Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη με Ρουμάνο συναγωνιστή.(αναδημοσίευση)

Η επαφή και η τριβή με συναγωνιστές από άλλες χώρες είναι εξαιρετικά δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Η ανταλλαγή απόψεων και θέσεων δημιουργεί προϋποθέσεις για βελτίωση των πολιτικών μας ικανοτήτων. Ακολουθεί μια συζήτηση με έναν καλό συναγωνιστή από την Ρουμανία.




1) Σύντροφε μίλησε μας σχετικά με τις πολιτικές σας δραστηριότητες και τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις.

1) Σχετικά με τις πολιτικές δραστηριότητες, προσπαθούμε και στηρίζουμε ανεξάρτητους υποψηφίους στις εκλογές, μιας και θεωρούμε πως οι υγιείς ανεξάρτητοι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν σοβαρά και αποτελεσματικά προγράμματα, μπορούν να μας εγγυηθούν την ασφάλεια που δεν μπορούν τα υπόλοιπα κόμματα του πολιτικού άξονα. Επίσης οι εθνικιστές που έχουν αποδείξει την ιδεολογική τους σταθερότητα και ανήκουν σε εθνικιστικά κόμματα, έχουν την στήριξη μας. Πέραν αυτού διοργανώνουμε διαρκώς εκδηλώσεις, παρεμβάσεις, συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες κλπ. Ιδεολογικά είμαστε υποστηρικτές του A.C. Cuza ο οποίος υπήρξε ηγέτης του εθνικοσοσιαλιστικού L.A.N.C (League of National Christian Defense (Liga Apararii National Crestine)) , του πρώτου οργανωμένου εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος στην Ρουμανία.

2) Οι αυτόνομοι εθνικιστές στην Ρουμανία ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα ιδεολογικών θέσεων ή υπάρχουν μόνο εθνικοσοσιαλιστές;

2) Υπάρχουν Φασίστες και υποστηρικτές του Corenliu Zelea Codreanu , αλλά οι περισσότεροι είμαστε εθνικοσοσιαλιστές.



3) Τι κατάσταση επικρατεί στην Ρουμανία σχετικά με τα πολιτικά; Ποια είναι το κυριότερα πολιτικά κόμματα;

3) Τα περισσότερα πολιτικά κόμματα εδώ πέρα είχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχέσεις με το Κομμουνιστικό καθεστώς. Επί της ουσίας δεν εκφράζουν εις βάθος καμία ιδεολογία, είναι σύνολα διεφθαρμένων και πρώην κακοποιών ή μελών της κρατικής ασφάλειας και της μυστικής αστυνομίας των κομμουνιστών. Έχουμε 3 κύρια κόμματα το PSD( σοσιαλδημοκράτες) που μόνο σοσιαλιστές δεν είναι, το PNL ( φιλελεύθεροι )οι οποίοι βοήθησαν και τους κομμουνιστές να πάρουν την εξουσία. Σήμερα έχει πολλούς δεξιούς και ακροδεξιούς στις τάξεις του, ενώ υπάρχουν και αρκετοί πρώην εθνικιστές. Δυστυχώς είναι ασθένεια για την χώρα μας αυτή η κατάσταση. Το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα είναι το PDL (κεντροδεξιό ) το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον εβραϊκής καταγωγής Petre Roman. Τα μέλη των κομμάτων αυτών, δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια και συνεργασία όταν πρόκειται να κλέψουν από το δημόσιο χρήμα.

4) Πες μας για τα εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα και οργανώσεις που έχετε επαφές.

4) Υποστηρίζουμε το PPP (Partidul Pentru Patrie= Pro Patria Party) αλλά μόνο σε εθνικές εκλογές, σε τοπικό επίπεδο στηρίζουμε ανεξάρτητους και αυτόνομους εθνικιστές. Επίσης συνεργαζόμαστε με το Κίνημα της Λεγεώνας, δυστυχώς στην Ρουμανία ο εθνικισμός δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά.


5) Τι άποψη έχεις σχετικά με την δημοκρατία; Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Φυλετική δημοκρατία ή μόνο το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα θα αποδώσει;

5) Όχι δεν μπορώ να δεχθώ πως η δημοκρατία θα αποδώσει. Μόνο μέσω ενός εθνικοσοσιαλιστικού συστήματος μπορούμε να επιβιώσουμε.


6) Έχετε συνεργασία με εθνικιστές από άλλες χώρες;

6) Όπως ξέρεις και προσωπικά, έχουμε με εσάς τους συντρόφους από την Ελλάδα που κάνετε και συχνές αναφορές σε εμάς στα ιστολόγια, τις εφημερίδες και τις σελίδες σας, όμως έχουμε και επαφές με Γερμανούς, Σέρβους και άλλους.

7) Τα κυριότερα προβλήματα της Ρουμανικής κοινωνίας;

7) Πέρα από την άθλια οικονομική μας κατάσταση, έχουμε γιγάντιο πρόβλημα με τους γύφτους. Η γύφτικη μαφία έχει δεκάδες καταλήψεις κτηρίων σε πολλές πόλεις της χώρας και τις λειτουργεί ως αρχηγεία στα οποία η αστυνομία ή η χωροφυλακή δεν μπαίνουν. Επίσης σε άλλες περιπτώσεις δολοφονούν ηλικιωμένους ώστε να πάρουν τα ακίνητα τους και να μετατρέψουν σε αποθήκες, οικίες ή εργαστήρια ναρκωτικών και πορνεία. Το σύστημα δικαιοσύνης και η αστυνομία είναι ξεπουλημένα στο χρήμα και δεν τους αγγίζουν.

8) Θεωρείς εφικτή μια Ευρωπαϊκή φυλετική αλληλεγγύη ή ο σοβινισμός θα μας χωρίζει για πάντα;

8) Τα Λευκά αδέρφια πρέπει να είναι ΕΝΩΜΕΝΑ!



9) Πότε δημιουργήθηκαν οι Αυτόνομοι εθνικιστές στην Ρουμανία;

9) Τα πρώτα γκρούπ δημιουργήθηκαν το 2007, ρίξαμε πάρα πολύ σκληρή δουλεία και σε αντίθεση με τους επαναστάτες του διαδικτύου, γίναμε πάρα πολύ γνωστοί σε όλη την χώρα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

10) Έχετε κάποια έντυπα;

10)Όπως ξέρεις, έχουμε το έντυπο NS Ofensive και τις σελίδες www.lupta-ns.info and www.nat88.org



11) Πιστεύεις στην συνεργασία των διαφόρων τάσεων του κινήματος όπως οι στρασεριστές, εθνικοσοσιαλιστές, παγανιστές χιτλερικοί, εθνικιστές φυλετιστές κλπ ή πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα Ευρωπαϊκή τάση;

11) Νομίζω πως ο σεβασμός στην διαφορετικότητα είναι αρκετός για να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

12)Σύντροφε σε ευχαριστώ και τα τελευταία λόγια είναι δικά σου.

12) Θέλω να χαιρετήσω κάθε Έλληνα σύντροφο που δείχνει ενδιαφέρον για τον αγώνα μας και θέλω να σας πω να είσαστε για πάντα περήφανοι για τον εαυτό σας διότι το Ελληνικό έθνος είναι από τα αρχαιότερα της Ευρώπης. Είναι μεγάλη μας τιμή να σας έχουμε συντρόφους στην μάχη ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τους δυνάστες. Χαιρετισμούς από την Ρουμανία, ενωμένοι θα νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.