Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

"ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ"...

Αναφερθήκαμε στα σχόλια κάτω από το κείμενο εδώ sτο πως προέκυψε ο αριθμός 6 εκατομμύρια ως αριθμός "θυμάτων του Ολοκαυτώματος" . Προέρχεται από την Εβραϊκή Ταλμουδική παράδοση και την Εβραϊκή αριθμολογία που συσχετίζει αριθμούς με συγκεκριμένα συμβολικά νοήματα. Η συμβολική αριθμολογική ερμηνεία του αριθμού 6 εκατομμύρια για τους Εβραίους είναι "πλήθος ανθρώπων που κινδυνεύει να χαθεί ή να εξαφανιστεί" και έτσι μέσω της παραδόσεώς τους, οι Εβραίοι, όποτε θέλουν να δηλώσουν ότι ένα τέτοιο πλήθος ανθρώπων υπήρχε, λένε ότι ήταν 6 εκατομμύρια άνθρωποι.

Παραθέτουμε και λίγα μόνο ενδεικτικά αποσπάσματα από τέτοιες αναφορές.

“Θα επιστρέψετε, εκτός από 6 εκατομμύρια”
- Αρχιερατική προφητεία, Ταλμούδ 11:30,31 [Σύμφωνα με το Ταλμούδ ο Θεός ζήτησε από τους εβραίους μία προσφορά-θυσία 6 εκατομμυρίων προκειμένου να τους επιτρέψει να γυρίσουν στη Γή της Επαγγελίας]

“Ο Θεός είπε: Μα πως θα μπορούσα να ξεχάσω τα θύματα που κάηκαν; Ο Rabbi Tanchum, ο γιός του Chanilia είπε: Την ώρα που οι Hananja, Misael και Asarja βγήκαν από τους φούρνους, όλος ο κόσμος ενώθηκε για να χτυπήσει στο πρόσωπο τους εχθρούς του Ισραήλ”
- Ταλμούδ, εκδ. Goldmann Publishers, Μόναχο 1980, σελίδες 138, 225

Εμφανίσεις του “μαγικού” αριθμού των 6 εκατομμυρίων [αποσπάσματα από άρθρα της (εβραϊκής, βεβαίως, ιδιοκτησίας) εφημερίδας New York Times, έτη 1900-1920:

7 Μαϊου 1920: "Jewish war sufferers in Central and Eastern Europe,
where six million face horrifying conditions of famine, disease
and death" (Οι εβραίοι που υπέφεραν από το πόλεμο στη Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ήταν 6 εκατομμύρια, αντιμετωπίζοντας τρομακτικές συνθήκες πείνας, αρρώστιας και θανάτου)

5 Μαϊου 1920: "[T]o save six million men and women in Eastern
Europe from extermination by hunger and disease.” (να σωθούν 6 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες στην Ανατολική Ευρώπη από την εξόντωση από την πείνα και την αρρώστια)

5 Μαϊου 1920: “Six million starving, fever-stricken sufferers in
war-torn Europe appeal to us.” (6 εκατομμύρια πεινασμένοι, χτυπημένοι από τον πυρετό στην εμπόλεμη Ευρώπη κάνουν έκκληση σ’ εμάς)

3 Μαϊου 1920: “Your help is needed to save the lives of six million
people in Eastern and Central Europe.” (Η βοήθειά σας είναι απαραίτητη για να σωθούν οι ζωές 6 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη)

2 Μαϊου 1920: “…Six million human beings, without food, shelter,
clothing or medical treatment” (…6 εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς φαγητό, στέγη, ρουχισμό ή φαρμακευτική αγωγή)

1 Μαϊου 1920: “But the lives of six million human beings are waiting
for an answer” (Αλλά οι ζωές 6 εκατομμυρίων ανθρώπων περιμένουν μία απάντηση)

12 Νοεμβρίου 1919: “tragically unbelievable poverty, starvation
and disease about six million souls, or half the Jewish population of
the Earth…a million children and five million parents and elders.” (τραγικά απίστευτη φτώχεια, πείνα και αρρώστια για 6 εκατομμύρια ψυχές, ή τον μισό εβραϊκό πληθυσμό της γής…1 εκατομμύριο παιδιά και 5 εκατομμύρια γονείς και ηλικιωμένοι)

10 Αυγούστου 1917: “Germans Let Jews Die. Women and Children in
Warsaw Starving to Death…Jewish mothers, mothers of mercy,
feel happy to see their nursing babies die; at least they are through
with their suffering.” (Οι Γερμανοί αφήνουν τους εβραίους να πεθάνουν. Γυναίκες και παιδιά στην Βαρσοβία πεθαίνουν της πείνας…Εβραίες μητέρες, μητέρες για λύπηση, νιώθουν χαρά να βλέπουν τα άρρωστα μωρά τους να πεθαίνουν. Τουλάχιστον σταματάνε να υποφέρουν)

14 Ιανουαρίου 1915: “In the world today there are about 13 million Jews,of whom more than six million are in the heart of the war zone; Jews,whose lives are at stake and who today are subjected to
every manner of suffering and sorrow…” (Στον κόσμο σήμερα υπάρχουν περίπου 13 εκατομμύρια εβραίοι, εκ των οποίων περισσότερα από 6 εκατομμύρια είναι στην καρδιά των πολεμικών επιχειρήσεων. Εβραίοι, των οποίων οι ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο και που σήμερα είναι εκτεθειμένοι σε κάθε λογής κακουχία…)

Αλλά για να πάμε και λίγα χρόνια πιό πίσω, στα 1900, όπου ο ραββίνος Stephen Wise είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση για τις εβραϊκές φιλανθρωπικές οργανώσεις των Η.Π.Α.:

“There are six million living, bleeding, suffering arguments in favor of Zionism” (Υπάρχουν 6 εκατομμύρια ζωντανά, επίκαιρα, ουσιώδη επιχειρήματα προς όφελος του Σιωνισμού)


Με τον "αντιρατσιστικό" νόμο Καστανίδη, όποιος ξέρει να μετράει με τον τρόπο που μετρούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι και όχι με την Ταλμουδική αριθμολογία, διώκεται διότι "υποβαθμίζει το μέγεθος εγκλημάτων πολέμου που έχουν εκδικαστεί σε διεθνή δικαστήρια"!
Πλήθος συναγωνιστών μας αλλά και εκδότες και σοβαροί ιστορικοί μελετητές, βρίσκονται σήμερα φυλακισμένοι σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης κατηγορούμενοι για έγκλημα γνώμης...διότι αμφισβητούν τον μύθο του "Ολοκαυτώματος".

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ "ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ", ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟ.

Στον Μεσαίωνα ο Φαρισαϊσμός εκδηλώθηκε με την μορφή της Ιουδαιοχριστιανικής "ιεράς εξετάσεως", ενώ σήμερα εκδηλώνεται με την "δημοκρατική" "αντιρατσιστική" του μορφἠ.

Τοσό η Μεσαιωνική Ιερά Εξέταση και το κυνήγι και κάψιμο στην πυρά "Μαγισσών" όσο και οι σύγχρονες δίκες και οι διώξεις των εθνικοσοσιαλιστών, δεν αποτελούν παρά ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, ανθρώπων που διώκονται από τον κυρίαρχο στην Ευρώπη Σιωνισμό , με βάση την "εθνική, φυλετική και θρησκευτική τους ταυτότητα".
Και οποιοσδήποτε αμύνεται υπερασπίζοντας την ταυτότητά του απέναντι στην Σιωνιστική,
καταδικάζεται είτε επειδή διαδίδει "απόψεις του Διαβόλου" όπως έκαναν στον Μεσαίωνα, είτε επειδή διαδίδει "απόψεις του Διαβόλου" όπως κάνουν και σήμερα, αφού η Δημοκρατία τους δεν αποτελεί παρά ένα σύγχρονο Ιουδαιογενές δόγμα που γίνεται αποδεκτο ως Θρήσκευμα, το οποίο΄μάλιστα έχει ταυτίσει τον Εθνικοσοσιαλισμό , δηλαδή τον ίδιο τον Φυσικό Νόμο με την Εβραϊκή μυθολογία περί "Διαβόλου", όπως ακριβώς έκαναν και στην Μεσαιωνική Ιερά εξέταση με τους τότε υποστηρικτές του Φυσικου Νόμου.... Το ΙουδαΊκό ιερατείο της Ιουδαοχριστιανικής εκκλησίας αντικαταστάθηκε με το σημερινό Ιουδαϊκό "προοδευτικό" "δημοκρατικό" ιερατείο πολιτικάντηδων και φιλελεύθερων ψευτοδιανοούμενων "ιεροεξεταστών" ενώ τα εγκλήματα διαπράττονται και σήμερα όπως τότε στο όνομα του "ανθρωπισμού" (άλλωστε και ο Ιουδαιοχριστανισμός είχε ως σημαία του τον "ανθρωπισμό").
Τα μεγαλύτερα εγκληματα της ιστορίας , ο Σιωνισμός στο όνομα του "ανθρωπισμού" τα διέπραξε... Τελευταία παραδείγματα είναι ο βομβαρδισμός του Ιράκ και της Γιουγκοσλαβίας με το επιχείρημα της "προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" αλλά και ο εποικισμός και η εθνοφυλετική άλωση της Ευρώπης από λαθρομετανάστες , συνδυασμένη με τεράστια εγληματικότητα , ανεργία και φτώχεια , που έγινε επίσης στο όνομα του "ανθρωπισμού" για την προστασία των ..."καημένων λαθρομεταναστών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.