Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Προτείνουμε


Αναίρεση τώρα όλων των ψεύτικων ιθαγενειών απο οποιονδήποτε ο οποίος δεν έχει έναν Έλληνα γονέα.


Κλείσιμο των ελληνοαλβανικών συνόρων και άρση άδειας παραμονής σε εκατό Αλβανούς υπήκοους έναντι ενός συμπατριώτη τους που διέπραξε ανθρωποκτονία, για κάθε Αλβανό με παράνομη οπλοκατοχή, εμπόριο ναρκωτικών, όπλων ή που έκανε απόπειρα σωματικής βλάβης 50 άρσεις παραμονής, για κάθε διάρρηξη ή ληστεία 20 άρσεις αδειών παραμονής.

Το ίδιο για όποια εθνικότητα αν ξεπεράσει το 10% της συνολικής εγκληματικότητας σε σχέση με τον πληθυσμό της εδώ.

Συγκρότηση κέντρων υποδοχής για τους λαθρομετανάστες στις συνοριακές περιοχές και απευθή επαναπατρισμό όλων των λαθρομεταναστών.

Ποινή φυλάκισης, σε ιδιοκτήτες που ενοικίασαν στέγη σε μετανάστες οι οποίοι διέπραξαν έγκλημα, ανάλογη με το έγκλημα που έγινε.

Επιβλητική παρουσία του ελληνικού στοιχείου στην Θράκη, και κυρώσεις και πρόστιμα σε μέλη της τουρκικής μειονότητας που αποκτούν πάνω απο δύο παιδιά.

Ανακατεύθυνση του δανεισμού. Δάνειο απο την Ρωσική ομοσπονδία με σταθερό επιτόκιο και έξοδος απο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Παραίτηση του τωρινού πρωθυπουργού και καταδίκη του για εθελημένη βλακεία και προδοσία, σε περίπτωση που αντισταθεί, θανατική ποινή και δήμευση όλης της περιουσίας αυτού και των πρώτου βαθμού συγγενών του.

Καταδίκη του πρώην πρωθυπουργου Άαρων Σαμουήλ (Κώστας Σημίτης), δήμευση μέρους της περιουσίας του και να δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα του δήμου του μία φορά στους δύο μήνες.

Επιβολή προστίμου στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμάν Αλί (Καλαμανλή).

Διάλυση όλων των τωρινών κομμάτων, προσωρινή κυβέρνηση απο κάποιον. Ζητείται έντιμος και πατριώτης και με γονείς, παππούδες και πρότερους των παππούδων μόνο Έλληνες.

Συγκρότηση εθελοντικής πολιτοφυλακής για το διάστημα αυτό.

Συνέχιση των τωρινών και όποιον μέτρων πάρει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε όσους πολίτες είναι γνωστό ότι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις κοινοβουλευτικές εκλογές του 2009, για 1 χρόνο μετά την ανατροπή του.

Διάνοιξη των διπλωματικών συζητήσεων με Ρωσία, Βουλγαρία ξανά, για την επαναδιαπραγμάτευση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης και οριστική και αμετάκλητη ολοκλήρωση του.

Τελική εύρεση λύσης με την Τουρκία και υπογραφή συμφωνίας ενωπίων όλων να σταματήσουν οι παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Ένσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βρετανία, το Ισραήλ και την Γερμανία για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των μυστικών υπηρεσιών τους στην Ελλάδα και τις πρεσβείες.

Διατήρηση της ιδιότητας διπλής εθνικότητας ομογενών του εξωτερικού σ'όλες τις γενιές τους επ αόριστον.

Βιομηχανία, επενδύσεις, θετικό κλίμα.


Μέγας Κύρης,
για την συντακτική ομάδα.

3 σχόλια:

  1. "να δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα του δήμου του μία φορά στους δύο μήνες."

    Έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε έχεις σκεφτεί να πάς για πρωθυπουργός; Καλά τα λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα το τελευταίο δεν το λές και κομπλιμέντο!

    Να πάω για πρωθυπουργός, γιατί ρε, τόσο ψεύτης είμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.