Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Πληροφορίες «για συγκέντρωση anti riot εξοπλισμού σε στρατόπεδο της Αθήνας και στρατολόγηση οπλιτών».Το ΠΑΜ ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση εξ' αυτών.


Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αμέσως στις πληροφορίες που διαχέονται από χτες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες, «σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται μεγάλες ποσότητες υλικών καταστολής πλήθους, τα οποία περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control)».

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «έχει ξεκινήσει παράλληλα στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα. Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη».

Το Πατριωτικό Μέτωπο παράλληλα, έθεσε τις «πληροφορίες» αυτές υπόψη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, από τον οποίο και ζήτησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να διερευνήσει με κατεπείγουσες διαδικασίες, το πάρα πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, για την υπόσταση της ίδιας της Δημοκρατίας μας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.