Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο Φράχτης σας είναι σαν και εσάς.


Θα έσκαγα αν δεν έγραφα ένα άρθρο για τον φράχτη στον Έβρο μας.
Προσπάθησα να το αποφύγω αλλά σχεδόν καθημερινές συζητήσεις με φίλους με έκαναν τελικά να μην μπορέσω να αντισταθώ και να το γράψω το ρημάδι.
Ακούς δεξιά και αριστερά, στα ΜΜΕ , σε παρέες , ότι ο φράχτης πρέπει να γίνει λέει, διότι έτσι θα περιοριστεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών και μάλιστα το υπερασπίζονται κιόλας και ξάφνου προβάλει και το "εθνικό καμάρι". Ωραίοι ως Έλληνες....θα μου πεις.

Με το ελάχιστο μυαλό που διαθέτω αμέσως βλέπω ότι ένας φράχτης με κανά δεκαριά κάμερες, σε μια αχτίνα 12,5 χλμ δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα και θα στο εξηγήσω εσένα που διαβάζεις το άρθρο τώρα και είσαι με την παντόφλα και την φόρμα σπίτι.
Πες μου ένα λόγο μόνον γιατί οι αλλοεθνείς να μην περάσουν δίπλα από το φράχτη ;;;
Πες μου ακόμα ένα λόγο γιατί οι αλλοεθνείς να μην αρχίσουνε να έρχονται από τα σύνορα μας με τη Βουλγαρία . Όπως και να έχει και αυτό είναι σε όλους μας γνωστό, ο Στρατός μας κάνει τον "μαλάκα" στα σύνορα με τους βαρόνους κοκαίνης για να μη θρηνήσουμε Στρατιώτες μας που τυγχάνει να φυλάνε στον Έβρο στη θητεία τους.
Είναι γνωστό επίσεις ότι αυτός που έχει έστω και μυαλό κότας, θα πάει από τη Βουλγαρία για να μπεί στην Ελλάδα, δίνοντας κανά 200ευρώ παραπάνω στον "οδηγό του".
Πες μου τώρα γιατί θα πρέπει να ξαναπληρώσεις ρε ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ μια καινούρια μίζα ανάμεσα στον εργολάβο και στα υπουργεία που θα βάλουνε τις σφραγίδες τους και που αυτό το "έργο τους" δε θα κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ,παρά θα καταφέρουνε και να τα πάρουνε πάλι από σένα αλλά θα σε παραμυθιάσουνε κιόλας για πολλοστή φορά , ότι ΑΥΤΟΙ νοιάζονται για την Πατρίδα μας.
Και όταν μιλάω για "αυτούς", εννοώ και για ΟΛΟΥΣ τους βρωμιάρηδες που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο, για να μην το γράψω με ύψιλον....

Ο Φράχτης σας είναι σαν και εσάς.
Έτοιμος να πέσει......
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.