Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Παύση των αναρτήσεων

Το να γράφεις σε έναν πατριωτικό ιστοχώρο είναι καθήκον, που δεν μπορείς να το παρατήσεις. Οφείλεις να συνεχίσεις να βοηθάς. Όμως οφείλεις να εξελίσεσαι ως μέλος στην κοινότητα επίσης και να μαζέψεις τον κατάλληλο αριθμό βιωμάτων για να αναβαθμιστείς και να προσφέρεις περισσότερα.

Ο ένας συντάκτης δεν έχει χρόνο να γράφει γι'αυτόν το λόγο, είτε δεν νιώθει έτσι ώστε να γράψει κάτι καλό, ο άλλος έχει κρίση στις ταραχώδεις ερωτικές του σχέσεις και προτιμά να αγωνισθεί αλλιώς με τον λίγο χρόνο που διαθέτει. Εγώ με την σειρά μου, λόγω των εκρεμοτήτων που αντιμετωπίζω και επίσης θέλω να εμπλουτίσω τις εμπειρίες στο βιωματικό επίπεδο, θα συνεισφέρω αλλιώς. Δηλαδή ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, η εμπειρία και η δύναμη έρχεται μέσα απο βιώματα και όχι απο την θεωρία. Λόγω του περιορισμένου χρόνου μας, προτιμούμε να μην τον αφιερώνουμε στην θεωρία.
Όμως μία φωνή θα σωπάσει για λίγο, και αυτό το λίγο είναι ζωτικό,γιατι πολλά θα αλλάξουν μέσα σε αυτό το λίγο, και η συντήρηση ενός ιστολογίου δεν είναι χόμπυ αλλά ένα μείζον καθήκον.

Οι αναρτήσεις θα παύσουν προσωρινά. Μέσα σε αυτο το διάστημα διακυβεύονται πολλά, πολλά μπορεί να αλλάξουν και σε αυτά πρέπει να φροντίσετε να είστε πρωταγωνιστές.
Και γι'αυτό θα διατυπώσουμε την άποψη μας ως συντακτική ομάδα απο τώρα σχετικά με το θέμα της επόμενης μέρας και των εκλογών.

Σε περίπτωση που γίνουν εκλογές.

Εμείς δεν είμαστε ούτε καθοδηγητές, ούτε σύμβουλοι ή διοργανωτές κάποιου μετώπου αποχής. Οι απόψεις μας είναι ευθείς και πάντα ως εθνικοκοινωνιστές οφείλουμε να ομιλούμε με γνώμoνα την αλήθεια και πάντα δίνοντας την βαθιά λύση.

Ο κυριότερος λόγος για να ΜΗΝ ψηφίσεις συνειδητά ή και καθόλου στις επόμενες εκλογές:

Δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που να είναι εξ ολοκλήρου και αληθινά εθνικιστικό και δεν θα κάνει καμία υποχώρηση. Δεν υπάρχει το κόμμα που θα καταλύσει την δημοκρατία και το κυριότερο, το οποίο αφορά όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτου ιδεολογίας, κανένα "κόμμα" δεν είναι αυτό που δείχνει και θα κάνει αυτά που λέει. Κανένα κόμμα δεν θα καταφέρει να αγωνισθεί υπερ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού, όχι μόνο εξαιτίας της φάσης που βρισκόμαστε, αλλά εξαιτίας του είδους της "δημοκρατίας" που έχουμε ως σύστημα. Η ανώνυμη μυστική ψηφοφορία μπορεί να είναι μία απάτη και ο θεσμός αυτού του αποτυχημένου εξ αρχής συστήματος αμφισβητείται.
Ζούμε κάτω απο ένα πολίτευμα που η μόνη περίοδος που διέπρεψε ήταν εκείνη του Περικλή.
Τυχαίο που διάλεξαν αυτό το πονηρό πολίτευμα;

Αυτοί λοιπόν που κάνουν σημαία τους την "αποχή", ας οργανώσουν τότε επίθεση στις ψηφοφορίες των δήμων και ας φύγουν με τις κάλπες αν έχουν τα κότσια, αλλιώς ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε. Μόνο τότε είμαστε σύμφωνοι μαζί τους και τους επικροτούμε και τασόμαστε υπέρ.
Ο εθνικοσοσιαλιστής και ο σοβαρός εθνικιστής όταν μιλάει, πρέπει να φέρνει την λύση και όχι επιφανειακές λύσεις χωρίς αποτελέσμα.

Και τότε θα πούν κάποιοι, "θα πάμε όλοι φυλακή αν το κάνουμε αυτό". Και δίκιο θα έχουν. Τότε λοιπόν, μαζευτείτε 5-10 "καθαρά" άτομα με σκοπό της ζωής σας αυτό, καταταχτείτε σε πολλούς στρατούς ακόμα και στον Ισραηλινό αν χρειαστεί και μετά γυρίστε εδώ και με τις καταδρομές σας κάντε αυτά αήττητοι. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.

Διότι αν έστω και ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού ψηφίσει τότε η democracy θα συνεχίσει να υπάρχει, δεν τους νοιάζει τι σκέφτεται ο λαός. Έχουν τους απέργους και τους διαδηλωτές πάντα γραμμένους, τους μαθητές στις καταλήψεις γραμμένους. Αν και οι τελευταίοι είναι έρμαιο της ανύπαρκτης παιδείας που τους επέβαλαν. Η μεγάλη αλλαγή που τους διέλυσε ήταν αυτή του Αρσένη, και τότε είχαν δίκιο και ήξεραν γιατι αγωνίζονται, για το μέλλον τους, να μπούν σε μια σχολή που να τους αρέσει και θα κάνουν αυτό που τους αρέσει και όχι να συμμετάσχουν σε έναν πρωταθλητισμό μορίων που θα αποτελέσει σε μία παιδεία για λίγους. Δεν υπάρχει δημόσια παιδεία, αν δεν τους έφταναν τα κονδύλια ας έβαζαν τους μαθητές που δεν έπιασαν την βάση της σχολής να πληρώνουν, φθηνότερα θα τους ερχόταν απο το να ξενιτεύονται ή να νοικιάζουν σπίτια στην άλλη άκρη της χώρας.

Τέλος πάντων, υπάρχει όμως και το σκοτεινό σενάριο οι εκλογές να είναι μία κοροϊδία και δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα.

Πώς γίνεται, στην Ουγγαρία, την χώρα που το 1956 αψήφισε τους μπολσεβίκους και φώναζε "δεν είμαστε "σύντροφοι", είμαστε Ούγγροι", να κυβερνάται σήμερα απο το "σοσιαλιστικό κόμμα" ;
Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Ούγγρος.
Πώς γίνεται η Φινλανδία επίσης να κυβερνάται απο ένα όμοιο με το παραπάνω κόμμα, ενώ πολλοί όσοι έχουν γνωρίσει Φινλανδούς, ξέρουν τι εστί Φινλανδός.
Πώς γίνεται στην Χιλή να βγαίνει σιωνιστής πρωθυπουργός;

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ; Ο μέσος Μακεδόνας είναι τοπικιστής και δεν συμπαθούσε ούτε τους Αθηναίους.
Είναι τόσο χαζοί που ψήφισαν τον παραπάνω υποψήφιο;
Νοθεία φυσικά, αλλά πόση πια; Νοθεία σημαίνει ότι το αποτέλεσμα αλλάζει λίγο, όχι δραματικά.

Η απάντηση είναι ότι, τα αποτελέσματα των εκλογών είναι βασισμένα σε αυτά που έδειξαν τα κανάλια το προηγούμενο βράδυ και δεν υπάρχει αυτό που λένε "δημοκρατία".
Απλά δε μπορούν να αλλάξουν τα αποτελέσματα (πολύ) δραματικά γιατι υπάρχει μία πενιχρή πιθανότητα ο αποβλακωμένος νεοέλλην να το καταλάβει.
Όλοι οι ψήφοι πάνε στα σκουπίδια και παρουσιάζονται και καταγράφονται στα έγγραφα του κράτους άλλα αποτελέσματα.

Για το παραπάνω δεν έχω χειροπιαστές αποδείξεις.

Ψηφίστε αν θέλετε, αν όχι μην ψηφίζετε. Εσείς ξέρετε.
Ο νόμος λέει ότι αν έστω και ΕΝΑΣ άνθρωπος ψηφίσει, βγαίνει κυβέρνηση απο την ψήφο του και ο κοινοβουλευτισμός συνεχίζεται.

Κλήση προς το βιβλιοπωλείο Θούλη:

Δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό, απλά μία ιδέα που είχαμε και πιστεύουμε ότι θα είναι ενδιαφέρον θέμα.

Λέμε λοιπόν ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν το βιβλιοπωλείο Θούλη διοργάνωνε μία ομιλία-εργασία σχετικά με τους Έλληνες εθελοντές που πολέμησαν στον Άξονα εναντίων των Μπολσεβίκων και των συμμάχων.
Η πρώτη χειροπιαστή απόδειξη υπάρχει: Σεβαστιανός Φουλίδης.

Αν το βρίσκετε καλή ιδέα σημάνετε το κάλεσμα να αρχίσουν οι διεργασίες απο όλους τους εθνικιστές να βρούν φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες ώστε να παρουσιαστούν. Ας τις στείλουν μέσω e-mail.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη φωτογραφία που είχα δεί, αλλά δεν την κατέχω, στην οποία φαίνεται ένας στρατιώτης των Waffen SS να κρατάει ένα λάβαρο, το γνωστό του Γ' Ράιχ, με τετραγωνισμένη σημαία εγκάθετη στο κοντάρι, την κλασσική των παρελάσεων και έχει βάλει καθέτως την ελληνική στο οριζόντιο ξύλο που τέμνει το κοντάρι. Όποιος την έχει να την ανεβάσει και να στείλει λίνκ παρακαλώ!

Στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη, δεν θα 'πρεπε να υπάρχουν τα ονόματα αυτών που πολέμησαν στην Βόρειο Κορέα με τους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ. Θα 'πρεπε να υπάρχουν αυτά αυτών που πολέμησαν για να επωφεληθεί η πατρίδα, αυτών που πολέμησαν εναντίον του κόκκινου στρατού στο ανατολικό μέτωπο, ο οποίος κόκκινος στρατός κάποτε πολέμαγε την "μεγάλη" μας "ιδέα" υπό τις διαταγές του Λένιν μαζί με τον Κεμάλ και σκότωνε Έλληνες στρατιώτες.
Θα πρέπει να τιμώνται αυτοί που πήραν έναν όπλο και τραβήξαν προς το Κοσυφοπέδιο να πολεμήσουν υπέρ των Σέρβων, αυτή η εθελοντική φρουρά. Εμμέσως πολέμησαν υπέρ της Ελλάδος.
Αυτοί που τραβάνε για τον Λίβανο και την Συρία εναντίον του Ισραήλ.
Αυτοί που πολεμούν ΚΑΤΑ του ΝΑΤΟ και όχι υπέρ.
Αυτοί που έτρεχαν πίσω απο το αντάρτικο των Κούρδων εναντίων της Τουρκίας.
Όλοι αυτοί πολέμησαν υπέρ της πατρίδος άμεσα ή έμμεσα.

Ας γίνει αυτή η παρουσίαση λοιπόν στα μέσα του Δεκέμβρη, τότε που ο Φουλίδης ήταν στην τελευταία αποστολή του, και ας εξελιχθεί σε επετειακή συγκέντρωση όχι μνήμης, αλλά δημιουργίας! Τέρμα τα μνημόσυνα για τους εθνικιστές, τώρα γεννηθήκαμε εμείς!

Λίγα λόγια ακόμη

Σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές για την ελευθερία λόγου βλέπουμε τις φανερές διαθέσεις των κρατούντων, σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές για την Ελλάδα μην πτοήστε. Ενωθείτε γιατί μόνο ενωμένοι θα βγούμε απο'δω.
Η επόμενη σελίδα για τον Ελληνικό εθνικισμό έρχεται, άρχισε να γυρνάει απο τον δικό σας ζήλο, η επόμενη σελίδα για τον εθνικισμό θα πέσει στην επόμενη μέρα για την Ελλάδα.
Και οι ηνίοχοι αυτού του εθνικισμού είμαστε εμείς οι εθνικοκοινωνιστές!
Αυτή την στιγμή είμαστε οι πιο άριστοι στον χώρο αποδεδειγμένα, κανείς δεν έχει τις ιδέες του σε τόσο βάθος διαμορφωμένες όσο εμείς αυτήν τη στιγμή. Έχουμε μία απάντηση για όλα, ΑΠΑΝΤΗΣΗ και όχι δικαιολογία. Η δικαιολογία είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα. Παίρνεις την ζωή στα χέρια σου όταν αντέχεις να κρίνεις ότι φταίς εσύ, και μετά μπορείς να ξεκινάς την διόρθωση.

Η Ελλάδα είναι ένα στρατηγικό σημείο για την παγκόσμια διακυβέρνηση, μην έχει αυταπάτες κανένας Έλληνας ότι θα απελευθερωθεί έυκολα. Η επανάσταση αυτή όμως είναι πνευματική και πολιτιστική. Η πνευματική επανάσταση έγινε μία φορά, οι μελέτες στα αρχαία έγγραφα απο τους Ευρωπαίους έφεραν την αναγέννηση και έδιωξαν τον Μεσαίωνα, μία φορά.
Ονομάστηκε αναγέννηση γιατι αναγεννήθηκε το πνεύμα, τα έθνη, η ελευθερία.
Όλα αυτά τα οφείλουμε στον Ελληνισμό, είμαστε οι ηνίοχοι του και αν καταφέρουμε να τον ξαναβγάλουμε και να απελευθερώσουμε την Ελλάδα όλη η Ευρώπη θα αφυπνιστεί. Γι'αυτό είναι στρατηγικό σημείο η Ελλάδα, γι'αυτό φοβόντουσαν την αφύπνιση μας στο μεσοπόλεμο και γι'αυτό μας θέλουν αγράμματους.

Μην ψάχνετε για αρχηγούς, αυτοί θα βγούν μέσα απο'σας όταν συσπειρωθούμε, και τότε θα ξέρουμε ποιός θα είναι, θα ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια του, δεν θα είναι κάποιος άγνωστος που απλά "ήρθε". Με ένα βλέμμα θα ξέρουμε ότι είναι δικός μας.
Χρειαζόμαστε βήμα. Βήμα ελεύθερο, το βήμα και η ομιλία είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα, με την διάλεξη προχωράνε πολύ γρήγορα τα πράγματα.
Όταν έρθει αυτό το βήμα να έρθουν όλοι να μιλήσουν και τότε θα δούμε ποιός είναι ο καλύτερος και αν ναί, τότε αν είναι καθαρός. Ο καθένας αναλόγως με τις ικανότητες του να πάρει την θέση που του αρμόζει.
Είμαστε πολιτευτές και όχι απλοί εθνικιστές, σε αυτήν την επόμενη φάση δεν θα συνδιαλεγόμαστε κάθε φορά και θα κάνουμε πολύωρες αναλύσεις με δημοκράτες και απολίτικους γιατί θα παίρνει πολύ χρόνο. Και φυσικά, πρέπει να μιλήσουμε και ευθέως στους απέναντι, που λιγοψυχούν σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Και είτε θα φύγουν όπως κάνουν πάντα γιατι δεν έχουν κάτι να πούν είτε θα κάτσουν και θα δούμε και πάλι ποιός είναι ο καλύτερος.

Να ξέρετε πάντα ότι το σύστημα πάντα φέρνει μία λύση έτοιμη όταν βλέπει τι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε, και προσπαθεί να είναι πιο γρήγορο απο εμάς. Η αλήθεια είναι ότι σαν πρώην νεοέλληνες δεν είμαστε και πολύ γρήγοροι.
Τα σενάρια είναι πολλά, όταν απειληθεί η ύπαρξη μας και απο Κώδικες πλέον τότε να είστε έτοιμοι για όλα.

Σχετικά με το θέμα του διαδικτύου, μην ανοίγετε πολλά ιστολόγια αν δεν χρειάζεται και να παίρνετε σήμα απο κάποια ανοιχτή πηγή. Σαν να μην υπάρχετε δηλαδή. Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται πάντα, προτιμήστε να στέλνετε σε εθνικιστικά ιστολόγια με μηνύματα τις ανησυχίες σας και αναρτήσεις που θέλετε να δημοσιευθούν και στην χειρότερη ακόμα και με γράμμα αν χρειαστεί!

Τα ομοιδεατικά ιστολόγια οφείλουν να συνεχίσουν να διασπείρουν τον Ελληνικό εθνικοκοινωνισμό, Ελληνικός εθνικοκοινωνισμός = Αριστοκρατία - Ελευθερία - Αρμονική Ισότητα.

Όταν φτιάχνετε ένα ιδεολογικό κείμενο και αυτό αναδημοσιεύεται απο αλλού τότε αυτό είναι νίκη για εσάς, σημαίνει ότι οι ιδέες σας και ο τρόπος που τις διατυπώσατε βρίσκει θετική απόκριση και ανθρώπους σύμφωνους, κι έτσι η πρωτοπορεία του Ελληνικού εθνικοκοινωνισμού πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα. Επιτέλους φτάσαμε στην φάση που έχουμε κάτι δικό μας.

Όταν επιστρέψουμε, ας ανακοινώσει κάποιο ιστολόγιο την επιστροφή μας.
Θα το ανέθετα στο γένος Ελλήνων. Ας αναγγείλει αυτό το ιστολόγιο την επιστροφή μας όταν είναι.
Μέχρι τότε, ελπίζουμε η συλλογή των ιδεολογικών μας κειμένων και τα ιδεολογικά κείμενα που δημιουργήσαμε εμείς να φωτίζουν όποιον περνάει απο'δώ.

Ο Εθνικοσιαλιστικός χώρος υπόσχεται πολλά, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρχουμε στην επόμενη σελίδα της Ελλάδας. Θα υπάρχουμε στην επόμενη μέρα, μέσα στην καταστροφή θα υπάρχουμε εμείς, η ελπίδα. Η λύση!
Τέρμα οι αναλύσεις λοιπόν. Συνοχή και στροφή στην ποιότητα.

Για έναν Έλληνα εθνικοκοινωνιστή τί θα έλεγα ως συμβουλή, αν μου έλεγαν "ποιά είναι η μεγαλύτερη αξία ενός συναγωνιστή;"

Θα του έλεγα ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αξία και ότι όλα χρειάζονται μαζί, σαν ένα κράμα μετάλλων που φτιάχνει ένα καλό σπαθί.

"Η καλύτερη απ'όλες. Ποιά είναι; Μήπως είναι η πίστη; Η συμπόνια; Το θάρρος; Η ταπεινότης;"

Η αλήθεια είναι! Ναί αυτή είναι, η μεγαλύτερη αξία ενός ιππότη είναι να είναι αληθινός!


Μέγας Κύρης,


για την συντακτική ομάδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.