Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το χάος

Στην προσπάθεια εξόντωσης κάποιου χωρίς πόλεμο είτε εξασθένησης του λίγο πρίν τον πόλεμο, διάφορες δολιοφθορές λαμβάνουν χώρα· που συχνά ίσως και να είναι άνανδρες και δεν είναι του χαρακτήρος των Ελλήνων.
Οι δολιοφθορές είναι ευρείας κλίμακος στην περίπτωση μας και ξεκινούν απο την εξαναγκαστική πτώχευση και εξαθλίωση του λαού μας μέχρι τις συνομωσίες πίσω απο τις πολλαπλές πυρκαγιές της ελληνικής εξοχής, ακόμα και μέχρι της καθημερινότητας μας, δηλαδή τον τρόπο ζωής μας και τις σχέσεις μας.
Πολλοί εθνικιστές έχοντας στο μυαλό τους την επανάσταση συμπεριλαμβανόμενοι και εμείς εδώ, περιμένουν το χάος και την ευνόηση ημών μέσα απο αυτό. Αλλά αυτό το χάος αναφέρεται στην αδυναμία του τωρινού κράτους να ανταπεξέλθει και όχι στο χάος που μας προωθούν εδώ και χρόνια οι εξωτερικοί εχθροί μας εσωτερικά.
Οι δυνάστες μας θέλουν το χάος να μεγαλώνει και να συνυπάρχει στην κοινωνία.

Κάποια παραδείγματα. Τα μέσα ενημέρωσης, η κυβέρνηση και η διάφορες μκο προωθούν και προσπαθούν να διαφημίσουν τους ομοφυλοφίλους. Όλως τυχαίως η διοργανώτρια της εκδήλωσης τους είναι αμερικανοεβραία...



Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών απο την κυβέρνηση είναι γνωστή επίσης. Η κάναβις είναι ένα μυητικό ναρκωτικό που θα οδηγήσει και στα επόμενα, επίσης δεν είναι θανατηφόρα αλλά ρίχνει τις αντοχές του χρήστη με τα χρόνια. Δεν μας θέλουν νεκρούς αλλά υπόδουλους.

Οι σιωνιστές και η πάσης φύσεως εχθροί της Ελλάδος χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο για να μας πλήξουν και ένα απο αυτά είναι ακόμα και οι μεσημβρινές και πρωϊνές εκπομπές, εκτός απο την προώθηση των μεταναστών απο την ΝΕΤ, υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες νοοτροπίες που προωθούν οι διάφορες νεοελληνικές σειρές.
Οι νεοελληνικές σειρές προσπαθούν να δώσουν μία εντύπωση "συζυγικής ίντριγκας" και γενικώς μίας σήψης στις σχέσεις των ανθρώπων η οποία δεν είναι υπαρκτή σε τέτοιο βαθμό στην κοινωνία μας.

Η διάλυση της οικογένειας και ακόμα και οι δυσκολίες στις σχέσεις ευνοεί τους εχθρούς μας και αυτό είναι φανερό απο την τηλεόραση που το επικροτεί.
Στα τελευταία παραπάνω θα μπορούσε κάποιος να πεί "ε τότε μη βλέπεις τηλεόραση", -όχι όσο θα υπάρχει αυτό το σύστημα και εφόσον δε μπορεί να ανοίξει κανάλι ο οποιοσδήποτε πολίτης θα είμαστε εναντίων.

Στην συνέχεια η παράθεση και αυτού εδώ του βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ένας συγγραφέας σε εκπομπή που έχει γράψει κάποιο βίβλιο που αφορά κυρίως τους άνδρες.
Στο 05:43 λεπτό παρεμβαίνει μια φεμινιστοφανής που μοιάζει με κάποιο τύπο αριστερίστριας -όπως και να'χει δεν είναι φυσιολογική, και συνεχίζει να παρεμβαίνει για την υπόλοιπη εκπομπή.



Δεν γνωρίζω προσωπικά τον συγγραφέα αλλά απο τα λεγόμενα του έχει δίκιο, υπάρχει ένα θέμα.

Σχετικά με την αύξηση της εγκληματικότητας και τις πυρκαγιές θα θέσω δύο ερωτήματα. Γιατι να μην πηγαίνει φυλακή και ο ιδιοκτήτης που νοικιάζει ή πώλησε σπίτι σε μετανάστη ο οποίος διέπραξε έγκλημα ; Ξέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης σίγουρα έχει επίγνωση σε τι άτομο θα δώσει στέγη.
Και γιατι να μην καταδικάζονται σε κάθειρξη για την υποψία πυρκαγιάς, όσοι έχουν κτίσει αυθαίρετα επάνω σε εκτάσεις που κάηκαν πριν χρόνια ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ να υποβάλλουν και σχετική αίτηση για αναγνώριση της "ιδιοκτησίας" τους στις αρχές.
Το κράτος απο τότε που υπάρχει θα μπορούσε να είχε κάνει το πιο απλό, να όριζε τις δασικές εκτάσεις απο που αρχίζουν και που τελειώνουν με πασάλους και να σημειωνόταν εγγράφως, έτσι ώστε όσες φορές και να τις έκαιγε ο οποιοσδήποτε Γκρίζος Λύκος ή έμμισθος Αλβανός, θα ξαναγινόταν δάσος.

Θα αναφέρω άλλον έναν νόμο που είναι σε ίσχυ τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ΗΠΑ δεν δέχονται μετανάστες προς το παρόν και για να πάρει κάποιος την υπηκότητα θα πρέπει να παντρεύτεί Αμερικάνο πολίτη. Για να πας στις ΗΠΑ θα πρέπει να έχεις βγάλει και εισητήριο επιστροφης, και παίρνεις μια διορία κάποιων μηνών ως τουρίστας και μόνο, διότι απαγορεύεται η εργασία σου εκεί ώστε να μην επιβαρυνθεί η οικονομία τους.
Αν λοιπόν παντρευτείς Αμερικάνο πολίτη και αποδειχθεί ότι το έκανες για την υπηκότητα τότε καταδικάζεσαι σε δύο χρόνια φυλάκιση για εξαπάτηση της Αμερικανικής κυβέρνησης!
Την ίδια στιγμή εδώ πέρα εκατοντάδες Ρουμάνες και Βουλγάρες, αθίγγανες πολλές εξ αυτών, απολαμβάνουν την σύνταξη που τους άφησε ο υπερήλιξ Έλληνας σύζυγος τους.
Έτσι το Ελληνικό κράτος συνεχίζει να στέλνει την σύνταξη του αποθάνοντα στην Βουλγαρία και Ρουμανία για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της ακαμάτισσας αλλοδαπής.
Ευτυχώς ψηφίστηκε κάποιος σχετικός νόμος στον οποίον θα πρέπει κάποια να είναι παντρεμένη για κάποια χρόνια για να δικαιούται μέρος της σύνταξης του όταν αυτός πεθάνει.
Φυσικά οι προηγούμενες πριν ψηφιστεί ο νόμος ίσως και να παίρνουν ακόμα την Ελληνική σύνταξη.
Παρ' όλα αυτα είναι γνωστές και οι κομπίνες των αλλοδαπών που παίρνουν ευνοϊκή σύνταξη απο το ελληνικό κράτος εις βάρος μας...

Και τελικώς θα θίξω το θέμα της θρησκείας που είναι αλληλένδετο με την σύσταση μιας κοινωνίας.
Πώς χρησιμοποιούσαν οι εβραίοι το χάος στο παρελθόν. Στα μεσαιωνικά χρόνια του χριστιανισμού, οι εβραίοι όταν κινδύνευε ο χριστιανισμός τότε τάσοταν υπερ του, εναντίων των μουσουλμάνων και τον ενίσχυαν ή στην αντίθετη περίπτωση ενίσχυαν τους μουσουλμάνους. Και ο λόγος αφορά τις σταυροφορίες. Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, οι εβραίοι ήταν ανάμεσα μας και έκαναν το ίδιο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του κλέφτη Κατσαντώνη που αφού σκοτώθηκε το πτώμα του το αγόρασαν εβραίοι και το εξέδιδαν επι πληρωμής σε όποιον Τούρκο ήθελε να το φτύσει και στους ραγιάδες για να το ασπαστούν!
Η επίσημη ορθόδοξη εκλησσία, το πατριαρχείο σε συνεργασία με τους Τούρκους κράταγε τους Έλληνες υπόδουλους και συντήρησε την τουρκοκρατία.
Η προώθηση αυτή του χάους ερμηνεύεται αλλιώς "διαιρέ και βασίλευε".

Πως πάνε να την χρησιμοποιήσουν σήμερα. Και ο λόγος πάει στους νεοπαγανιστές, για πρώτη φορά τα άμμεσα όργανα των σιωνιστών στέλνονται σε αποστολές μέσα στις τάξεις των εθνικών. Παρατηρείται κινητικότητα απο μικρές στοές στους χώρους των εθνικών. Χαμηλής βαθμίδας μασόνοι επιβλέπουν -χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι- τους εθνικούς. Οι εν λόγω μασόνοι ανήκουν σε μικρές στοές που έχουν ψευδοπατριωτικό χαρακτήρα, και οι ίδιοι πιθανών να μην έιναι εβραίοι, με την πρόθεση να ασχοληθούν με αρχαία Ελλάδα δίνουν τις πληροφορίες στους ανωτέρους τους, και οι ανώτεροι στις ανώτερες στοές οι οποίες έχουν τον κακόφημο χαρακτήρα που όλοι γνωρίζουμε. Αυτό όμως δεν είναι αποδεδειγμένο, μιας και αυτά είναι απόκρυφα, αλλά είναι πολύ πιθανό μιας και στο παρελθόν η δυείσδηση πρακτόρων στην προσπάθεια συγκρότησης ενος καθαρού πατριωτικού κόμματος ελληνοκεντρικού προσανατολισμού "ΕΑΡ" (ΕλληνιeCE�ό Ανανεωτικό Ρεύμα), οδήγησε στην καταστροφή αυτής της προσπάθειας.
Συγκεκριμένα βρώμικα άτομα προσπαθούν να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του Ελληνικού παγανισμού, απομονώνοντας τον απο το εθνικό του κομμάτι δημιουργώντας έτσι ηθικώς ένα είδωλο του χριστιανισμού.
Ταυτόχρονα οι σύγχρονοι εθνικοί παραβλέπουν αρκετά προβλήματα της πατρίδος μας και αναλώνονται σε αντιχριστιανικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις για το αν θα πρέπει να χτισθεί τζαμί ή όχι. Εστιάζουν στο δέντρο και χάνεται το δάσος, προκειμένου να αναγνωρισθεί η Ελληνική θρησκεία, και η ζημιά που υπέστη, απο την ΕΕ είναι έτοιμοι να κάνουν υποχωρήσεις στους μουσουλμάνους. Αν οι μουσουλμάνοι πάρουν δύναμη τότε μονομιάς θα ανέβουν και οι χριστιανοί και θα υπάρχει μια διαρκής διαμάχη.
Σαφώς και πρέπει να αναγνωρισθεί η Ελληνική θρησκεία και να ζητηθούν αποζημιώσεις
ηθικές και εδαφικές, ΑΛΛΑ για τους μουσουλμάνους δεν πρέπει να δείξουμε ανοχή.
Ουτωσιάλλως οι νόμοι δεν εφαρμόζονται, έτσι το κράτος δε θα μπορέσει να μας κυνηγήσει σε περίπτωση μη ανεξιθρησκείας.
Επίσης οι σκοτεινές φυσιογνωμίες προσπαθούν να δημιουργήσουν και διαμάχες μεταξύ των εθνικών και των χριστιανών.

Το θετικό της υπόθεσης όμως είναι ότι βλέπουμε πρώην κομμουνιστές και αριστεριστές που ασχολούνται με την ελληνική θρησκεία να επηρεάζονται απο τις αξίες του πολιτισμού μας και να αποβάλουν τα ανθελληνικά στοιχεία απο μέσα τους.

Όλα τα παραπάνω, συμπεραλαμβανόμενο και το γάμησε τα θέμα της παιδείας που προσφέρει το κράτος, αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Ιππότης του Δελφικού Ναού

1 σχόλιο:

  1. Η παρεμβαίνουσα στο δεύτερο βίντεο είναι ακτιβίστρια, πρόεδρος των λεσβιών. Και στο συγκεκριμένο βίντεο το παίζει straight φεμινίστρια, έλεος!

    Ακριβώς αυτο που λές...Χάος ! Πήγε εκεί μόνο και μόνο για να δημιουργήσει το χάος δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.