοδοτούνται ήδη με αναφορές για συγκεκριμένες οργανώσεις, και ιδίως για πρόσωπα που ήδη έχουν απασχολήσει την Αστυνομία ή την Δικαιοσύνη. Το αστυνομικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν η Χρυσή Αυγή, ο Στόχος, το Πατριωτικό Μέτωπο, η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης, η Οργάνωση Εθνικιστών Ρεθύμνου, η Χρυσή Αυγή Θράκης, ο ΔΕΟΣ, το Ελληνοκρατείν και διάφορα άλλα παρακλάδια... Αίσθηση έχει προκαλέσει η χρησιμοποίηση του Διαδικτύου, της μπλογκόσφιαρας και του Facebook, όταν την ίδια ώρα πολλοί εξ αυτών εξορκίζουν την πληροφορική... Όλες εμφανίζονται ως θεματοφύλακας των εθνικών θεμάτων και παρουσιάζουν έντονη δράση κυρίως σε προπαγανδιστικό επίπεδο, με ιδιαίτερη προτίμηση σε αλλοδαπούς και αναρχικούς... Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απόρρητες διαταγές του αρχηγείου, σημειώνεται ότι το φαινόμενο τείνει να λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, δεδομένης δε της αντιπαράθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη με αντίθετους ιδεολογικά χώρους, εφιστάται η προσοχή των αστυνομικών υπηρεσιών και καταγράφονται συγκεκριμένες προληπτικές ενέργειες των Αρχών ασφαλείας, με στόχο τον περιορισμό και την αδρανοποίηση των ακροδεξιών οργανώσεων..."!
Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο ίδιο σχέδιο εντάσσεται και ειδικό σεμινάριο των Αστυνομικών, προκειμένου να κάμψουν την απροθυμία τους να κυνηγήσουν τους... "ακροδεξιούς"!

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ




http://www.antistasi.info/forum/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.