Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αφιερωμένο σε όλους τους εθνικιστές!



Αφιερωμένο λέξη προς λέξη!

3 σχόλια:

  1. ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ: Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΑΒΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ Β'ΡΩΜΗΣ.ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΓΑΝΕ ,ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι στρατιώτες έρχονται απο τις τάξεις του λαού απο οπου προέρχονται.

    Αν ήταν έτσι όπως λές τότε γιατι το 365 μΧ καλέσαν τους Γοτθους να καταστρέψουν Ελληνικους ναούς και όχι τον ίδιο τον Βυζαντινό στρατό;
    http://greekns.blogspot.com/2010/09/blog-post_398.html

    Πάντως υπήρχαν και αξιόλογοι όπως οι stratioti, αν ξέρεις πως έφθασε η σημαία του αγίου Γεωργίου στην Αγγλία μέσω τον stratioti οι οποίοι δεν ήταν χριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν έτσι όπως λές τότε γιατι το 365 μΧ καλέσαν τους Γοτθους να καταστρέψουν Ελληνικους ναούς και όχι τον ίδιο τον Βυζαντινό στρατό;
    -------------------------------------------------==
    Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΛΑΥΔΙΟΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΛΕΡΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ ΕΙΣΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ,ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΙΚΤΟ "...ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ",ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝΕ 30.000 ΚΟΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΓΥΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΑΓΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.