Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Βρετανία, δημοσιογραφικά διορθωτικά «γυαλιά» – και τα αστραφτερά κουστούμια του γυμνού βασιλιά…

Κάνουν τα πάντα οι υπηρέτες της … «ενημερώσεώς μας» για να μη δούμε ότι αυτοί οι «επαναστατημένοι νεαροί» που καίνε το Λονδίνο κ.λπ. είναι Μαύροι και αλλόφυλοι…


Το 1985 στο Τότεναμ του Λονδίνου που είχε ήδη αρχίσει να μετατρέπεται σε γκέτο εποίκων αφρο-καραϊβικής καταγωγής , χιλιάδες έποικοι δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια και καταστροφές, με αφορμή το θάνατο της 49χρονης Σίνθια Τζάρετ από την Τζαμάικα κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο σπίτι της. Στα επεισόδια που ακολούθησαν ένας αστυνομικός είχε σκοτωθεί, μαχαιρωμένος στο λαιμό, σε ένα ακόμα ανεξιχνίαστο περιστατικό.


Αύγουστος 2011. Στο Τότεναμ οι έποικοι έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί, καθώς εκατομμύρια ακόμη αφρικανοί και ασιάτες έχουν μετοικίσει στην Μεγάλη Βρετανία , ενώ κάθε οικογένεια μαύρων κάνει συνήθως από 3 έως 6 παιδιά. Οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνουν εδώ και δεκαετίες τεράστια ποσά από διάφορα «κοινωνικά προγράμματα» και επιδόματα, μεταξύ αυτών και επίδομα πολυτεκνίας. Αρκετοί όμως δεν αρκούνται σε αυτά, ούτε στο επί πλέον εισόδημα κάποιας νόμιμης εργασίας και έχουν ως κύρια απασχόληση την εγκληματικότητα. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως στην Ελλάδα και διεθνώς, εμφανίζουν ως αιτία της ακραίας εγκληματικότητος στην περιοχή την «υψηλή ανεργία». Η αλήθεια όμως είναι ότι στο Τότεναμ η ανεργία βρίσκεται σε ποσοστό 13% , πολύ χαμηλότερο από το 30% που έχουμε στο Νότιο Αιγαίο στην Ελλάδα, και το πανελλαδικό 17%. Και τα κρατικά επιδόματα που λαμβάνουν εκεί οι άνεργοι καθώς και οι άεργοι αλλά και οι εγκληματίες που εμφανίζονται ως άνεργοι, είναι υψηλότερα από ό,τι οι μισθοί με τους οποίους εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην σημερινή Ελλάδα…

Η απίστευτα υψηλή και ακραία εγκληματικότητα στο Τότεναμ του Λονδίνου δεν οφείλεται, λοιπόν, στην «υψηλή ανεργία» - αλλά στην φυλετική ταυτότητα των κατοίκων της περιοχής, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πολιτιστική τους ταυτότητα και την κοινωνική τους συμπεριφορά.

Ο 29χρονος αφρομιγάς Μαρκ Ντάγκαν, πατέρας ήδη τεσσάρων παιδιών, παρακολουθούνταν εδώ και καιρό στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Τρίαινα», που παρακολουθεί την δράση ενόπλων συμμοριών στο Λονδίνο. Η συμμορία του έκανε εμπορία ναρκωτικών και όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ντάγκαν άνοιξε πρώτος πυρ και τελικά σκοτώθηκε από σφαίρα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας. Από την δεκαετία του 80 οι έποικοι στο Τότεναμ συνηθίζουν να αρνούνται κάθε έλεγχο από τις αστυνομικές αρχές. Συνηθίζουν να πυροβολούν, να μαχαιρώνουν και να ξυλοκοπούν αστυνομικούς, όχι μόνο εάν προσπαθήσουν να τους ελέγξουν αλλ΄ απλώς και μόνον επειδή τόλμησαν να περάσουν από την περιοχή, με πολλούς δρόμους και συνοικίες να αποτελούν άβατο για τους λευκούς γκέτο , που ελέγχονται από ένοπλες συμμορίες νέγρων.

Και όλα αυτά δεν συμβαίνουν σε κάποια τριτοκοσμική χώρα της Αφρικής αλλά στο Βόρειο Λονδίνο …

Με αφορμή τον θάνατο του επικινδύνου κακοποιού, συμμορίες νέγρων ξεκινούν βίαια επεισόδια στην περιοχή. Καίνε κατοικίες λευκών και αυτοκίνητα, επιτίθενται και καταστρέφουν αστυνομικά τμήματα, σταματούν στους δρόμους γεμάτα λεωφορεία, ληστεύουν και χτυπούν τους λευκούς επιβάτες και σπάνε και καίνε τα οχήματα, επιτίθενται καφετέριες και εστιατόρια, τα λεηλατούν και ληστεύουν τους θαμώνες τους, ξεντύνουν στους δρόμους λευκούς και τους παίρνουν τα ρούχα.

«Είμαι από την Νότια Αφρική και όλα αυτά τα επεισόδια μου θυμίζουν τις αφρικανικές βιαιοπραγίες, με την μόνη διαφορά ότι η αστυνομία εδώ δεν είναι αντίστοιχα σκληρή. Όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καθόλου σεβασμό – ούτε προς την αστυνομία ούτε προς την ατομική ιδιοκτησία», δήλωσε κάποιος στο πρακτορείο Reuters.

«Απλώς δεν το πιστεύω. Είναι τόσο ταπεινωτικό , τόσο απεχθές, ότι όλοι αυτοί ζουν εδώ!» δήλωσε μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής στην Guardian.

Τα γεγονότα μεταδίδονται γρήγορα με την συμβολή και των «αναρχικών», που προσπαθούν να εξαπλώσουν την «εξέγερση», χρησιμοποιώντας και το Ίντερνετ , κυρίως το “Tweeter” .

Έτσι, συμμορίες νέγρων αλλά και κάποιες συμμορίες ασιατών αρχίζουν τις ληστείες , το πλιάτσικο και τις καταστροφές σε Μάντσεστερ, Σάλφορντ, Μπέρμινγχαμ και άλλες περιοχές.

Και όλα αυτά, τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως τα εμφανίζουν ως «διαμαρτυρίες» από «βρετανούς νέους διαδηλωτές» που «εξεγέρθηκαν επειδή αντιτίθενται στην ανεργία και στην αστυνομική αυθαιρεσία».

Το BBC , λαμβάνοντας εικόνες επιμελώς από μακριά, ώστε να μη φαίνονται τα πρόσωπα των διαδηλωτών, μιλούσε για «διαμαρτυρόμενους πολίτες». Την ίδια στιγμή όμως στο βίντεο φαίνονταν έστω και από απόσταση οι νέγροι ληστές και πυρπολητές που κουβαλούσαν κλεμμένες τηλεοράσεις και έσερναν μεγάλα κιβώτια με αθλητικά παπούτσια από το πλιάτσικο σε εκατοντάδες καταστήματα, τα οποία αφού πρώτα αδειάζουν , στην συνέχεια τα καίνε για να σβήσουν και τα ίχνη τους.

«Δικαιοσύνη αντί αδικίας», «αγανακτισμένοι νέοι που ζητούν το δίκιο τους» , «διαμαρτυρόμενοι βρετανοί ακτιβιστές ενάντια στην ανεργία» κι ένα σωρό άλλες μπούρδες είναι τα όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για να υπερκαλύψουν το πασιφανές και να συνεχίσουμε να θαυμάζουμε το αστραφτερό κουστούμι του βασιλιά-φιλελευθερισμού…

Μάταιος κόπος: τώρα πια και οι τυφλοί και οι από δειλή καθωσπρέπεια μουγγοί χειροκροτηταί και γελοίοι κλακαδόροι τελειώνουν την θαυμαστή τους σταδιοδρομία ερπουσών υποκλίσεων, μαζί μ΄ εκείνην του γυμνού, παρ΄ όσες μαρξιστοφιλελεύθερες ευπρεπιστικές “ερμηνείες” των βδελυρώς ακόμη διαστρεβλωτικών του προφανούς δημοσιογράφων, βασιλιά τους!

Ο φυλετικός πόλεμος ξεκίνησε - και “ΠΡΕΠΕΙ” οι ευνουχισμένοι Λευκοί (… λέμε τώρα, πολιτιστικώς ασπράπηδες και φαρισαίοι) να ΜΗ το καταλάβουν ακόμα!!!

…Και συνήθως δεν το καταλαβαίνουν, οι δυστυχείς ευνούχοι, παρά μόνον όταν έχει ήδη περάσει την ιδιωτική τους πόρτα…

Για πόσο ακόμα;;;

Η κατάσταση στο Λονδίνο θύμιζε αρκετά την κατάσταση στο Παρίσι περί τα τέλη Οκτωβρίου του 2005, όταν Αλγερινοί, Μαροκινοί και νέγροι , όλοι παιδιά «αφομοιωμένων» μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς που είχαν λάβει Γαλλική ιθαγένεια, λήστευαν , έκαιγαν και λεηλατούσαν. Οι πιο χαρακτηριστική και διδακτική είδηση εκείνης της περιόδου, ήταν όταν μια οργάνωση «αριστερών αντιρατσιστών» «κουλτουριαραίων» πλουσιόπαιδων της Γαλλίας, είχε σπεύσει στην περιοχή που γίνονταν τα επεισόδια ώστε να διαδηλώσει ειρηνικά την συμπαράστασή της στον «ταξικό» και «αντιρατσιστικό» αγώνα των συμμοριών. Τους επιτέθηκαν πάνω από 50 Αλγερινοί με όπλα , μαχαίρια και ρόπαλα, και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν αφαιρέσει από όλους χρήματα, κινητά τηλέφωνα , παπούτσια και ό,τι άλλο μπόρεσαν να βρουν πάνω τους, και παρ΄ ότι δεν συνάντησαν καμμιάν απολύτως αντίσταση και έτσι δεν χρειάζονταν να χτυπήσουν κανέναν για να τον ληστέψουν, έστειλαν αρκετούς λαύρους «αντιρατσιστές» στο νοσοκομείο, μαχαιρωμένους και με κατάγματα.

Χαρακτηριστική ήταν και η συμμετοχή συμμοριών κάθε προελεύσεως λαθρομεταναστών και εγκληματικών στοιχείων στην λεηλάτηση και πυρπόληση της πόλεως των Αθηνών του Δεκεμβρίου του 2008 που ονομάστηκε «εξέγερση για τον Αλέξη».


Η αντίδραση των βρετανικών αρχών καθυστερημένη και χλιαρή, εν σχέσει προς το μέγεθος της ανωμαλίας, η οποία όμως και δεν είναι παρά το ξεκίνημα της ευτυχούς πολυπολιτισμικής σοδειάς της σταθερώς προδοτικής πολιτικής των ανδρεικέλων του Συστήματος και της «πολιτικής ορθότητός» του · και το οποίον ξεκίνημα, ασφαλώς, ωχριά εμπρός σε ό,τι έπεται και σε ό,τι έχουν λαμβάνειν οι ποικίλοι ναρκωμένοι κι ευνουχισμένοι συνοδοιπόροι και χειροκροτηταί τους, ως επίχειρα της μαλθακής των κι ανάνδρου ηλιθιότητος. Η Ιστορία δεν αφήνει πίσω δανεικά!

Μήπως να τους έστελναν από εδώ το δίδυμο Καραμανλή-Παυλόπουλου που έχει και ειδική τεχνογνωσία στο γλείψιμο αλλοφύλων ορδών μετ’ ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών και στην … αντιμετώπιση κρίσεων;;;

Δείτε κι αυτό:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2024001/UK-riots-2011-London-Birmingham-people-forced-strip-naked-street.html#ixzz1UYVSxrwm

και την παρατήρηση ενός αμερικανού από κάτω:

You British journalists are “wicked, pi**er”, funny people. Is “broader, taller” a new code word for “ni**er”??? The most obvious difference here is skin color. Why do you beat around the bush?? Amazing!!!!!!!!!!!!!!!

- reefer, massachusetts, USA, 10/8/2011 07:22


Πηγή

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.