Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙΑΝΔΡΕ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Για τους Αγώνες σου, τις θυσίες , την αξιοπρέπεια, την γενναιότητά σου, τα παραδείγματα Τιμής, την πίστη σου, την υπομονή , την αντοχή σου, τα λόγια και τα έργα σου.
Σ’ ευχαριστούμε γιατί μας έκανες περήφανους και μας δικαίωσες.
Σ’ ευχαριστούμε για την ανυποχώρητη και γενναία στάση σου μέσα στα σύγχρονα κάτεργα, τα γεμάτα με ξένους και «Έλληνες» εχθρούς…Σ’ ευχαριστούμε που άντεξες και νίκησες.
Σ’ ευχαριστούμε για τα γραπτά σου, τους λόγους σου, αλλά και την εύγλωττη σιωπή σου που μας αφύπνισε …

Σ’ ευχαριστούμε γιατί με εσένα μπροστά, όσες φορές αναμετρηθήκαμε με αντιπάλους τους σαρώσαμε.
Σ’ ευχαριστούμε γιατί στην συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά το 1998, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες έδειξαν εμάς, τους (τότε) χρυσαυγίτες, με εσένα Αρχηγό να αντιπαρατιθέμεθα με τους άνδρες των ΜΑΤ, που τόλμησαν να σταθούν απέναντί μας, να τους τσακίζουμε και να τους τρέπουμε σε φυγή. Κι όμως, παρά την ταπείνωσή τους δεν ντράπηκαν, ούτε κανείς τους χλεύασε, γιατί ήταν δεδομένο, ότι σε αναμέτρηση με τον Περίανδρο θα ηττώντο. Εκεί φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι στον πραγματικό Αγώνα εσύ ήσουν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Αλλά και τίποτε από τα παραπάνω να μην είχε συμβεί, θα σε ευχαριστούσαμε και σε ευχαριστούμε για την δήλωσή σου, μέσα στο δικαστήριο, αμέσως μετά το άκουσμα της κάθειρξης των 21 ετών, τότε που κι ένας δυνατός νέος άντρας θα μπορούσε να καμφθεί βλέποντας την ζωή του να τελειώνει, κι όμως τότε, εσύ γύρισες προς εμάς και μας φώναξες : «Μην κάνετε πίσω ρούπι, δεν τους βλέπω καθόλου, δεν υπάρχουν. Θα δικαιωθώ και θα μας γυαλίσουν τα παράσημα. Καταδικάζοντάς με νομίζουν ότι θα διαλύσουν το εθνικιστικό κίνημα. Είναι γελασμένοι…»

Κι αυτή η δήλωσή σου και η γενναία στάση σου, αποτελεί σταθμό στην ιστορία του Εθνικιστικού Κινήματος , παράδειγμα πίστης και δύναμης, σταθερή προτροπή και ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΑΓΩΝΑ, όχι μόνο για εμάς, αλλά και γι’ αυτούς που θα έρθουν, που θα αγωνίζονται και θα πολεμούν για την ίδια ΙΔΕΑ ακόμη κι όταν εσύ, εμείς, δεν θα υπάρχουμε πια..


ristorante verona

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.