Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το κακό

Διαβάζοντας κανείς τις θεωρίες περι νέας τάξης και παγκόσμιας κυριαρχίας αναρωτιέται "τι θα κερδίσουν όλοι αυτοί που το κάνουν αυτό;".
Τί θα κερδίσουν; Λεφτά;...Δύναμη;...

Πόσα λεφτά θα κερδίσουν επιτέλους, ξέρουμε όλοι ότι οι πιο μικροί απο αυτούς έχουν σίγουρα τα πιο πολλά λεφτά απο οποιονδήποτε στον φιλικό μας κύκλο.
Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση τους, ποιό θα ήταν το κέρδος σας απο όλο αυτό;...Διότι εγώ σαν φυσιολογικός άνθρωπος, αν ήμουν ένας υπεραστός απο αυτούς το μόνο που θα με ένοιαζε θα ήταν να ζήσω την ζωή μου χαρούμενα και αν είχα τα λεφτά τους απλά θα τα τρωγα σε γρήγορα αμάξια, βίλες, δεκαετίες διακοπών και μέχρι εκεί.
Τί είδους μυαλό είναι αυτό που στη θέση αυτών των υπεραστών ασχολείται με το πως θα καταφέρει να γεμίσει την γή με μεταλλαγμένους σπόρους,να μπλεχτεί στο πως θα ζεί ο κάθε πολίτης, να τσακίσει το ηθικό των ανθρώπων, να χτυπήσει την υπερηφάνια τους σε τέτοιο βαθμό χωρίς να έχει κάτι προσωπικό μαζί τους.
Μεγάλη απορία πραγματικά!



Και κατα (σύμπτωση?) μεγάλο ποσοστό είναι όλοι τους εβραίοι.

Έχουν όση δύναμη θέλουν στον κόσμο, μπορούν να αλλάξουν τον καιρό προς όφελος όλων ή έστω και προς μόνο δικό τους όφελος, μπορούν να ασχοληθούν με το διάστημα....Αλλά όχι, προτιμούν να βρούν λύσεις πως θα καταστρέψουν τα έθνη και πως θα στερήσουν την περηφάνια απο όποιον ζεί σε αυτά, να ελέγξουν την τροφή του πλανήτη,την βιοποικιλότητα του και την βλάστηση του, και επίσης να ελέγξουν την γνώση.

Είναι άνθρωπος αυτός που τα σκέφτηκε όλα αυτά ή κάτι άλλο; Πώς γίνεται κάποιος να γράφει πράγματα για την διακυβέρνηση του πλανήτη χιλιάδες χρόνια πριν.
Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι είναι η ιδέα κάποιου ανθρώπου που έμεινε ζωντανή ενώ δεν έπρεπε να μείνει, και στη συνέχεια απο το μίσος και την κακία πήρε μορφή.
Το Ταλμούδ φέρει τα επίμαχα κείμενα και ακόμα και η κοινή εβραϊκή θρησκεία τείνει προς την μεγάλη ιδέα των σημιτών.
Εννοείται ότι δεν έλεγε τίποτα για παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, για ψεκασμούς,για έλεγχο της τροφής, χειραγώγηση της κοινής γνώμης κλπ, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα του.

Και όλα αυτά ξεκίνησαν απο κάποιους ραββίνους που έγραψαν την παλαιά διαθήκη.
Ο χριστιανισμός ήταν η κατάρα μας. Η καταστροφή των αυτόχθονων θρησκειών ήταν η καταστροφή των εθνών στην ουσία. Μια άλλη εντελώς αντίληψη ήρθε και κάλυψε την Ελληνική.
Τα πνεύματα του ανέμου, των δέντρων, του νερού, της γής άρχισαν να σωπαίνουν. Οι πολλοί θεοί έκαναν πίσω για να πάρει τη θέση τους ο ένας θεός. "Οι εποχή των θεών τελείωσε και η εποχή των ανθρώπων ήρθε". Οι μονοθειστικές θρησκείες της ερήμου ήρθαν, έτσι η ανθρωπότητα δέθηκε με αλυσίδες για 2.000 χρόνια.
Οι εποχή των ανθρώπων τελείωσε και η εποχή των εβραίων ήρθε!
Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας οι επόμενοι που κυριάρχησαν μέσω κλειστών κύκλων είναι οι ίδιοι μέχρι και σήμερα.
Ποιά είναι τελικά η πηγή του κακού;

Η μάχη μας δεν είναι μια μάχη απλά για την εθνική ανεξαρτησία μας, μια λευκή Ευρώπη ή για την οικολογία και την επικράτηση της βιοποικιλότητας ή για καλές συνθήκες ζωής στο τσιμέντο. Η μάχη μας επικεντρώνεται σε μια μάχη του καλού με το κακό. Το άριο Ελληνικό πνεύμα μας πρέπει να νικήσει το σκοτάδι τους. Όλες μας οι πνευματικές τάξεις πολεμάνε με τις δικές τους, είμαστε λιγότεροι και δεν έχουμε όπλα όπως έχουν αυτοί. Απο τους Καμβαλιστές μέχρι τις κρύπτες της πιο σκοτεινής στοάς το μάτι πασχίζει για να μας εντοπίσει "και τρυπάει δέντρα, σύννεφα, τοίχους ακόμα και σάρκα στο πέρασμα του για να σε δεί".
Ο εθνικοσοσιαλισμός και οι εκπρόσωποι του δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που βρίσκεται πίσω απο τον ίδιο τον εθνικοσοσιαλισμό και την ιδέα του.
Θέλουμε απλά τον κόσμο όπως ήταν πρίν απο 2.000 χρόνια, η ψευτοβιομηχανική τους επανάσταση μας έκανε αδύναμους, οι Έλληνες έκαναν την πραγματική βιομηχανική επανάσταση πρίν απο αυτούς. Τεχνολογία που κάνει κακό στην φύση δεν είναι αποτελεσματική τεχνολογία. Και αυτή η τεχνολογία υπάρχει αλλά δεν την δίνουν.

Ως εθνικοσοσιαλιστές δεν θα'πρεπε απαραίτητα να είμαστε "αντισημίτες". Όποιος παραβιάσει την εθνική μας κυριαρχία και παρεμβαίνει στη ζωή μας θα αντιμετωπίζεται με βία ότι κι αν είναι αυτός. Οι εβραίοι στη χώρα μας είναι μετανάστες, όπως είναι οι αθίγγανοι και όπως είναι οι Αλβανοί και οι Ασιάτες, άσχετα που οι δεύτεροι βρίσκονται αιώνες εδώ και οι πρώτοι δεκάδες αιώνες. Επιθυμούμε τον επαναπατρισμό τους και στο μέλλον θα δεχόμαστε όποιον γουστάρουμε στο σπίτι μας που λέγεται Ελλάδα.
Οι ίδιοι οι σημίτες έχουν εφεύρει τον "αντισημιτισμό", για εμάς και σήμερα και τότε όποιος μας καθόταν στο σβέρκο θα αντιμετωπιζόταν αναλόγως.

Δεν είμαστε αντισημίτες αλλά μπορεί και να είμαστε.

Η εποχή των ανθρώπων δεν τελείωσε, υπάρχει ελπίδα.


Μέγας Κύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.