Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η τέχνη της εθνικιστικής συνωμοσίας

Συνωμότες.

Η υιοθέτηση της αυστηρής και παραδειγματικής τιμωρίας, όλων όσων διανοούνται να παραβούν τον νόμο της σιωπής, θα πρέπει να είναι δεδομένη, ψυχρή, τρομακτική, αδίστακτη. Ουδεμία ανοχή και ούτε ένας δισταγμός. Αυτός θα πρέπει να είναι ο πρώτος κανόνας στην προσπάθεια συγκρότησης ενός ισχυρού εθνικιστικού κινήματος.

Η λογική του συνωμότη, του ανατροπέα, του ριζοσπάστη, του επαναστάτη, είναι η πλατφόρμα στην οποία θα κτίσουμε την συντροφικότητα μας. Η επιθυμία μας για δημιουργία ενός δικτύου εθνικιστών, πολυπλόκαμου, λαϊκού, πολυεπίπεδου, οφείλει να τυλιχτεί από μια χαρακτηριστική σιωπή, έναν πολιτικό μυστικισμό, κεκαλυμμένες δράσεις και μυστικές συναντήσεις. Κρυφά σύμβολα, ψεύτικα ονόματα, παραποιημένα στοιχεία, μυστικές τοποθεσίες συναντήσεων, ανεξάρτητες μεταξύ τους, μικρές ομάδες δράσης, διάσπαση και ανασυγκρότηση δυνάμεων, σε ταχείς χρόνους, μυστικοπάθεια και καταδρομικό πνεύμα. Η μελέτη της τεχνικής και της τακτικής του ανατροπέα και του συνωμότη, πρέπει να αποτελέσει βασικό κομμάτι της εκπαιδεύσεως μας. Η ανατροπή του αστισμού θα επιτευχθεί μόνο εάν μελετήσουμε, σε βάθος και ουσιαστικά, τις μεθόδους των ιστορικών συνωμοσιών. Η μυστικότητα αυτή, θα μας αποδώσει ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό ασφάλειας. Ένα ιδιαίτερα κλειστό κύκλωμα, μια ανατρεπτική κοινότητα, δικτύων και προσώπων.

Βήματα προσεκτικά, αθόρυβα, ύπουλα, αστραπιαία. Μια τάση δημιουργίας πολιτικών σαμποτέρ, ιδεολογικών καταδρομέων. Εθνικιστικές συνωμοσίες. Πολυεπίπεδη δράση, βασισμένη στην παραπλάνηση. Να είμαστε λίγοι, μα να μοιάζουμε αναρίθμητοι. Να είμαστε στρατιά, μα να μοιάζουμε μια χούφτα. Η διείσδυση σε πολιτικούς χώρους και εργασιακές κολεκτίβες, θα έχει αποτέλεσμα μόνο εάν σεβαστούμε κάποιες αρχές. Τις αρχές της παραπλάνησης, της συλλογής πληροφοριών, της κρυφής ταυτότητας, της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε συντρόφους με ισχυρό χαρακτήρα, ανθρώπους που να εμπνέουν, σε θέσεις κλειδιά. Έτσι θα δημιουργήσουμε αναταραχή και θα εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αστισμού και της δημοκρατίας, με στόχο την αφύπνιση του εν υπνώσει, εθνικιστικού αισθήματος του λαού. Να παρουσιαζόμαστε και από τα αριστερά και από τα δεξιά.


Να δολοπλοκούμε ,να μηχανορραφούμε ύπουλα και στρατηγικά, να εμφανιζόμαστε και να εξαφανιζόμαστε εν ριπή οφθαλμού. Να παράγουμε έργο ουσίας, ιδεολογικά, πολιτικά και τακτικά. Να είμαστε άριστοι εργάτες του εθνικιστικού σοσιαλισμού, στρατιώτες της Πατρίδας και της Ιδέας. Άρτιοι γνώστες των πολιτικών ζητημάτων του τόπου και περίτεχνοι χειριστές του πολιτικού λόγου. Ουσιαστικοί ιδεολόγοι και όχι πάσχοντες και ασθενείς πνευματικά, γερμανολάγνοι, ακροδεξιοί, γραφικοί. Η δημιουργία μιας σχολής, μια μεθοδολογίας, ανατρεπτικών διαδικασιών, μεθόδων και τακτικών, που θα μπορέσουν να μας ισχυροποιήσουν. Να μας αναβαθμίσουν και καθώς απελευθερωνόμαστε από τα ακροδεξιά δεσμά, εμείς θα αποκτούμε τακτική αναβάθμιση εντός του κοινωνικού συνόλου. Συνωμοτικά, μυστικά, σκοτεινά, οφείλουμε να σκεφτούμε στρατηγικά και επιθετικά. Ανατρεπτικά και επαναστατικά, ως κοινωνία εντός της κοινωνίας και ως επόμενοι εκλεκτοί, εντός του καταρρέοντος συστήματος. Να βοηθούμε κρυφά τον λαό. Να πολεμάμε μυστικά την φτώχεια, την εκμετάλλευση, το έγκλημα, τον κοινωνικό παρασιτισμό.
Ο ριζοσπαστικός μας εθνικισμός αναβαθμίζεται και προελαύνει.
Χρειαζόμαστε μια νέα μορφή τέχνης για να τον φτάσουμε στο αποκορύφωμα.
Χρειαζόμαστε την τέχνη της εθνικιστικής συνωμοσίας.

http://autonomesskepseis.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Πολλά μπράβο στον συγγραφέα του κειμένου, πολύ καλή προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.