Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού».

"Στην τελευταία συνάντηση τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , η οποία θεωρείται παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση του πιο ισχυρού παγκόσμιου οργάνου των Μασόνων, συμφώνησαν στην έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ‘σοφοί’ μετά τη διαπίστωση ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν μειώνεται με την δυναμική που βρίσκεται σε ισχύ και τίθεται η ανάγκη ανακοπής της αυξητικής τάσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός πολέμου.

Ο Όμιλος Bilderberg από παλαιότερα προέβλεπε στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως έχουν, άλλωστε, γράψει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εδώ και αρκετά χρόνια.
Σύμφωνα με τα σχέδιά της Λέσχης, λ.χ. η Ρωσία εδώ και πολλές δεκαετίες θα έπρεπε να έχει μόνον 20 εκατομμύρια κατοίκους.
Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η διαπίστωση ότι οι χώρες των οποίων οι πληθυσμοί είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν αρνητική φυσική αύξηση. Οι πληθυσμοί των χωρών αυτών κάθε χρόνο παρουσιάζει μείωση κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

Μόνο στη Ρωσία, η οποία είναι μια Ορθόδοξη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της των απογραφικών μέτρων που εφάρμοσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, παρουσιάζει πληθυσμιακή μείωση κατά 700 χιλιάδες ανά έτος.

Σύμφωνα, εξάλλου, με ορισμένες αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά την προηγούμενη συνεδρίαση αυτής της ισχυρής ομάδας, η οποία περιλαμβάνει νυν και πρώην πολιτικούς, τραπεζίτες, αριστοκράτες, επιχειρηματίες, είχαν μιλήσει για πόλεμο στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική με σκοπό την ανακατανομή των πετρελαϊκών πηγών.

Στη σύνοδο του St.Moritz, συζήτησαν, ακόμη, την υποστήριξη του ευρώ, τη βοήθεια της Ελλάδας για το χρέος της, το οποίο πρέπει να πληρώσει με τα νησιά της."...

Συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.