Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ένα χρόνο φυλακή σε Έλληνα που συνελήφθη την Τρίτη στην πλ. Βικτωρίας - Οι φυλακές γεμίζουν με Έλληνες

Σκληρή γραμμή της ΠΑΣΟΚικής δικαιοσύνης, που έχει αφήσει να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να δολοφονούν χιλιάδες αλλοδαποί εγκληματίες. Ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη του κατηγορουμένου και για… αυτοδικία(!)

Την περασμένη Τρίτη, κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, συνελήφθη ένα ...άτομο για… διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Βρέθηκε βλέπετε ένας αστυνομικός που κατέθεσε ότι τον είδε να… προκαλεί φθορές στο κατάστημα ενός αφγανού(!).

Ο συναγωνιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σήμερα δικάστηκε, καθώς το δικαστήριο απάντησε αρνητικά στο αίτημά του για αναβολή. Το κοστούμι φυσικά ήταν ραμμένο και ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε – με συνοπτικές διαδικασίες – σε 16 μήνες φυλάκιση, 8 για κάθε αδίκημα. Κατά συγχώνευση η ποινή μετατράπηκε σε φυλάκιση ενός έτους. Ο συναγωνιστής άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε λευκό ποινικό μητρώο. Αξιοσημείωτη η συμπεριφορά του εισαγγελέα, που πρότεινε να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος και για το αδίκημα της… αυτοδικίας (!)

Αυτή τη μεροληπτική δικαιοσύνη – υπέρ των αλλοδαπών και εις βάρος των Ελλήνων που αντιστέκονται – πληρώνει σήμερα ολόκληρη η κοινωνία. Την κομματική δικαιοσύνη του Καστανίδη, που αποφυλακίζει με συνοπτικές διαδικασίες σκληρούς εγκληματίες για να… αποσυμφορήσει τις φυλακές, που γέμισαν από τα κύματα των ξένων κακοποιών. Ενώ την ίδια ώρα στέκει αμείλικτη απέναντι σε κάθε Έλληνα, που βλέπει μέρα με την ημέρα την πατρίδα του να καταστρέφεται. Τίποτα δε μας πτοεί και καμία καταδίκη δεν θα σταματήσει τους εθνικούς μας αγώνες, καμία ποινή δεν θα κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων που αντιστέκονται ενάντια στην ξενοκρατία.

πηγή - εγκληματικότητα.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.