Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η Όπρα Γουίνφρεϊ και το πολιτικώς ορθό κατεστημένο συκοφαντούν τους Λευκούς...

Στην προσπάθεια της να διεγείρει το μίσος κατά των Λευκών η γνωστή μαύρη τηλεπαρουσιάστρια αποσιωπά πολλά ζητήματα σχετικώς με την λευκή φυλή την οποία προσπαθεί να ταυτίσει με τον ρατσισμό.

Για την Γουίνφρεϊ και το πολιτικώς ορθό κατεστημένο οι μη-λευκοί είναι πάντα καλοί άνθρωποι, και δεν αντιμετωπίζουν φυλετικές εντάσεις.

Αλλά αποσιωπούν ότι πολλοί ασιάτες που μεταναστεύουν στις ΗΠΑ, στην Ασία σφάζονται μεταξύ τους, πχ Κινέζοι εναντίον Ιαπώνων.

Ενώ η Όπρα ισχυρίζεται ότι οι λευκοί αποκλείουν τους μη-λευκούς στις ΗΠΑ, εν τούτοις χρησιμοποιεί ορολογία που αποκλείει πολλές φυλές: πχ αφροαμερικανός, και ταυτίζει τον όρο με τους μαύρους, ενώ στην Αφρική υπάρχουν άραβες, λευκοί, ασιάτες και μιγάδες. Αυτό σημαίνει ότι ταυτίζει την Αφρική με τους μαύρους, ενώ συγχρόνως δεν θέλει η Αμερική να ταυτίζεται με τους λευκούς.

Επίσης αποσιωπά ότι οι μαύροι σφάζονται μεταξύ τους στην Αφρική. Για την Γούινφρεϊ οι μαύροι δεν είναι ποτέ ρατσιστές, ακόμη και αν διαπράττουν γενοκτονίες μεταξύ τους.

Σήμερα πολλοί μαύροι είναι δούλοι αράβων ισλαμιστών αλλά στις ΗΠΑ άραβες και μαύροι καταφέρονται μονίμως κατά των λευκών ευρωπαίων για την σκλαβιά!, με τις ευλογίες του αντι-λευκού κατεστημένου...

Χρησιμοποιούν τον όρο λατινοαμερικανός σε σωματότυπους τύπου Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά στην Λατινική Αμερική ζουν λευκοί, μαύροι, ασιάτες και ινδιάνοι και όλοι αυτοί συγκρούονται μεταξύ τους. Με τον όρο λατινοαμερικανός, ταυτίζεται η Λατινική Αμερική με μιγάδες όπως η Λόπεζ, και αποκλείονται οι λευκοί, οι μαύροι, οι ιθαγενείς και οι ασιάτες κάτοικοι της Λατινικής Αμερικής.

Το αντιλευκό κατεστημένο παρουσιάζει τους μεξικανούς ως θύματα ρατσισμού στην Αμερική, αλλά οι μεξικανοί στην χώρα τους καταδιώκουν τους ινδιάνους και τους ασιάτες μετανάστες που κατοικούν εκεί.

Κατηγορούν τους λευκούς στις ΗΠΑ για φυλετικό διαχωρισμό αλλά όλες οι φυλές του κόσμου απορρίπτουν την διασταύρωση. Εβραίοι, Ιάπωνες, Κινέζοι, Αφρικανοί φύλαρχοι, Ινδιάνοι. Ουδείς εξ αυτών θέλει οι πολίτες τους να αναμιγνύωνται φυλετικώς.

Μιλούν για λευκούς που είχαν σκλάβους μαύρους, αλλά οι λευκοί είχαν δούλους και λευκούς, και μάλιστα της ιδίας εθνότητος. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι οι Ρώσσοι, Έλληνες, Γερμανοί, Άγγλοι, είναι ρατσιστές στις ΗΠΑ ως λευκοί, αλλά πίσω στην Ευρώπη όταν σκοτωνόντουσαν σε δύο παγκοσμίους πολέμους δεν ήταν ρατσιστές.

Στην Ευρώπη για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση το διεθνιστικό αντιλευκό κατεστημένο τοποθετεί τον όρο ρατσισμός μεταξύ εθνοτήτων, ενώ στις ΗΠΑ μεταξύ φυλών.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει η έννοια του ρατσισμού όπως την ορίζουν οι πολιτικώς ορθοί απατεώνες, διότι απλούστατα αλλάζει το θύμα και το θύτης αναλόγως της περιοχής που μεταναστεύουν.

Η σφαγή των ινδιάνων από λευκούς στις ΗΠΑ και στην Νότιο Αμερική είναι καταδικαστέα αλλά οφείλεται στον χριστιανισμό, όχι σε φυλετικά κριτήρια.

Επεβλήθη βιαίως στους ιθαγενείς ο χριστιανισμός. Δεν ήταν σχέδιο της λευκής φυλής η σφαγή των ιθαγενών, είναι μόνιμη θέση του χριστιανισμού. Και ο χριστιανισμός σε καμμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με την λευκή φυλή.

http://www.hellenicreligion.gr/


Στα λόγια μου έρχεστε, ρατσισμός δεν υφίσταται σαν έννοια γενικότερα και το επεξηγώ και το στηρίζω εδώ.

-Μέγας Κύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.