Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η πολυπόθητη ανανέωση του κινήματος επιτέλους έγινε

Εδώ και χρόνια μεγαλύτεροι εθνικιστές εξέφραζαν ανησυχίες για το πότε θα ανανεωθεί και θα επανδρωθεί με καινούργια πρόσωπα, καινούργια μυαλά ο εθνικισμός. Ο φόβος ότι οι εθνικιστές θα λιγοστεύσουν υπήρχε πρόσφατα.
Οι εθνικιστές δεν λιγόστευσαν, οι Έλληνες λιγόστευσαν!...Κι έτσι επιτέλους ξυπνάνε και όλο και περισσότεροι παίρνουν το μέρος των πραγματικών Ελλήνων.

Οι αριστεροί διεθνιστές λιγοστεύουν αργά και σταθερά. Το κάποτε πολυπληθές στρατόπεδο των αναρχικών έχει αρχίσει να γερνάει, οι αναρχικοί πολιτικοί στρατιώτες έχουν ηλικίες λίγα χρόνια πριν τα 30 και μερικοί είναι και κοντά στα 40 τους.
Στα σχολεία έχουν πάψει πια να έχουν το μονοπώλειο οι αριστεροί και οι μαθητές βρίσκονται συχνά σε διαπληκτισμούς με τους μαρξιστές δασκάλους τους όταν δεν δέχονται την ανθελληνική προπαγάνδα των βιβλίων τους.

Οι αναρχογερόλυκοι με νύχια και με δόντια προσπαθούν να αποτρέψουν τους έφηβους μαθητές που ξέρουν ότι αύριο θα είναι εργάτες των μεταναστών αφεντικών, να μην έρθουν σε επαφή με εθνικιστές. Η τακτική τους είναι τρομοκρατία και επίδειξη δύναμης με εκβιασμούς και με μια του τύπου απόδοση μαθήματος αν πιάσουν κάποιον σχολικής ηλικίας να πηγαίνει σε πορεία. 7-10 κρανοφόροι 30άρηδες με πέτσινα και με ρόπαλα δίνουν το μάθημα τους σε 15χρονους, που έμοιαζαν σαν να πηγαίνουν σε εθνικιστική πορεία, με σκοπό να τους πείσουν να μην ξαναπάνε !
Τις επόμενες μέρες κάποιοι απο αυτούς τους αναρχικούς ερωτήθηκαν σε ιδιαιτέρως συζήτηση απο ενήλικους εθνικιστές και οι ίδιοι δεν παραδέχθηκαν ότι συμμετείχαν στην επίθεση και συνέχιζαν να το υποστηρίζουν ακόμα και όταν δέχθηκαν φυσική επαφή και σωματική πίεση απο τους ερωτώντες !

Γι'αυτό λοιπόν δεν αφήνουμε πίσω τους πιτσιρικάδες μας, γιατί αυτοί είναι η αμέσως επόμενη γενιά, και οι δύο ίσως είμαστε η τελευταίοι Έλληνες!

Οι διεθνιστές είναι ακόμα πολλοί και εννοείται ότι δεν έχουν λιγοστεύσει σημαντικά, απλά ταλαντεύονται. Το ότι οι αναρχικοί διεθνιστές οδέυουν προς τη μέση ηλικία σίγουρα τους δίνει πιο πολλά χρόνια πείρας(αν και ψευτοπείρας γιατί ότι κάνουν το κάνουν μέσα στα πλαίσια που τους δίνουν οι κυβερνήσεις) και εμπειρία μπροστά στους νεοσύστατους εθνικιστές.

Όλο και περισσότεροι έφηβοι και φοιτητές διαλέγουν τον εθνικιστικό αντιεξουσιαστικό χώρο!
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ

Αυτόνομoς Ιππότης "Florian Geyer"

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλό και πολύ σωστό σύντροφε αυτόνομε, θα μπεί στο ιστολογιο μας αν δεν υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα πρόβλημα, όποια ανάρτηση θέλετε κάντε αντιγραφή και απλά βάλτε τον σύνδεσμο απο κάτω για να δείχνει απο που την πήρατε. Έρρωσθε !

    -Μέγας Κύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ανάρτηση σας 2010/10/blog-post_6700.html το σχέδιο αυτό είναι φανταστικό, θα το χρησιμοποιήσουμε για banner σύντομα, ευχαριστούμε για την ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.