Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΕΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Σε αυτή τη φάση που το σοσιαλκαπιταλιστικό έκτρωμα καταρρέει και αφήνει να φανεί κάτω από τις ξεσκισμένες πορφύρες του ,η αλήθεια της καταλήστευσης των εθνών , τώρα που το σοσιαλκαπιταλιστικό ληστρικό σύστημα συνεργασίας των τραπεζιτών με τους σιωνιστο-προσκυνημένους πολιτικούς αποκαλύπτεται σε όλη του την αποκρουστικότητα , τώρα που το νευρικό σύστημα αυτής της παγκόσμιας συνομωσίας δηλαδή το τραπεζικό σύστημα ,δείχνει να οδηγείται στη παράλυση , απαιτείται ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από όλα τα μέτωπα των λαϊκών δυνάμεων.

Σε αυτή τη φάση η ακροδεξιά και η εθνικοφροσύνη επέλεξε το δρόμο της . Πήρε ξεκάθαρες θέσεις υπέρ του συστήματος, προτάσσοντας ένα στείρο και αναχρονιστικό αντι-αριστερισμό και αντι κομμουνισμό. Η δική μας επιλογή , η επιλογή των πραγματικών εθνικιστών και κοινωνιστών , η επιλογή των εθνικοκοινωνιστών είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τις εξωσυστημικές δυνάμεις της αριστεράς προς μια συντονισμένη έφοδο κατά του καπιταλισμού και του κεντρικού του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτή η συμμαχία ή συνεργασία δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάτω από κοινή στέγη αλλά ως επίθεση από διαφορετικές πολεμίστρες, κρατώντας ο καθένας τις ιδεολογικές του διαφορές.
Κοινό αίτημα πρέπει να είναι η καταστροφή του τραπεζικού συστήματος και η κρατικοποίηση των τραπεζών με όλη την ακίνητη υποδομή τους και όχι η «κρατικοποίηση» των χρεών τους που στην ουσία θα είναι η πληρωμή τους από τους φόρους του λαού.
Το χρηματοληστρικό σύστημα επιβάλλεται να αντικατασταθεί από ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο μη τοκογλυφικών κρατικών αναπτυξιακών τραπεζών που θα συνδέεται με την κεντρική αναπτυξιακή τράπεζα της Ε.Ε. Στόχος του θα είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή κατά τρόπο ισόρροπο σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.
Μόνο μέσα από αυτό το δρόμο θα ανοιχθούν θέσεις εργασίας που θα απορροφήσουν την ακαριαία συρρίκνωση του υπέρογκου δημοσιοϋπαλληλικού τομέα , θα ενδυναμωθεί η μεσαία τάξη και θα δημιουργηθούν συνεταιριστικές επιχειρήσεις μέσα από τις εργατικές ενώσεις , θα ενδυναμωθεί η αγροτιά , θα στηριχτεί η εθνική πολιτισμική δημιουργία.
Οφείλουμε να τείνουμε χείρα φιλίας προς τν εξωσυστημική αριστερά για μια μεγάλη έφοδο κατά του συστήματος της τυραννίας. Όλες οι καθημαγμένες παραγωγικές δυνάμεις έχουν ένα λόγο να ενωθούν : ΤΗ ΦΛΩΓΩΔΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ των γενεών που υπόφεραν και πείνασαν , κάτω από την στυγνή εξουσία των χρηματοπιστωτών και των πολιτικών συνεταίρων τους.
Κανένας οίκτος στους τυράννους και ληστές του λαού.
Λουκάς Σταύρου

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.