Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ


























http://ristorante-verona.blogspot.com/
__________________________________

Η Ελληνική Επιτροπή Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διοργάνωσε την Παρασκευή 25/3/2011 συγκέντρωση – εκδήλωση τιμής και μνήμης της 25ης Μαρτίου 1821 αλλά και, συγχρόνως, διαμαρτυρίας για την επικείμενη ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, ενός νόμου που «φιλοδοξεί» να απαγορεύσει την ελευθερία της έκφρασης, στην οποίαν περιλαμβάνεται και η ελευθερία μας να ομιλούμε με υπερηφάνεια για την καταγωγή μας και την ιστορία μας..
Η συγκέντρωση είχε γνωστοποιηθεί νομίμως και δεν είχε απαγορευτεί. Επιπλέον, κατά την διάρκειά της, ουδεμία αξιόποινη πράξη συνέβη.
Παρ’ όλα αυτά η αστυνομία, με χωροφυλακίστικες τακτικές της δεκαετίας του 50, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ενώ η πορεία προς την βουλή είχε ξεκινήσει, απαγόρευσε την συνέχισή της. Η Επιτροπή μας θα αντιδράσει στην «πρόβα φίμωσής» μας, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011, υποβάλλοντας άμεσα μήνυση κατά των υπευθύνων αξιωματικών της αστυνομίας, αλλά και ασκώντας σχετική αγωγή. Είμαστε δε αποφασισμένοι να στραφούμε κατά οποιουδήποτε δημοσίου υπαλλήλου ή λειτουργού παραβεί το καθήκον του και αυθαιρετήσει εις βάρος μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.