Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Προοδευτικός νεοφιλελεύθερος φασισμός

Ο εθνικοσοσιαλισμός μας
Ύστερα απο χρόνια ζύμωσης, πολιτικής και πνευματικής, οι ομάδες και οι συλλογικότητες ατόμων που φέρουν εθνοκοινωνικές απόψεις αρχίζουν να αποκτούν μια κοινή οδό ή έστω να αναζητούν μία κοινή οδό και να γίνονται τα πρώτα και επόμενα βήματα στην θεωρία μας και στη πράξη. Αυτή η ζύμωση και στρατολόγηση νέων ατόμων στην ιδέα δεν έχει αρχίσει πρόσφατα αλλά μακροχρόνια, απλά τώρα πλησιάζει στο να αποκτήσει το άθροισμα και την ποιότητα ανθρώπων που χρειάζεται για να γίνει κίνημα. Υπάρχει μέχρι σήμερα ως κάτι άτυπο και άυλο, μα ο συναγωνιστής το αντιλαμβάνεται στην ατμόσφαιρα και σαν πνεύμα ζεί μέσα μας και ανάμεσα μας αυτή η αλληλεγγύη και η προσφορά με ανιδιοτέλεια μεταξύ μας, με κύριο και μοναδικό σκοπό να σώσουμε τον λαό μας και να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του για πάντα.

Ο εθνικοσοσιαλισμός μας δεν είναι στενόμυαλος και έχει φιλελεύθερες απόψεις. Φιλελεύθερες απόψεις ως προς την ανάπτυξη της παιδείας και του πνεύματος, στόχος μας η ελεύθερη σκέψη για όλους τους πολίτες. Οι ίδιοι σήμερα έχουμε ελεύθερη σκέψη γι'αυτο και δεν ανήκουμε και σε κάποιο κόμμα. Δεν είναι κακό να ανήκεις σε κάποιο κόμμα, σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, που σίγουρα τέτοιες συνθήκες ούτε υπάρχουν σήμερα ούτε υπήρξαν τα τελευταία 70 χρόνια στην Ελλάδα.
Ενώ συναγωνιστές μας δεν ανήκουν σε κάποιο κόμμα, πολιτικοί σχηματισμοί που δηλώνουν εθνικιστικοί τρέμουν μήπως και οι οπάδοι τους αποκτήσουν ελεύθερη σκέψη τόσο πολύ όσο τρέμουν και κομμουνιστικοί πολιτικοί σχηματισμοί για το ίδιο.
Ο κομμουνιστές με τους ακροδεξιούς σε κάποιες περιπτώσεις ομοιάζουν, ως προς τον ολοκληρωτισμό τους και την αντίληψη τους για την ύλη.
Σε καμία περίπτωση σκοπό δεν έχουμε τις υλικές απολαύσεις και τον υλισμό, και εκεί βρίσκεται όλη η διαφορά μας με τον κομμουνισμό. Στο παρελθόν εθνικιστές κομμουνιστές και μπολσεβίκοι με αξιοζήλευτο ηρωϊσμό και πατριωτισμό πάλεψαν για το λαό τους και πολέμησαν τους εχθρούς του έθνους τους, όπως θα τους πολέμαγε ο καθένας μας.
Μιλιταριστικές παρελάσεις, τεράστιες σημαίες, νεολαίες και επίδειξη δύναμης έμοιαζαν εκπληκτικά με την ακροδεξιά και τον φασισμό, μα με τους τρόπους και τις μεθόδους τους μόνο στην ακροδεξιά!
Στην ουσία οι επαναστάσεις τους έγιναν για να έχει ο κάθε πολίτης ένα κομμάτι ψωμί και τίποτα παρπάνω, ενώ οι ιδέες αποτυπώθηκαν για πρώτη φορά στο χαρτί απο σημίτες οι οποίοι ήταν εύποροι σε πολλές περιπτώσεις που άνηκαν και σε στοές.

Το κομμουνιστικό ζήτημα
Πέρα απο σκοτάδι που επικράτησε στην Ρωσία και τις σοβιετικές "δημοκρατίες" της, και αυτό ήταν το αποτέλεσμα ύστερα απο την μαζική εγκατάσταση των σημιτών(μιας και όπου πήγαιναν στην Ευρώπη τον μεσαίωνα τους έδιωχναν) σε Πολωνία-Ρωσία, τελικά ο κομμουνισμός ριζοσπαστικοποιήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις και κατα διαστήματα και συνέβησαν περιστατικά όπως ο Τσε Γκε Βάρα, αφιερώματα Κορεατών και Κινέζων μπολσεβίκων στο Γ' Ράϊχ και την εμφάνιση των "εθνικομπολσεβίκων".

Αυτό απλά αποτελεί το "κομμουνιστικό ζήτημα" για εμάς και δεν χρειάζεται να ανακατευόμαστε με κάτι που έχει εβραϊκή ρίζα και είναι υλιστικό, άρα είναι σοσιαλισμός φτωχός σε πνεύμα και ουσία σε σχέση με τον δικό μας.
Είναι αυτονόητο ότι θα πολεμήσουμε για να έχει ο λαός μας ΚΑΙ ένα κομμάτι ψωμί εκτός απο όλα τα υπόλοιπα γιατι ένα έθνος για να ζήσει πρέπει να έχει να φάει, αλλά δεν θα πουλήσουμε την ψυχή μας και την ελευθερία μας για ένα κομμάτι ψωμί. Θα τα απαιτήσουμε όλα, και την εθνική μας υπερηφάνια και την ελευθερία μας και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τους πολίτες μας.

Η πλειοψηφία μας δεν επιθυμεί τον διωγμό αυτών που έχουν άλλες ιδέες. Αλλά σίγουρα όχι και αυτών των σημερινών παρανοϊκών που βρίζουν τους εαυτούς τους και όμοιοι τους δεν υπάρχουν σε άλλη χώρα. Είναι ίσως το γενετικό αποτέλεσμα του χαμηλής νοημοσύνης "νεοέλληνα" που καλλιεργήθηκε μέχρι σήμερα κατά την γεννιά της μεταπολιτεύσεως.

"Ο φιλελεύθερος φασισμός"
Επιδέχεται αυτόν τον χαρακτηρισμό σήμερα στα μάτια ενός που ασχολείται με την πολιτική απο παλιά, διότι οι συνηθισμένοι και προγενέστεροι Έλληνες "φασίστες", ακροδεξιοί στην ουσία, είχαν ταμπού περι της ισότητας των δύο φύλων, ταμπού περί του σεξ, πιθανών λόγω χριστιανικών καταλοίπων, τάσεις φιλοχουντικές και νομοταγείς τάσεις, άρα τάσεις συνεργασίας με το μασονικό κράτος και τους σημίτες υπαλλήλους του.
Εννοείται πως δεν τίθεντε τέτοια θέματα για τους πραγματικούς φασίστες, τους πραγματικούς εθνικοσοσιαλιστές δηλαδή. Δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε για τα δύο φύλα γιατί δεν ορίζουμε καμία "πατριαρχία", καμία "μητριαρχία" και καμία "ισότητα" όχι γιατι έχουμε κάποιο ταμπού αλλά γιατι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τα παραπάνω, οι φυσικές σχέσεις και το ποιόν του άνδρα και της γυναίκας ορίζουν τι θα επικρατήσει. Στην Ελλάδα υπήρχαν όλα.
Φαίνεται εύθυμο το ότι εθνικοσοσιαλιστές ασχολούνται και με τέτοια θέματα σήμερα, αλλά δυστυχώς φτάσαμε σε σημείο στην μη κοινωνική κοινωνία μας να χρειάζεται να πολεμούμε και για τις σχέσεις των ανθρώπων.
Οι σιωνιστές έφεραν τον ανταγωνισμό στα δύο φύλα σήμερα, νέοι και νέες που δεν ξέρουν τι θέλουν σπαταλούν τα νεαρά χρόνια της ζωής τους μη κάνοντας τίποτα. Ωχαδελφισμός ακόμα και εκεί παίρνει θέση, εγωϊσμός και απόγνωση για το φυσικό, ή και αποξένωση λόγω των μεγαλουπόλεων εμποδίζουν και ολισθηρούν τις σχέσεις και τις γνωριμίες. Όλα αυτά τα προωθεί με μανία η τηλέοραση.
Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε πολλά συζυγικά προβλήματα που και αυτά τα προώθησε και τα πρόβαλε πολύ η τηλεόραση, και τώρα πλέον φτάσαμε στο σημείο να μην δημιουργούνται καν οικογένειες μιας και δεν καταφέρνουν να μείνουν για τόσο καιρό μαζί μέχρι εκεί, και έτσι τελικά οι περιπλανητές σπαταλούν τα γόνιμα χρόνια της ζωής τους.
Ο αιώνιος εβραίος γελάει με την απελπισία μας και χαίρεται που μένουμε όλο και λιγότεροι και εμείς αυτή τη στιγμή αποτελούμε την αιχή του δόρατος σε αυτον τον αγώνα. Αγώνας ενάντια στην υπογεννητικότητα και εναντίων του προαναφερόμενου νοσηρού φαινομένου. Ίσως και αναρχικοί να πολεμούν για το δεύτερο, αλλά σε συνδυασμό με ναρκωτικά και υποκουλτούρας, και πιθανών μόνο για όσους λειτουργούν με αυτο τον τρόπο και όχι για την Ελληνική νεολαία.
Στο νοσηρό αυτο φαινόμενο συντέλεσε και ο χριστιανισμός, λόγω των συνοικέσιων και των σκοτεινών στερεοτύπων, συνηθίσαμε στο "άλλος θα βρεί για μένα". Στη συνέχεια ζητήθηκε η "σεξουαλική απελέυθέρωση", αλλά με τα ιουδαϊκά κατάλοιπα και την πρόωθηση των μμε γίναμε έτσι όπως είμαστε τώρα.
Οι εθνικοσοσιαλιστές ούτε σε αυτό αναφέρονται γιατι δεν μας νοιάζει το πως κάποιος γνωρίζει και τι, και ούτε επιθυμούμε την κατάργηση προχριστιανικών παραδόσεων που προυπήρχαν αλλά τα κατάλοιπα του ιουδαιοχριστιανισμού τα καταγγέλουμε.

Ως Έλληνες φασίστες ο όρος "φασίστας" για μας και για αυτούς που έχουν γνώση σημαίνει εθνικοσοσιαλιστής, και καμία σχέση δε μπορούμε να έχουμε με κάποια απο τα λεγόμενα του Μουσολίνι που λένε πως σύμφωνα με τον Ιταλικό φασισμό όλοι οι πολίτες είναι μονάδες του κράτους και άλλα που παραπέμπουν σε ακροδεξιές καταβολές.
Αναγνωρίζουμε τον αγώνα των Ιταλών φασιστών squadristi οι οποίοι ήταν εθνικοσοσιαλιστές αλλά ξέρουμε ότι πίσω απο τον Ιταλικό φασισμό υπήρχε απλά ένα "συντεχιακό κράτος". Όπως και στον Ούγγρικο προπολεμικό εθνικοσοσιαλισμό απλά υπήρχε ένα παρόμοιο καθεστώς, στην Ισπανία και αλλού το ίδιο.
Στην Σουηδία ο εθνικοσοσιαλισμός όμως είχε μια λαϊκή υπόστρωση, και μετα ακολουθεί η ναζιστική Γερμανία, που ότι και να ειπωθεί ήταν στην πιο καλή θέση σε θέματα κινήματος και επιτυχίας απο οποιονδήποτε άλλο.
Επίσης αίσθηση προκαλεί και ο αγώνας των Ρουμάνων εθνικιστών της λεγέωνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ πριν και μετά τη εκτέλεση του Ζέλεα Κοντρεάνου. Αλλά κανείς δε μπορεί να ανταγωνιστεί τις χαρές και την επιτυχία των Γερμανών, στην περίπτωση τους η ουτοπία πήρε μορφή και ποτέ ξανά ηγέτης δεν έκφραζε τόσο πολύ το λαό του, μύθοι και θρύλοι απο το παρελθόν ζωντάνεψαν περισσότερο απο τις άλλες επαναστατημένες χώρες και μέσα απο αυτήν τη μεταφυσική ομίχλη οι Θεοί των Γερμανών ζωντάνεψαν ξανά.
Μόλις το Γ' Ράϊχ έπεσε αρκετοί τότε Γερμανοί κατα μήκος της χώρας τους άρχισαν να αυτοκτονούν, αυτό μας δείχνει ότι κάτι ανάλογο δεν είχε ξαναγίνει και δεν είχε ξαναζήσει κανείς στην υποδουλωμένη εδώ και 1800 χρόνια ανθρωπότητα.
Αυτον τον αρχαιοφουτουρισμό έχουμε και εμείς υπόψιν μας ανάλογο για τον δικό μας πολιτισμό και παραδόσεις για εμάς όπως και οι υπόλοιποι εθνικοσοσιαλιστές άλλων χωρών.
Εκτός απο τον τοπικό παγανισμό στην ύπαιθρο τον οποίο διαθέτει και ο δικός μας πολιτισμός, η φιλοσοφία και ο Ελληνισμός που έχουμε την δυνατότητα να αφυπνίσουμε μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα.
Εθνικοσοσιαλισμός για μας είναι η πολιτεία του Πλάτωνα.


Πίσω στο σήμερα
Παρ'όλα τα παραπάνω και δεδομένου δε ότι οι Έλληνες φασίστες διώχθηκαν στο παρελθόν απο τον Ι. Μεταξά και τους Άγγλους Μασόνους και είχαμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς μασονικής ακροδεξιάς ανάλογο με εκείνο Τσώρτσιλ, οι ενδείξεις δείχνουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σλάβοι και πρώην σοβιετικές χώρες άρχισαν τον εθνικοσοσιαλισμό τους απο το μηδέν με το καλύτερο παράδειγμα την Ρωσία, με αποτέλεσμα να είναι πρώτοι στον κόσμο, παρ'όλο το παρελθόν τους και παρ'οτι σύμφωνα με τα νορδικά πρότυπα οι σλάβοι είναι μακρινό συγγενικό φύλο των Ευρωπαίων. Αυτές οι ενδείξεις τα λένε όλα για την περίπτωση μας, απλά χρειαζόμαστε λιγη σύνεση.

Σήμερα οι Έλληνες φασίστες βρισκόμαστε στις επάλξεις εναντίων του σάπιου πολιτικού κατεστημένου -που ούτε ένα δημοψήφισμα δεν έχει κάνει απο το 74' (σύμφωνα με τους όρους της δημοκρατίας, αν δεν υπάρχουν δημοψηφίσματα δεν υπάρχει δημοκρατία)- μαζί με το λαό μας, δίπλα σε δημοκράτες, απολίτικους, και "αριστερούς" απο εκείνους οι οποίοι μπορεί και να είναι προδότες και εαυτοφοβικοί και κανέναν σεβασμό για τους εαυτούς τους δεν έχουν, αλλά δεν πειράζει, ας είναι αυτή η συγκυρία το τέλος της μεταπολίτευσης.

Μέγας Κύρης

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" ΜΩΡΕ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΑΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΘΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ(ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ :)) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ. ΧΑΙΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρε! Προς θεού εγώ δεν είμαι "προοδευτικός", στο κείμενο απλά αναφέρω πως έτσι θα μας χαρακτήριζε εμάς τους σημερινούς εθνικοσοσιαλιστές κάποιος που έχει παρακολουθήσει την πολιτική στην Ελλάδα την τελευταία τριανταετία.

    Και γιατι να κρύψω ότι όντως είμαστε φιλελεύθεροι άλλα όχι φυσικά όπως εννοούν οι aristeroi και οι θολοκουλτουριάρηδες γιατι γι'αυτούς προοδευτικός και φυλελεύθερος σημαίνει ο υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, απονομή ιθαγένειας σε όποιον παρεβρίσκεται στην Ελλάδα κλπ.
    Είμαστε υπέρ της ελεύθερης παιδείας και της ελεύθερης σκέψης, γι'αυτό είμεθα φιλελεύθεροι.
    Πολυ πιο φιλελεύθεροι ακόμα κι απ'τους "αναρχικούς".

    Απλά χρησιμοποίησα την λέξη "ζήτημα" για τους εθνικομπολσεβίκους μιας και υπήρχαν και υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.