Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Προς Έλληνες εθνικούς:

Τιμή μας να γεννηθούμε, σε εποχή μετά Χριστού που να έχουμε την ευκαιρία να δούμε πραγματικούς εθνικούς, να μάθουμε απο αυτούς να μυηθούμε και να ζήσουμε με τους τρόπους τους την υπόλοιπη ζωή μας. Δηλαδή να εκπαγανισθούμε.

Η Ελληνική παγανιστική θρησκεία, δεν μπορεί να γίνει ούτε προιόν προς εκμετάλευση, όυτε προς εξαγωγή και ούτε προς πολιτική εκμετάλευση. Δεν έχει κανόνες και περιορισμούς ούτε προωθεί διάφορα μοντέλα κοινωνίας. Δε μπορεί κάποιος μέσω της Ελληνικής θρησκείας να καθιερώσει πατριαρχία ή μητριαρχία, ή να εκμεταλευτεί οικονομικά τους πιστούς, διότι ιεροτελεστία μπορεί να κάνει ο καθένας, δηλαδή ιερέας ή ιέρεια είναι μια ιδιότητα που την έχει ο οποιοσδήποτε. Εκκλησία δεν υπάρχει, ούτε επίσκοποι και πατριάρχες που να δημιουργούν καταστάσεις και διάφορες μυστικές μαφίες που να δρούν προς τα συμφέροντα τους.

Το ότι αυτό το κείμενο γράφεται απο έναν εθνικοσοσιαλιστή σε ένα εθνικοσοσιαλιστικό ιστολόγιο μη σας αποθαρύνει να μυηθείτε στους τρόπους των εθνικών, και επίσης μην σας διαστρεβλώνει πολιτικά λόγω της ιδεολογίας μας. Η Ελληνική θρησκεία απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ιδεολογίας και μένει απ'έξω απο οποιαδήποτε πολιτική διαμάχη, είναι απλά μια θρησκεία που δε μπορεί να εμπλακεί σε τίποτα τέτοιο που είναι πλασμένο απο τον άνθρωπο,μέσα σε αυτήν μπαίνουν μόνο άνθρωποι όχι ιδεολογίες. Μια πραγματική θρησκεία, που είναι όσο παλιά όσο και η γή!

Προς εθνικούς:
Στις συνάξεις των εθνικών γίνονται αποκαλύψεις συνεχώς για το σκοτάδι που έριξαν οι εβραιόθρησκοι τη χώρα μας. Δημιουργείται ένα κλίμα αντιχριστιανισμού -καλό αυτό, η ομάδα του ιστολογίου μας κατά την σχεδόν συντριπτική της πλειοψηφία συμφωνεί αλλά επίσης συμφωνεί ότι δεν είναι της παρούσης στιγμής, και στη συνέχεια επικεντρώνονται μόνο έναντίων του χριστιανισμού και σε πράγματα που έγιναν 1.800 χρόνια πρίν !
Μάλιστα κάποιοι είναι και υπέρ της ανέγερσης τζαμιού, ίσως γιατί θεωρούν άδικο ότι εμείς έχουμε την ευκαιρία να υπάρχουμε και να δηλώνουμε εθνικοί χωρίς να μας κάψουν και για να ανοίξει ο δρόμος της ανεξιθρησκείας ώστε οι εθνικοί να εξασφαλίσουν δικαιώματα.
Και εκεί είναι το μέγα λάθος, ΑΝ ανέβουν οι μουσουλμάνοι θα ανέβουν αναγκαστικά και οι χριστιανοί για να τους αντιταχθούν !
Οι εβραιογενείς θρησκείες συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται, και το νιώσαμε στο πετσί μας 450 χρόνια απο την στιγμή που άνοιξαν την κερκόπορτα τα τελώνια στην πόλη, και στην συνέχεια οι ρασοφόροι σε συνεργασία με τους Τούρκους μας κρατούσαν υπόδουλους.
ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χτιστεί με καμία δύναμη, η Αθήνα δεν έχει Έλληνες στο γένος μουσουλμάνους άρα δεν έχει καθόλου μουσουλμάνους. Αν χτιστεί θα είναι μια έδρα, ένα βήμα για να έρθουν κι άλλοι μονοθειστές και αγνοί θεοκράτες ατόφιοι κι απαράλλαχτοι απο τον 8ο μ.χ αιώνα !
Το σημιτικό κόλπο και η πανάρχαια στρατηγική του "διαιρέ και βασίλευε" έιναι παλιά, συνήθως οι χριστιανοί και ο οποιοσδήποτε βάζει μια φωνή να του αντιτίθεται για να υπάρχει μια διαρκής σύγκρουση και στον φόβο της σύγκρουσης να έχει τον λαό υπόλογο του.

Ώς Έλληνες εθνικοί έχουμε έναν πολύ δύσκολο και λεπτεπίλεπτο ρόλο για αυτά που πρόκειται να συμβουν, που μπορεί εύκολα να καπελωθεί.

Γι'αυτό σας εκκλιπαρώ δείτε μπροστά σας τον πραγματικό εχθρο και αντιταχθείτε πρώτα στους μουσουλμάνους, είναι καθήκον μας και πατριωτικό και θρησκευτικό, γιατί αν ανέβουν θα ανέβει και η εκκλησία. Ας γίνει και ας μας πούν και φασίστες (που εμένα προσωπικά δε με απασχολεί γιατί είμαι κιόλας), διαφήμιση θα μας κάνουν και αν πάρουμε πρωτοβουλίες θα κερδίσουμε την εύνοια του λαού.
__________________________________________

Ακόμα ο "χώρος" των εθνικών μπορεί να φαίνεται περίεργος, γιατι ακόμα πολλοί είναι σε μαθητευόμενο στάδιο και δεν είναι όλοι πραγματικά εθνικοί, και αυτό είναι επικίνδυνο για τους κακόβουλους που έχουν προσπαθήσει να διατρήσουν και εισχωρήσουν στο παρελθόν με σκοπό να κατευθύνουν τη θρησκεία και να την καταστήσουν ελέγξιμη σαν να είναι δεύτερος χριστιανισμός, αλλά δεν θα τους περάσει, ανάμεσα στους εθνικούς υπάρχουν μυαλά όπως αρχαιολόγοι που είναι περιζήτητοι στο εξωτερικό, ιστορικοί, φιλόλογοι και καθηγητές πανεπιστημίου. Λέτε να μπορεί κάποιος εύκολα να περάσει πράγματα σε αυτούς τους ανθρώπους;...Δε νομίζω !

Πάντως πράκτορες των στοών έχουν σταλεί και αποδεδειγμένα με σκοπό το σαμποτάζ, και το πέτυχαν κιόλας μία φορά που έγινε μια προσπάθεια για κάτι στο παρελθόν.

Είναι τιμή να γεννηθώ σήμερα και να ζήσω ως εθνικός, στο μέλλον ο επόμενος χρησμός να δοθεί στους εθνικιστές και με τις ευλογίες των ιεροφάντηδων να κατανικήσουμε τους εχθρούς της πατρίδας μας εγχώριους και εξωτερικούς.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Ιππότης του Δελφικού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.