Τρίτη, 9 Αυγούστου 2011

Κρυπτοεβραίοι. Άλλη μια Εβραία στο τιμόνι της Ελλάδος - Έλενα Παναρίτηκ


epanellinismos.com:
"Βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι Εβραία στην καταγωγή και αν νομίζουν οι κοιμησμένοι Έλληνες ότι είναι Ελληνίδα η βουλευτής Έλενα Παναρίτη επειδή έχει ελληνικό όνομα.

Τυχαίο και αυτό ; Πρωθυπυργός: Γεώργιος Παπανδρέου - Εβραίος, Υπουργός Οικονομικών: Ευάγγελος Βενιζέλος - Εβραίος, Υπουργός Μεταφορών: Ραγκούσης - Εβραίος, Βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ: Έλενα Παναρίτη - Εβραία ! "

Γένος Ελλήνων:
Βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είναι Εβραία στην καταγωγή. Ανήκει δηλ. στην φυλή η οποία έχει μάθει καλά εδώ και χιλιάδες χρόνια, όπου και να βρίσκεται, να μιμείται τον γηγενή πληθυσμό. Το έχουν αναδείξει σε τρόπο ζωής …

Η είδηση της αξιόλογης ιστοσελίδας defencenet.gr έχει ως εξής:

Έκπληξη και ερωτηματικά προκαλούν οι τοποθετήσεις της βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενας Παναρίτη σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας The Guardian, στο πλαίσια συνέντευξης που η τελευταία έδωσε αναφορικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Aditya Chakrabortty προσπαθώντας να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και των δραστικών περιοριστικών οικονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και την βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον μεγάλο αριθμό των υπολογιστών Apple που έχει στο γραφείο της, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε αποστομωτικά ότι «αυτό συμβαίνει διότι δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα» (That's because I'm not Greek, I'm American).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και ο ίδιος ο δημοσιογράφος εκφράζει την απορία του για την γενικότερη στάση της βουλευτή όσον αφορά την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τα επώδυνα οικονομικά μέτρα που η κυβέρνηση έχει λάβει σημειώνοντας ότι «Και για έναν Έλληνα πολιτικό που εμπλέκεται στην προώθηση μερικών από τα πιο αιφνίδια, επώδυνα οικονομικά μέτρα στην ιστορία της χώρας, αυτή δεν φαίνεται ιδιαίτερα Ελληνίδα» (And for a Greek politician involved in pushing through some of the most abruptly painful economic measures in the country's history, she does not seem especially Greek).

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ποιος μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματα ορισμένων που ισχυρίζονται ότι η σημερινή κυβερνώσα πολιτική ελίτ φαντάζει περισσότερο ελληνόφωνη παρά ελληνική.

Για του λόγου το αληθές ολόκληρο το δημοσίευμα του δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση http://www.guardian.co.uk/world/2011/aug/01/greece-panic-change

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.