Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ: ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


Ψηφίστηκαν σήμερα στην βουλή έξι άρθρα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Σύμφωνα με το άρθρο 45 θα αποζημιωθούν με 10 εκατομμύρια ευρώ οι εβραίοι (ισραηλιτική κοινότητα) της Θεσσαλονίκης, «για την χρησιμοποίηση του νεκροταφείου τους προκειμένου να ανεγερθεί στον ίδιο χώρο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της πόλης».
Την ίδια στιγμή μισθοί και συντάξεις Ελλήνων περικόπτονται ακόμη περισσότερο, οι απολύσεις Ελλήνων αυξάνονται, Ελληνικές οικογένειες μένουν στον δρόμο, οι Έλληνες πουλάνε τα σπίτια τους και ό, τι κληρονόμησαν από τους γονείς τους στα χωριά τους, για να εξασφαλίσουν για λίγον καιρό τα προς το ζην, Ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν, Έλληνες νέοι δεν βρίσκουν εργασία, Έλληνες δεν κάνουν για οικονομικούς λόγους παιδιά, Έλληνες ηλικιωμένοι και ασθενείς δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα, Έλληνες ηλικιωμένοι που εργάζονταν για χρόνια ζουν μέσα στην ανασφάλεια και την απελπισία τα τελευταία χρόνια της ζωής τους, Έλληνες πεινάνε στην κυριολεξία, Έλληνες αυτοκτονούν….


Κι όσο ο Ελληνικός λαός βυθίζεται στην φτώχεια, την εξαθλίωση, την απελπισία, ο αιώνιος εβραίος τρίβει τα χέρια. Αυτή τη φορά θα τσεπώσει δέκα εκατομμύρια ευρώ, έτσι «νταβατζιλίκι», επειδή κάποτε κάναμε στην Θεσσαλονίκη ΜΑΣ, Ελληνικό πανεπιστήμιο.
Έλληνα, λεφτά δεν υπάρχουν για εσένα, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
Έλληνα, ο μισθός σου που μειώθηκε, η σύνταξη του πατέρα σου ή της χήρας μάνας σου που μειώθηκε επίσης, οι δυσβάσταχτοι πάσης φύσεως φόροι που πληρώνεις και σε έχουν γονατίσει, τα χρήματά ΣΟΥ, η περιουσία ΣΟΥ, ό, τι σου άφησαν οι γονείς ΣΟΥ
ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


JUDEN RAUS

ristorante verona

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.