Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ολίγα πρόσφατα δείγματα της αποθρασυνόμενης εβραϊκής κυριαρχίας:

Δύο πρόσφατες ειδήσεις έρχονται να υπενθυμίσουν (τουλάχιστον σε όσους διατηρούν ακόμη, εν μέσω γενικευμένης «ορθοπολιτικής» πλύσεως εγκεφάλων, κάποια επαφή με την πραγματικότητα καθώς και ελαχίστη ανεξαρτησία σκέψεως), ότι η μεταπολεμική Ευρώπη τελεί υπό καθεστώς ιουδαϊκής κυριαρχίας, η οποία εδραιώνει συνεχώς την θέση της επιβάλλοντας, καθ’ υπαγόρευσίν της, νομοθετήματα περιστολής των θεμελιωδών ατομικών ελευθεριών και ποινικοποιήσεως της εκφράσεως, νομοθετήματα που προσιδιάζουν σε στυγνές δικτατορίες.

Είδηση πρώτη:

Ο διάσημος (και θεωρούμενος ως κορυφαίος στυλίστας στους διεθνείς κύκλους της μόδας), σχεδιαστής του οίκου Dior

, Τζών Γκαλιάνο, συνελήφθη πριν λίγες μέρες στο Παρίσι με την κατηγορία ότι επετέθη φραστικά σε ένα ζευγάρι σε ένα μπαρ. Δεν επρόκειτο όμως για μια συνήθη επίθεση. Επρόκειτο για πράξη η οποία στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες (και εν προκειμένω και στην Γαλλία) αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως, επισύροντας βαρύτατη αντιμετώπιση από την δικαιοσύνη, αφού με την «φραστική επίθεση» ο μόδιστρος …προήγαγε το «φυλετικό μίσος».Το ζευγάρι που φέρεται ότι δέχθηκε την επίθεση κατήγγειλε ότι ο σχεδιαστής τους φώναξε: «βρωμοεβραιόφατσα, θα έπρεπε να ήσουν νεκρός» και «γ… ασιάτη μπάσταρδε, θα σε σκοτώσω». Στη δημοσιότητα βγήκε και βίντεο του περιστατικού, όπου ο Γκαλιάνο σε εμφανή κατάσταση μέθηςφαίνεται να λέει ότι «λατρεύει τον Χίτλερ» και ότι «άνθρωποι σαν εσάς θα έπρεπε να είστε νεκροί. Οι μητέρες σας, οι πρόγονοί σας, θα έπρεπε να έχουν εξοντωθεί σε θαλάμους αερίου». Η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ασκήσει δίωξη κατά του Γκαλιάνο με άμεση κλήτευση ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου!Ο βρετανός σχεδιαστής (Γιβλαταριανο-ισπανός για την ακρίβεια) εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει φυλάκιση μέχρι έξι μήνες και πρόστιμο 22.500 ευρώ (!) αφού διώκεται για το …βαρύτατο «έγκλημα» της …«φυλετικής προσβολής»
[Μπορεί εύκολα λοιπόν να πάρει ο καθένας μια γεύση το τι επιφυλάσσει και στην Ελλάδα το αντίστοιχο αντεθνικό, ανελεύθερο και δικτατορικό νομοθέτημα που έχει ετοιμάσει ο Καστανίδης, το οποίο πρόκειται σύντομα να έλθει προς ψήφιση στη Βουλή (βλέπε προηγούμενο σχετικό εμπεριστατωμένο άρθρο).]

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Γκαλιάνο δεν είναι κανένας εθνικιστής, φασίστας, ή πολιτικός εξτρεμιστής, αλλά ένας, απολύτως αποδεκτός στους κοσμικούς κύκλους, αρκετά εκκεντρικός και τυπικά παρηκμασμένος εστέτ που στο συγκεκριμένο περιστατικό, όντας σε εμφανή κατάσταση μέθης (ή/και χρήσεως ουσιών) είπε “μια κουβέντα παραπάνω”. Φρόντισε μάλιστα να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, προβαίνοντας σε δήλωση μετανοίας. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του μετά το περιστατικό, φέρεται να δηλώνει ότι ο αντι-σημιτισμός και ο ρατσισμός «δεν έχουν θέσει στην κοινωνία μας» ζητώντας «ανεπιφύλακτα» συγγνώμη αν προσέβαλε κάποιον. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τον γλυτώσει ούτε από την ποινική δίωξη αλλά ούτε και από την διαπόμπευση σε διεθνές επίπεδο και την άμεση απόλυσή του από τον οίκο Dior, ο οποίος, ας σημειωθεί, ότι χρωστά σε μεγάλο βαθμό την φήμη και τα υπερκέρδη του στον ίδιο τον Γκαλιάνο.

Όμως, οι εβραιόδουλοι σύγχρονοι ιεροεξεταστές – κήνσορες του καθ’ υπαγόρευσιν δόγματος της «πολιτικής ορθότητας» είναι αμείλικτοι! Όλες οι εκκεντρικότητες του Γκαλιάνο, οι καταχρήσεις του, η εμπλοκή του με τα ναρκωτικά, κλπ, δεν του στοίχισαν απολύτως τίποτε και παρέμενε πάντοτε αποδεκτός από το καλλιτεχνικό κατεστημένο. Ένα λεκτικό στραβοπάτημα ήταν όμως αρκετό για να τον αποκηρύξουν άμεσα άπαντες, ρίπτοντάς του τον λίθο του αναθέματος, αφού το «στραβοπάτημα» αφορούσε τους Εβραίους… Και να σκεφτεί κανείς ότι σε κάποια από τις κολεξιόν του, ο Γκαλιάνο εμπνεύστηκε σχεδιαστικά από τις ενδυματολογικές γραμμές των Ιουδαίων Ραβίνων (βλέπε παραπάνω φωτό).

Είδηση δεύτερη:

Η είδηση αυτή έρχεται να υπενθυμίσει ότι ο Εβραϊσμός νιώθει τόσο σίγουρος για την δύναμή του ώστε δεν χάνει ευκαιρία να το διαφημίζει με κάθε άλλο παρά κεκαλυμμένο τρόπο… Απόδειξη αποτελεί το επίσημο έμβλημα των Olympic Games του 2012 που ως γνωστόν θα φιλοξενηθούν στο Λονδίνο.

Το επίσημο λοιπόν έμβλημα της διοργανλωσεως, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα, εμφανίζει τον αριθμό «2012» με έναν περίεργο τρόπο, ώστε εύκολα μπορεί να αναγνώσει κανείς την λέξη «Sion», ως κρυμμένη εικόνα! Την «λεπτομέρεια» αυτή παρατήρησαν οι εκπρόσωποι της Ιρανικής Ολυμπιακής Επιτροπής διαμαρτυρόμενοι επισήμως γι’ αυτό στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και απειλώντας να μην συμμετάσχει η χώρα τους στους αγώνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόκληση.

Βεβαίως, όποιος γνωρίζει τον βαθμό της διαχρονικής επιρροής του εβραϊκού παράγοντος στη οικονομική, πολιτική και δημοσιογραφική ζωή της “Γηραιάς Αλβιόνος” καθόλου δεν εξεπλάγησαν παρατηρώντας την γραφιστική αυτή “λεπτομέρεια”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.