Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτή ψηφοφορία.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας:



Δικά μας παιδιά: ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ;
ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

______________________________

Πολύ σωστή ανησυχία απο τα δικά μας παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξανακούστηκε μια άλλη φωνή να συστήνει κάποια ιδέα για το πως θα γίνει αυτό.

Αν είχαμε όντως μια ψηφοφορία, ασχέτως οργανώσεων και απόψεων, και ήμασταν όλοι οι εθνικιστές μαζί για μία μόνο ημέρα, παραμερίζοντας το που ανήκει ο καθένας, ποιά απο τις παρακάτω φυσιογνωμίες, αν ήταν διαθέσιμοι και ενεργοί ταυτοχρόνως, θα επιλέγατε να σας εκπροσωπήσει:

-Ηλίας Κασιδιάρης (μέλος Χρυσής Αυγής)
-Ηλίας Παναγιώταρος (μέλος Χρυσής Αυγής)
-Δημήτρης Παπαγεωργίου
-Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος
-Νίκος Μιχαλολιάκος (Γ.Γ. Χρυσής Αυγής)
-Αριστοτέλης Καλέντζης

Είτε σε μια πολεμική σύρραξη, είτε σαν αριστεροσοζιαλίζοντα τάγματα, είτε σε έναν ανταρτοπόλεμο, είτε σαν αριστοκρατική διακυβέρνηση πλατωνικής πολιτείας, είτε σε ένα αυτόνομο αποσχισμένο κομμάτι απο το κράτος, είτε σε μια επανάσταση, είτε σε φέουδο, οραματιστείτε το όπως θέλει ο καθένας, ΠΟΙΟΝ θα επιλέγατε απο τους παραπάνω;

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 30 μέρες.
_________________________________

Τα κριτήρια που επιλέχθηκαν οι υποψήφιοι είναι μικτά, όπως το πόσο δημοφιλείς ήταν ή είναι, το αν είναι επώνυμοι, γιατι σε καμία περίπτωση δεν θα δίναμε το όνομα κάποιου στο διαδίκτυο καίγοντας τον, όλοι έχουμε γνωρίσει εθνικιστές άξιους και δημοφιλείς αλλά δεν είναι γνωστοί στους εχθρούς μας, οπότε δεν γίνεται να μπούν σε κάποια τέτοια ψηφοφορία.

Έχουν ερωτηθεί όλοι (όσοι μπορέσαμε να προσεγγίσουμε τουλάχιστον), και οι υποψήφιοι ήταν κι άλλοι αλλά δεν συμφώνησαν. Κανονικά θα έπρεπε να τους βάλουμε χωρίς την συγκατάθεση τους, επειδή η ανάγκη δεν έχει περιθώριο επιλογών. Αλλά επειδή δεν είναι ανάγκη η συγκεκριμένη περίσταση τους αφήσαμε εκτός. Ωστόσο μπορείτε να τους ψηφίσετε αόριστα διαλέγοντας την επιλογή "άλλος".

Η ψηφοφορία δεν είναι κάτι το αντιφασιστικό, ψηφοφορίες παντού υπάρχουν και είναι ένα μέσο για να παίρνονται αποφάσεις.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ψηφοφορία αυτή έχει αλληγορικό νόημα, και είναι ένα βήμα για να καταλάβετε πολλοί πόσο γρήγορα αλλάζουν κάποια πράγματα και πόσο γρήγορα πρέπει να αλλάζουν κάποια πράγματα απο στιγμή σε στιγμή όταν χρειάζεται σε μία κρίσιμη στιγμή για τους εθνικιστές. Η άσκηση αυτή που βάζουμε μέσω της ψηφοφορίας θα επηρεάζει μέρα με τη μέρα τους συμμετέχοντες καθώς όσο θα περνάει ο καιρός με την ιδέα της ψηφοφορίας θα είναι σαν να μετακινούνται γιγάντια λιθώματα που έχουν μείνει στην θέση τους για χρόνια.
Όταν κάποιος βελτιώνεται, σαν ομάδα εργαζομένων, σαν ομάδα ποδοσφαίρου, σαν λαός, σαν κοινότητα τότε χρειάζεται και καλύτερους επικεφαλείς ή αυτούς που θα ηγηθούν σε κάποιες περιπτώσεις αν θέλετε.

Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε, ή έχουμε ως απώτερο σκοπό, ένωση του εθνικιστικού ή του εθνικοσοσιαλιστικού "χώρου".

Συντακτική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.