Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Χαιρετισμοί !



http://polemosgenel.blogspot.com/
"ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ : Αφιερωμένο στην εθνοφυλετική και πολιτική ασφάλεια του Ελληνικού Λαού, στην δημιουργία ενός ισχυρού Εθνικού Κράτους, στην αποχριστιανοποίηση και στον Ελληνικό εθνοκεντρισμό."

Καλώς ήλθατε στην αντίσταση. Την πραγματική αντίσταση.

2 σχόλια:

  1. Συναγωνιστή,

    Σε ευχαριστώ για το «πραγματική αντίσταση».
    Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ανταλλάσσουμε εμείς, όλοι μας, συχνά απόψεις σε διάφορα θέματα. Μόνο έτσι θα βρούμε εκείνη την οδό και τους τρόπους που θα μας οδηγήσει στη νίκη. Εμείς, οι εθνικιστές, είμαστε έτη φωτός ακόμα μακριά από εκείνους τους μοχλούς που θα βοηθήσουν να επηρεάζουμε τις εξελίξεις....

    Με εκτίμηση
    Σπαρτιάτης Ν.Ι.
    www.polemosgenel.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτα, μιλάμε για πραγματική αντίσταση σε όλους τους τομείς.

    Δεν γνωρίζω εαν η ομάδα σας είναι εθνικοσοσιαλιστές αλλά όπως φαίνεται απο τον χαρακτήρα του ιστολογίου σας έχετε ευαισθησίες και ανησυχίες που έχουν να κάνουν με την φυλετική και εθνολογική μας διάσωση και αυτό είναι αρκετό για να κάνει κανείς την πραγματική αντίσταση.
    Και φυσικά την εθνική μας θρησκεία που θα μας βοηθήσει τόσο πολύ πνευματικά να γίνουμε σταθεροί και δυνατοί. Όλες οι Θούλες απο εκεί ξεκίνησαν, μέσω του μυστικισμού αυτού.

    Συνεργασία και ανταλλαγή θεματολογίας είναι ευπρόσδεκτη και αυτό εννοείται και για όλους τους εθνικιστές και για όλους όσους έχουν εθνικές και φυλετικές ανησυχίες!

    Μέγας Κύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.