Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Όχι και τόσο ανοιχτή ψηφοφορία...

Στις 10 Φεβρουαρίου 2011 διεξήχθη στο ιστολόγιο μας μια ψηφοφορία με τίτλο "Αν είχαμε μια ψηφοφορία,ασχέτως οργανώσεων και απόψεων,παραμερίζοντας το που ανήκει ο καθένας,και ήμασταν όλοι οι εθνικιστές μαζί για μία μέρα,ποιά απο τις παρακάτω φυσιογνωμίες,αν ήταν διαθέσιμοι και ενεργοί ταυτοχρόνως, θα επιλέγατε να σας εκπροσωπήσει;"

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στην οποία ψήφισαν 138, είναι :

Ηλίας Παναγιώταρος (μέλος Χρυσής Αυγής)
5 (3%)
Δημήτρης Παπαγεωργίου
1 (0%)
Ηλίας Κασιδιάρης (μέλος Χρυσής Αυγής)
0 (0%)
Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος
45 (32%)
Νίκος Μιχαλολιάκος (Γ.Γ. Χρυσής Αυγής)
62 (44%)
Αριστοτέλης Καλέντζης
21 (15%)
Άλλος/η
4 (2%)
________________________________________

Πήραμε την πρωτοβουλία να κάνουμε μια τέτοια φανταστική ψηφοφορία για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το πως κινούνται και πόσο καθαροί είναι οι εθνικιστές σήμερα ανάλογα με τον εθνικιστή που τους εκφράζει.
Ύστερα απο δεκαετίες προδοσιών και πλεκτάνων ανάμεσα στους εθνικιστές και το κράτος, πολλοί γύρισαν την πλάτη σε όλα και άλλοι ακόμα βρέθηκαν κατηγορούμενοι απο πληροφορίες που είχαν οι επιβλέποντες μυστικοί αστυνομικοί "από μέσα", ανάμεσα τους δηλαδή ή και διευθύνοντας τους.
Γενικά, υπήρξε μια κατάσταση βούρκου που επικρατεί ακόμα και σήμερα, και το πρόβλημα δεν είναι το κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες(ακόμα δεν σε εκτελούν άμα είσαι εθνικιστής!), αλλά οι αργές κινήσεις των παλιών οργανώσεων, και έλλειψη ιδεολογίας, που δεν έκαναν κάτι ουσιαστικό. Κυρίως για αυτό τον λόγο πολλοί σταμάτησαν να πολεμούν και καινούργιοι νέοι με καλή θέληση βάλτωσαν με τη σειρά τους σε αυτή την κατάσταση.

Το παρόν λοιπόν είναι, ότι οι νέοι εθνικιστές που δεν έπεσαν σε τέτοιες παγίδες, φυλάνε τα νώτα τους απο παντού και φέρουν ιδεολογία. Ο σκοπός της ψηφοφορίας ήταν να δούμε αν είναι υγιείς σκεπτόμενοι.

Το συμπέρασμα απο την ψηφοφορία είναι, ότι δεν ψήφισαν αρκετοί για να πούμε αν το αποτέλεσμα είναι θετικό ή όχι. 138 είναι μια μικρή μειοψηφία και είναι εμφανές ότι η ψηφοφορία ήταν μονομερής και το κομμάτι που ψήφισε δεν αντιπροσωπεύει όλους τους εθνικιστές.

Σίγουρα το να κάνεις μια τέτοια κίνηση μέσω διαδικτύου κάποιοι εθνικοσοσιαλιστές το θεώρησαν μικρότητα. ΝΑΙ είναι μικρότητα αν αποσκοπούσε σε κάτι, εμείς όπως εξηγήσαμε κάναμε την ψηφοφορία-εξομοίωση για να δώσουμε έστω μια μικρή ανάσα στους εθνικιστές, εθνικοσοσιαλιστές, να βγάλουμε συμπεράσματα και να συνηθίσουμε όλοι μας να παίρνουμε πρωτοβουλίες γρήγορα. Αν κάποιοι το θεωρούν μικρότητα, ας είναι.

Οι αυτονομιστές και οι ομοιδεατές μας εθνικοσοσιαλιστές σίγουρα δεν ψήφισαν, κακώς, θα μπορούσαν να στηρίξουν κάποιον καθαρό εθνικοσοσιαλιστή μόνο και μόνο για να μας δείξουν πως είναι υγιείς σκεπτόμενοι, και οι λόγοι αυτοί απ'ότι φαίνεται είναι ότι πάντα θέλουν να απέχουν απο εκλογικές διαδικασίες.
Πολύ καλά κάνουν που απέχουν, αλλά αυτή ήταν μια απλή ψηφοφορία και σίγουρα ακόμα και σε κατάσταση αυτονομίας και "αναρχίας" θα μπορούσαν να βρεθούν σε αυτή την θέση, να ψηφίσουν δηλαδή για κάτι που τους απασχολεί. Επίσης και σε καθεστώς φασισμού (-εθνικοσοσιαλισμού όχι ακροδεξιάς) μπορεί να χρειαζόταν να ψηφίσετε.

Αντιθέτως με κάτι άλλους συνηθισμένους πλέον στις εκλογικές διαδικασίες, που υπερψήφισαν τον "αρχηγό" τους(αν δεν πήγε σε όλα τα ίντερνετ καφέ της πόλης ο ίδιος να αυτοψηφιστεί!).
Αν υποθέσουμε ότι το ποσοστό που ψήφισε στην ψηφοφορία αντιπροσωπεύει όλους τους σημερινούς εθνικιστές τότε κινούμαστε ακόμα στον βούρκο και ούτε οι μεγαλύτεροι αλχημιστές δεν θα μπορούσαν να μας μετατρέψουν απο κοπριά σε χρυσό στη περίπτωση μας!
Το εθνικοσοσιαλιστκό κίνημα τότε φαλήρισε!

Λοιπόν, ευχαριστούμε τους εθνικοσοσιαλιστές που ψήφισαν -γιατι δεν ήταν λίγοι.
Πολύ καλά κάνατε που επιλέξατε καθαρούς εθνικοσοσιαλιστές και εθνικιστές όπως τον Καλέντζη και τον Περίανδρο και όχι πράκτορες της υπηρεσίας πληροφοριών που κάνουν χαιρετισμούς στα δημοτικά συμβούλια κοροϊδεύοντας και διασύροντας έτσι αυτόν τον χαιρετισμό των Ελλήνων, και πετώντας υπονοούμενα που μας μειώνουν σε δηλώσεις τους.
Στην ψηφοφορία θέλαμε να συμπεριλάβουμε και μέλη του ΑΡΜΑ αλλά δεν έγινε, συμπεριλήφθησαν όμως στην επιλογή "άλλος".

Σκοτάδι πυκνό μας σκέπασε, όλο τον ελληνικό λαό τελευταία, τους εθνικιστές μέσα στις οργανώσεις τους τα προηγούμενα χρόνια, και σκοταδισμός με αντιρατσιστικούς κώδικες.
Όλος ο ελληνικός λαός έχει το βλέμμα του στραμμένο στους εθνικιστές, το νιώθεις;...Γιατι είναι βαρύ το φορτίο του να είσαι Έλληνας σήμερα. Σήκωσε το αν είσαι άξιος!

Όμως ακόμη και στο πιο βαθύ σκοτάδι υπάρχουμε ως οάσεις, και σαν μικρές φλογίτσες σιγοκαίμε, ρίξτε μας λάδι να σας κάψουμε! Όνειρο για κάποιους, ΕΦΙΑΛΤΗΣ για άλλους

Συνεχίζουμε, μη μένεις πίσω!

3 σχόλια:

  1. Καλα, ο μιχαλολιακος θα αυτοψηφιστηκε ΣΤΑΝΤΑΡ.

    Και δεν θα χρειαστηκε να παει κι ο ιδιος στα ιντερνετ καφε να το κανει, θα πηρε κανα τηλεφωνακι τους συναδελφους του απο την υπηρεσια πληροφοριων και θα επιασαν δουλεια οι χλεχλεδες με τη μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΞΥΔΙ TOP ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΖ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συναγωνιστές εγώ το βλέπω θετικό το αποτέλεσμα πάντως. Γιατι η διορία ήταν μόνο ένας μήνας και οι μικρές ομάδες και ανένταχτοι μπορεί να μην είχαν πληροφορηθεί γι'αυτό, ενώ κύκλοι απο την Χρυσή Αυγή που είναι οργάνωση λειτούργησαν πιο γρήγορα ειδποιώντας οι παρέες η μία την άλλη μεταξύ τους.
    Ήδη οι ψήφοι στους άλλους ήταν αρκετοί παρά το μικρό διάστημα που ορίστηκε.
    Και μη ξεχνάμε ότι Χρυσαυγίτες δεν θα ψήφισαν μόνο τον Μιχαλολιάκο, άρα οι ψήφοι σε αυτόν δεν αντιπροσωπεύουν την ΧΑ.
    Υπάρχουν καθαρά σκεπτόμενοι εθνικιστές, ελπίδα για τους εθνικιστές υπάρχει. ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.